Обява

Свий
Няма добавени обяви.

На гости на ЗМЕЯ

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: На гости на ЗМЕЯ

Цветът трябва да е бял, за да ти отива на ботушите и екипа. В краен случай може и жълт

Коментар

Това е добър проект. Щом ще има шкафове, помислете за барбекю, някъде между бидона със зеле и ботушите, да си седи заредено и готово А предвид двата мотора, които ще транспортирате, цветовете на сузуки ще паснат идеално
      Поздрави!

Коментар

Първоначално публикуван от boiko73 Преглед на мнение
        Цветът трябва да е бял, за да ти отива на ботушите и екипа. В краен случай може и жълт
        Прекрасна идея ! Нека бъде бяло!

Първоначално публикуван от Филип Георгиев
        ... Щом ще има шкафове, помислете за барбекю, някъде между бидона със зеле и ботушите, да си седи заредено и готово ...
        Гениално !!! За целта, обаче, трябва да търсим и барбекюрист

Коментар

Ако дойда да ви готвя, няма да искате да карате
          Ако щете вярвайте, но като видях сутринта колко бял, пухкав сняг е натрупало, си помислих, че може да има яка фото сесия в неделя вечер
          Поздрави!

Коментар

Пууу, голямо местене на тая тема - ха тук, ха там ... човек не може да я стигне

Фотосесии от снежно ендурисване няма, а както се очертава - няма и да има

Използвах застоя, за да си турна постелката за баня на седалката. На всичкото отгоре строежа на рИмИркето не върви с твърде буйни темпове - и строителния ентусиазъм беше замръзнал при тия -30 градуса, та ей до къде сме я докарали
            Прикачени файлове
            Последно редактирано от ЗМЕЙ; 06-02-10, 13:37. Причина: Снимки

Коментар

Препоръчвам ви,Отзад всеки мотор да си има отделно легло за задната гума,Защото има мотори с различна дължина и няма да можете да ги застопорите

Поздрави,
              MG RACING

Коментар

Ааа, ние само еднакво дълги мотори ще качваме на това ремарке

Всъщност, действително доста се чудехме как да направим задните фиби, като именно този мотив беше единствения в подкрепа на отделните, но в крайна сметка решихме да ги направим общи, защото по този начин ще ги ползваме и като рампа за товарене.
                Последно редактирано от ЗМЕЙ; 06-02-10, 12:59.

Коментар

Вие си решавате.
                  Имам още една забележка
                  Под моторите сте направили нещо като релса...на която стоят те на мястото си,хубаво е да са от П образ,защото съм виждал как падат мотори в движение
                  MG RACING

Коментар

Не, това не е релса - просто подложихме случайно парче, за да може да качим мотора там и да мерим. А иначе цялото ремарке ще бъде покрито с 4 мм алуминев рифел и всъщност ще се получи равна платформа с размери 160/200 см.

Досега отлагах даването на 400 кинта за рифел, ама май след два-три дена и тоя момент ще настъпи

Коментар

Браво за начинанието!!!!Що ли не дадох идея по рано за пътешествие в което ще трябва ремарке??До сега шеше да е готово!! Успех!!
                      Най-добре е да имаш богати приятели!!!
                      Ако не ти дадат, барем няма да ти искат!!!

Коментар

Мите, обещавам темата да не мърда повече от тука. Бяхме малко в странство, ама тука и е мястото. Предлагам да си откупя половин ремарке - тоест само финансово, без да го режем . Като гледам чудесно се получава, колкото и да ми е някак мъчно за старата руска антика. И май има място да привлечем още един към групата. Ако не върви "строежа" казвай да идвам да се стимулираме една вечер. А може и просто да се напием от мъка заради тежките зимни температури. Аз в момента съм го закъсал на Бузовград до Казанлък, вали цял ден и утре ще се пробвам да се прибера. Як сняг има тука, а Вики обикаля като фотограф и се мъчи да прави нощни снимки.

Коментар

На това ремарке ако му забучите извънбордов двигател отзад, ще можете да се превозвате из Дунава. Отсега прилича на шлеп

А стелките за баня за какво са? Хлъзга се седалката или се къпеш върху мотора

Коментар

• Аз пък си сложих теглич и съм готов да дърпам вашето ремарке

И мога да продължа темата с един опит за снежно OFFroad с малкия ми джип

А от тук минахме!

Малкият ми син!

Извинете ме за лошото качество на снимките,но тази събота ще направим нов маршрут до Пазарджик и ще бъдем по подготвени:
                            Последно редактирано от Тануцо; 08-02-10, 22:07.
                            [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

И една прекрасна снимка от Германия.
                              Май успях да качвам снимки
                              [I][FONT=Arial Black]Наско Лазов[/FONT][/I] :DHarley davidson elektra glaid

Коментар

Успя

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X