Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Дупница ЕКСТРИЙМ - HARD Enduro Team!

Аз карах такъв, корава машинка. С по-голям заден пиньон минава навсякъде (е почти де)!
    WR400-in-in-in...
    LZ1RAO

Коментар

Вчера в полите на Рила се проведе свръх секретна тренировка на състезатели готвещи се за Erzberg 2012.
      Освен че бях поканен за треньор и трасе координатор, също така бях помолен и да не снимам, още повече публикувам.
      Да де, но папарака в мен никога не спи, нямах възможността да снимам на воля, но за сметка на това тайно направих десетина кадъра.
      Да, разбира се, че ще ги пусна тук, но ще ви помоля да не ги споделяте никъде, поне не и докато не мине самото състезание.

Започнахме с добре позната ви пътека.... Емо.сом

Понякога си трЕбе 4х4.

Типичните пътеки, малко тракшън и много голям наклон, засега само ги спускаме....

Горски ЕЛФ

Понеже от тази пътека снега ни прогони бързо, се преместихме къде???? Яхинесберг естествено, къде другаде.

Тоя мотор се оказа много добър за Ерзберг, с новите настройки направо летеше, но вие сами ще се уверите.

Дори изпреварваше Хондите все едно са спрели...

Без коментар....

Те ме те и мене, ма никой не можеше да ме хване в кадър, твърде брЪз съм за сапунерката.

Джарвис тайно тренира с КТМ...

Поза сер...е ми се.

От там треньорът /тоест аз/ реших, че е време за мотокрос тренировка и потеглихме, но само до канавката с ТОР..
      Тази снимка я прелистете по-бързо, че миришееее...

На мотокорс трасето преди Дупница.

Общо взето изводът е, че само КТМ става за ХАРД ЕНДУРО.

За финал дерета пълни с трошляк, няма никакъв тракшън, все едно карате по сипеи, но без засилка...абе с две думи.
      КОМПЛЕКСНА ТРЕНИРОВКА, само в един ден 5 вида занимания!!!
      Последно редактирано от Chinela; 03-04-12, 18:00.

Коментар

Ванка ти не му ли беше сърдит на тоя където ти кара мотора

Коментар

Не знам как е във вашия край, но ние с комшийката започваме да боядисваме яйцата и после да се чукаме естествено.
          Извинете ме за качеството на снимката, но я направих с телефона и треперещи ръце.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:385715_2607552046492_1785661606_1564997_1326590648_n.jpg
Прегледи:1
Размер:55.2 КБ
ID:5364002

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            Не знам как е във вашия край, но ние с комшийката започваме да боядисваме яйцата и после да се чукаме естествено.
            Извинете ме за качеството на снимката, но я направих с телефона и треперещи ръце.
            Преди Великден не се чука,е със яйца де.
            Абе тя ще види кака какви работи правиш,да не ти дърпа после ушите.

Коментар

Ванка, у вашио блок да се дава нещо под наем?
              LR Discovery I, 300 TDI+Grigri+велосипед и кънки+Nitrox+Icom ID-51

Коментар

Ванка , при такава комшийка нормално да ти се разтреперят ръцете.. ;d пази се да не ти чукне яйцата ще изгориш !
                Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Най-сетне се прибрах и аз в къщи, четири дни митарства, два от които ЕНДУРО...
                  Започвам с ден първи, събота, маршрута е София...тоест някъде след околовръстното до Хисаря на ход.
                  Причината, "участие" във втори кръг на BG X-Enduro Championship, евентуално де.
                  Участниците, АЗ, Данко и Дедо...........(Дедо е много условно, то аз съм си баба пред него)...

Данко проучва картата на Средна гора , въпреки че имахме качен трак, той се опита да ни откаже още в първите десетина километра.

Други като Мишо69 които имаха шанс за класиране заминаха по асфалта.

Първа спирка след около двадесетина минути каране, моя мотор започна да пуши, оказа се, че изхвърлил ненужното количество антифриз.
                  Изпушихме по цигара след фалшивата тревога, наместихме нещата в крачолите и пак поехме на път, без път разбира се.

Ето и малка част от наместването....

Втора спирка нЕкъде из пущинаците, тоест не, имаше и "асфалтов" път наблизо.

Ето го и батко, какви проблеми ми създаде после, ако съм знаел, още тука го мЕтах в скалите.

Те ме те и мене, загледах се в един орел, ма като прелетя по-наблизо се оказа гарга..к'во да правя като недовиждам.

Втората спирка беше след около два часа езда без да спираме, снимките са малко, но водачите ми се сменяха и нямаше как.

Къде е това идея си нямам, може би някой колега ще помогне...

Данко, все още водеше той, ма ми е много брЪз.

Следващата спирка беше тук и то поради простата причина, че водача ни се утеПа у дълбокИо коловоз.

Добре, че нямаше сериозна травма която да му поречи да пие вечерта...в Хисаря.

Те и от тука минахме, някакви си хранилища, но какви не разбрах, май са партийни хранилища...

И тука бЕхме, паметник на загинал летец, после отидохме и при загинал самолет, но затова по-долу..

Те тука помним, тук сме над Копривщица, запомних го защото тук заредихме и водачите си размениха ролите.
                  До тук Данко ме дърпаше, а дедо ме буташе....сега Данко ме буташе, а Деди ме дърпаше....бе мъка ви казвам.

Дедо е бил тук стотина пъти и разказваше на Данко в коя къща коя мома дава, и коя не..., на мене не казА.

Заредихме и потърсихме приятно местенце да изядем по един сандвич, Данко се настани на първия ред

Дедо седна да му разказва за подвизите си на младини, и досега не разбирам, защо когато станеше дума за сеХ, мен все ме отбягваха.

Опитвах се уж снимайки ги и аз да чуя нещо, но уви, шума на водопада не ми позволяваше....

После пристигнахме на този самолет който съм виждал на стотици снимки във форума, беше и мой ред да се щракна на него.
                  Все пак такива точно съм ги пазил в казармата две години и 11 дена. Даже съм и нарязал три с електрожен за вторични, да тогава така беше.
                  Всичко старо се режеше и с камиони се караше на вторични суровини, за нас беше награда 3 дни отпуск.

Данко го изследваше най-обстойно....аз пък открих, че крадците в района не знаят какво да крадат...
                  Когато ги нарязвах, половината старшини минаха през мен да ме накарат да им отрежа парчета от гумата която е резервоар.
                  Тази гума е маслоустойчива, не се разяжда от бензин, трудно се износва /слагаха я за подметки/ и какво ли още не, а там си седеше.

Я, и Дедо го има...и добре, че го има де....но затова по-долу.

Поздрав за чичко Сухой27 от МигЧинела...

Как са се изтърколили годините, за последно съм се качвал в такова животно преди 23 години.

Данко не пожела да пилотира, каза че от авиацията, най-много му харесвали стюардесите и безплатната пиячка на борда.

Две силни машини, с едната се лети буквално, с другата душата ти полита....КЕФ

Пак сме нЕкъде където аз не помня...

А тук помня, Данко скъса жило на съединител, аз пък изпуших първата си цигара от 16-17 години, все нещо ме влечеше към казармата и Ардата от 60ст.

И сега черешката, тоест шишарката на торта........лайното де........познайте защо сме спрели този път..

Един камък се намъкнал зад стъпенката и сътворил това, КРИВА верига и УСУКАНА също....
                  Дедо като я видя и каза: - За 30 години стаж с моторите такова нещо не съм виждал, Данко каза същото, но за по-малко години де.

За да продължа се наложи да я изправят, а аз се заех да снимам, че кой после щеше да ми повярва....аз не бих.

Камъка се пукаше, веригата не подаваше, май се налагаше още човешка сила...

След около час и нещо веригата придоби вид в който продължих, но с ужасно тракне и пукане, карах само на първа-втора без газ.

След 150км по черни пътища, пътеки, била и напряко където ни видят очите се добрахме до трасето в Хисаря.
                  Там обаче всичко за деня беше приключило и Хаджи Жоро не можа да ни отрази в списъка на финалистите...
                  Аз обаче бях твърдо решен да "участвам" на тоя Х-шампионат, още повече, че основният ми конкурент Ади се бил отказал заради по-благи неща в живота...
                  В хотела Нено ми уреди верига от един пич от Габрово /тотално ми се промени мнението за тях/, даде ми веригата и не пожела да му я платя или върна.
                  Моята замина за вторични, още веднъж благодаря за услугата, това много ми помогна да направя голямо ШОУ в неделя...
                  За вечеря отидохме в Джаз клуб Избата, имаше яко джем сешън с кючеци и нам си к'во, но и там оцеляхме....

Всичко завърши с най-приятната част от Ендурото, след 16 часа с ботуши, те бяха свалени и оставени да почиват на балкона.

Край на ден първи, ако се сетя нещо ще си редактирам поста и ще допълня.

Коментар

[QUOTE]
                    Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                    Къде е това идея си нямам, може би някой колега ще помогне...

Това много ми прилича на с.Петрич някъде преди Панагюрище,както и да е де,ама как свали веригата насред път?
                    Нали караш с занитена верига!

п.п.Много ти прилича самальота ,и чудесна разходка де най - вече .

Поздрави.
                    Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Да адаш. село Петрич беше, мерси, а за веригата, лесно я свалихме защото е оригиналната и е с фиба, сега вече е ЗАНИТЕНА.

Коментар

Oти се не обадихте, ем сте минали покрай мене иначе селото е Петрич малко по надолу от Мирково като идваш от подбалканската, иначе на поляната със самолета пропускаш една малка подробност че тама е рая на кравешките лайна, толкова е минирано че и със самолет да прехвърчиш па ша се омажеш.
                        Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

Ще пусна снимки от миналата събота, неделя бяхме на световното в Троян.
                          За първи път обаче няма да коментирам, защото снимките са от секретна тренировка,
                          за която мога да говоря и пиша чак след 11-06-2012.

Дотогава само каквото щракна скришом, даже на половината от трасето не ни допуснаха...

Само да ви кажа нещо което констатирам за стотен път:
                          - "Пиенето на бира рано сутрин, също дава КРИЛА. Проверено!!!

Коментар

Епична репродукция на "Наполеон пред Вакарел"

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
                              Епична репродукция на "Наполеон пред Вакарел"
                              Снимката е доста внушителна.

Коментар

Аз съм я правил.
                                мразя да карам в гората!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X