До: х.Момина поляна х.Васильов х.Коман
Абе Жоре маий разбирам че си останал с впечетлениетоо че човека на снимките по горе съм аз.Нищо подобно,това беше световното преди 3 години после и ние минахме от там но не по този начин
.Съмнявам се че аз ще го мина така както Петри Похамо и Фавиен Планет или Фредерик Боли ,това са профисионалисти а ние сме туристи
,просто ми харесва такъв тип ендуро по труден ,но не значи че не ми харесва и тип разходки както вашата много пъти те са по приятни за каране от самия екстрийм.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
х.Момина поляна х.Васильов х.Коман
Свий
X
-
В събота я видях бариерата! Мисля, че ограничат достъпа до върха за да предпазят оборудването!Първоначално публикуван от vitliemof Преглед на мнениеБариерата е точно над хижата на пътя за централите пресно сложена.Качихме се от върха на прохода Рибарица Шипково.Lesidren.com
Коментар
-
Не бе човек върха е частна собственост.Говори с някой от хижата да ти обяснят.Първоначално публикуван от rfi Преглед на мнениеВ събота я видях бариерата! Мисля, че ограничат достъпа до върха за да предпазят оборудването!
Коментар
-
А тези вятърните вентилатори ги е сложил собственика да му охлаждат върхаПървоначално публикуван от rfi Преглед на мнениеВ събота я видях бариерата! Мисля, че ограничат достъпа до върха за да предпазят оборудването!

Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 9,962 в 11:28 на 09-12-25.
Коментар