Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: На гости на ЗМЕЯ

Еми завиждам ви. И времето беше с вас и ракията очевидно
    Имах желание, но така се случи. Бойко ми е свидетел
    Давайте снимк,и да гледаме ...
    ______2
    Е = MZ

Коментар

Ето и снимки на професионалистите от групата

Ето и линка към всички снимки.

https://htftp.offroad-bulgaria.com/b...%2021-11-2009/

За тези, които съжаляват, че не са дошли може да се направи втора сбирка, но по-нататък. Може на някой да му се стори скучно и то сигурно си е така, но пък е много по-уморително за каране.

Коментар

Да се похваля, Гочев днес ме отръска и вече хондата е моя, заедно с демпфера и автоматичния съединител. Много скъпо ми дойде тази разходка до Писанец.
        Ride to arrive.

Коментар

Благодарско за фотото. Определено ме е яд, че не успях да участвам. За другия път да ме броите и мен Бил си с големия бияч, лъзна ли го по трасето, да тренираш за Африка
          Поздрави!
          А снимки от хотела няма, май сте били изморени

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR Преглед на мнение
            Да се похваля, Гочев днес ме отръска и вече хондата е моя, заедно с демпфера и автоматичния съединител. Много скъпо ми дойде тази разходка до Писанец.
            Ти малолитражка ли си купи ... чааститу !!! И да почерпиш, шкипер

Първоначално публикуван от boiko73
            Ето и снимки на професионалистите от групата ...
            Що използваш множествено число !?! Тоя жълтичкия мяза на мечка на Школник, ама как да е - може да мине за профи, ама на тоя с червения мотор само ръкавиците му са професионални

До хотела не можахме да стигнем, много бяхме каталясали

Коментар

На тоя CRF Х да му сложите маска с фар, че така с тая чернилка отпред е мноо грозен.
              Иначе сте супер, айде идвайте сега на ендуро трасето в Дупница за второ ниво .

Коментар

Първоначално публикуван от Plamen WR Преглед на мнение
                Айде честито.

Дамяне, снимки от хотела няма, щото поради малкия брой участници Митака ни събра на домашна трапеза с една лековита татьова ракия.

Коментар

Чинел, тая табла отпред Пламен я е сложил, за да му е в тон със синичкото на каската На него фар не му трябва - той и без това е недоскив по мрачовина Не беше обаче само това "окросовяването" на хубавата моторетка - и пачия крак му го нямаше, та Пламен голямо подпиране го подпира.

От днес имам монтиран теглич на бу-то, планирано е скорошно сдобиване с ремарке и мобилността рязко ще се повиши, тъй че не само до Дупница ще можем да ходим, ами и на п..ка си лелина дори

Коментар

Първоначално публикуван от ЗМЕЙ Преглед на мнение
                    .........................................., тъй че не само до Дупница ще можем да ходим, ами и на п..ка си лелина дори
                    Мите, там няма ли да се пързаля много

П.П. Ма сме си простаци от класа

Коментар

• До: На гости на ЗМЕЯ

В събота отидохме на Мото Полигона в с.Писанец да покараме и ние,не бяхме ходили от състезанието там защото трасето след дъжда беше много кофти.Сега вече се е оправило и става за тренировки.
                      Имаше и някакви мотори туристици,които останаха на паркинга когато ние тръгнахме организирано за трасето в с. Красен.
                      sigpic

Коментар

От днес имам монтиран теглич на бу-то, планирано е скорошно сдобиване с ремарке и мобилността рязко ще се повиши, тъй че не само до Дупница ще можем да ходим, ами и на п..ка си лелина дори
                        В такъв случай ви каня да разгледате гората и най вече триметровите дюни край Шкорпиловци . Наблизо са и отопляемите бунгала на
                        къмпинг Нептун.

Коментар

Първоначално публикуван от ianakiev Преглед на мнение
                          В такъв случай ви каня да разгледате гората и най вече триметровите дюни край Шкорпиловци . Наблизо са и отопляемите бунгала на
                          къмпинг Нептун.
                          Па много си гостоприемен ... ти като имаш теглич отдавна, а вече и мАдерно ново ремарке що не дойде на Писанец ? Да не се уплаши нещо от ракията, която имаше за изпиване

@brake, те моторите - туристици там си и стояха, като се върнахме. Никой не се беше погрижил за тях, та се наложи пак ние да ги мислим Чак се чудя за кво ги карат тия мотори, като не стават за гората ... даже се чудя що въобще ги купуват ... абе за какво ли въобще ги произвеждат

Бойко, мисля да си сменя ауспуха с REMUS, ама се притеснявам, че много ще ми тръгне мотора и няма да можеш да ме догонваш. Искаш ли и на теб да ти монтирам състезателен ауспух, че да станеш и ти състезател

Коментар

Бойко, мисля да си сменя ауспуха с REMUS...
                            Айде почна се...
                            Ride to arrive.

Коментар

Митак, аз като съм с Ремус, състезател ли съм?
                              Land Rover Discovery I; Jeep Wrangler 4.0; Jeep Grand Cherokee 5.2.
                              Honda Transalp XL600V; Suzuki DR-Z400; BMW F800GS.

Коментар

Първоначално публикуван от giorgio Преглед на мнение
                                Митак, аз като съм с Ремус, състезател ли съм?
                                Естествено - не ставай смешен

Всеки състезател е с Ремус и всеки Ремус те прави състезател - очудвам се, че не си го знаел досега

@Plamen WR - твоя май не беше Ремус, нали ? Чак не знам как ще го караш тоя CRF без Ремус, ама ако искаш и за теб ще поръчам, и ти да станеш състезател

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X