Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Екстрийм Ендуро Петрич

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
    Ами Аз както и много други от форума вече съм решил проблема - Гей бук бързо и лесно!

Доста да не кажа всички са там,но все пак се напъвам и тук чат пат от уважение към Вас щото от тук се познавам с много готини хора и смятам че е добре да сме активни и тук въпреки трудностите.

Па ако некой ни чуе чуе!
    Да Ви кажа честно, омръзна ми всеки да се оправдава с гей бука. Там било лесно, там било хубаво и какво ли още не.....Всеки сам избира, с кой и къде да контактува и както Ванката го е написал, тук са се родили много хубави и полезни приятелства, каквито в онзи прехвален гей бук ги няма! Трудно или не, ако човек има желание и воля ще го направи. Не си мислете също, че да си модератор е много лесно и че всичко се оправя с магическа пръчка! Това е, хванали сме се на хорото и ще го изграем от уважение към хората, които познаваме и които са ни гласували доверие Жорка, поздравявам те за репортажите и най-вече затова, че си направил едно добро каране в приятна компания
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Жорка браво на тебе ,друго си е като имаш резервен вариант Единият в бокса другият на линия
      А най вече ,че си имал добра компания и не си бил сам както в повечето случай
      Добре ,че някой пуска отвреме навреме тука нещо ,че с тоя гейсбук се затъпява само снимки ,а къде е било може само да гадаеш ,но какво да се прави всеки си има предпочитания
      Големи Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
        Да Ви кажа честно, омръзна ми всеки да се оправдава с гей бука. Там било лесно, там било хубаво и какво ли още не.....Всеки сам избира, с кой и къде да контактува и както Ванката го е написал, тук са се родили много хубави и полезни приятелства, каквито в онзи прехвален гей бук ги няма! Трудно или не, ако човек има желание и воля ще го направи. Не си мислете също, че да си модератор е много лесно и че всичко се оправя с магическа пръчка! Това е, хванали сме се на хорото и ще го изграем от уважение към хората, които познаваме и които са ни гласували доверие Жорка, поздравявам те за репортажите и най-вече затова, че си направил едно добро каране в приятна компания
        За оправданията с гей бука съм съгласен , там снимките се качват много лесно, цък - цък и чакаш , ама тука ми е тегаво , разместват се снимките , много е чакане , стария метод си беше много удачен , защо не се върне ? / Миро , не го казвам специално към теб , казвам го към тея дето са го измислили тоя форум и правят промените в него / или поне казват , кое как да се промени/ .

Иначе , да за приятелствата също съм много съгласен , само дето най-ме е яд , че с почти никой не се познавам лично , ма много проблеми много чудо. Тая година бях планирал толкова посещения и накрая какво..... цяло лято в бокса ...

Аз ще продължавам да качвам материал , стига да има каране, толкова години труд за тая тема и толкова хора с които се уважаваме и общуваме - няма да загърбя

Благодаря за добрите думи , Миро , карането ме зарадва наистина . Едно ,че не бях карал от много време , друго ,че имаше от всичко...

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
        Жорка браво на тебе ,друго си е като имаш резервен вариант
        Единият в бокса другият на линия
        А най вече ,че си имал добра компания и не си бил сам както в повечето случай
        Добре ,че някой пуска отвреме навреме тука нещо ,че с тоя гейсбук се затъпява само снимки ,а къде е било може само да гадаеш ,но какво да се прави всеки си има предпочитания
        Големи Поздрави

Е да , Боре ,от това не мога да се оплача , поне Ямахата не ме предава хахахах , нищо ,че и спуках радитора , но това са бели кахъри хахахах

Не знам дали разбрахте нещо от нашия диалект , ама на мен ми е много забавно като се слушам хахаххах , затова и качих видеото в суров вид... , че да се посмеете малко хахаха
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

А иначе да ви пусна и последните 2 клипа , най-дългите и по всяка вероятност най-скучните за вас.

Тука спряхме при граничната полиция , да си кажем какво, що, на къде и как хахахах , че да си нямаме проблеми и ние и те /граничните/ .

Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

А тука вече караме от малко преди билото , през целия билен път + спускането до х. Конгур. Доста камъни има , на едно место , някъде към средата се пада , спираме над една много висока част от дерето , за да се полюбуваме на височината и красотата. В клипа няма кой знае какво , но ако някой, някога реши да идва на сам , може да добие представа за какво г-д идва рея

П.п Да се надяваме събота да направим едно добро каране , но вече с ТМ-а ! Да стискате палци

Коментар

Да пусна няколко снимки от днес....

След много нерви и много главоболия , Тм-а е отново на линия !

Е има 1-2 неща за изчистване , но вече е в движение. Трябва малко да си настроя съединителя , понеже не отделя до край и увлича малко , както и да си намеря една хубава и читава свещ , понеже тая , с която карах днес е много стара и на много километри, да не говорим ,че въобще не е за мотора, и съответно се прецака в ниските обороти.

Мотора е с нов карбуратор Кейхин , оправих луфта в коляновия вал , за който бях писал в другата тема и моторчето грейна . Пали от раз , върви на поразия и най-важното за мен , харчи в пъти по-малко отколкото беше преди !

Таа така , днес излязох на тест драйв, пътя беше познат от минали репортажи , излязох да карам САМ , че колегата с ЦР-а нещо се покри .... и така...

Начало на деня , пътя за заставата Папреница.. Идеята беше да направя една обиколка през Папреница ,вр. Конгур , х.Конгур и пак в Петрич , но....

Старт...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IONX0001[19-51-42].jpg
Прегледи:1
Размер:135.3 КБ
ID:5614067

С газ на макс , неусетно стигнах до заставата Папреница, от която не е останало почти нищо...

Име:IONX0001[19-52-26].jpg
Размер:192.0 КБ
ID:5614068

Нали си нямам подпирачка , ще търся дървета хахаха...

Име:IONX0001[19-52-39].jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5614069

Определено съм доволен от моторчето. Пътеки екстреми ... никакви проблеми , профучава на макс , а като си доизпипам нещата , ще е още по-голям кеф... Естествено трябва и малко да поманекенствам...

Успях да сваля и височината на седалката , както се вижда на заден план. Сега мотора ми е супер удобен и не ме притесняват пътеките и прочие, докато преди не можех да стигам земята хахахаха

Име:IONX0004.jpg
Размер:151.8 КБ
ID:5614070

Много ''братчеди'' много нещо има в гората за кестени или "костени" по нашенски... . По 10 човека през 5 метра ,а как си общуват няма да ви обяснявам. Може да са един до друг , но викат....

За съжаление обаче времето започна да се разваля, нагоре положението изглеждаше зле , и понеже бях сам , реших да не рискувам с дъжда , а да се върна назад...

Име:IONX0007.jpg
Размер:133.4 КБ
ID:5614071

И така , леко-леко надолу. Нещо обаче ме загложди и реших да пробвам едно качване , което преди беше много екстремно за мен.... Сега обаче не го отразявам особено , излиза се на 3та с пуна газ.... / повече за него от видеото, когато се качи/.

Име:IONX0009[19-53-27].jpg
Размер:115.2 КБ
ID:5614072

Продължих си аз надолу , обаче видях една пътека , която винаги съм се чудел каква е и колко е трудна. Продължих надолу по пътя и намерих началото и , и след малко колебание реших да я атакувам и да я проверя... За съжаление увличащия съединител и свеща направиха упражнението доста трудно , но я преодолях..

Име:IONX0011[19-55-52].jpg
Размер:128.4 КБ
ID:5614073

На пътеката имаше едно скалисто прагче , което преодолях без никакви проблеми и се почувствах доста надъхано

Име:IONX0011[19-56-37].jpg
Размер:170.9 КБ
ID:5614074

По-натам се спуснах по пътеката , дето качвахме с колегата с ЦР-а , та реших да я щракна от високо...

Име:IONX0010[19-55-13].jpg
Размер:209.6 КБ
ID:5614077

Ту партс Фърст партс , фън, секънд партс , нот соул фън И дъ билийв фор дъ некст парт то би фън /уфф изпотих се докато го напиша хахаха/

Име:IONX0010[19-54-52].jpg
Размер:216.7 КБ
ID:5614080

Име:IONX0010[19-54-22].jpg
Размер:179.4 КБ
ID:5614081

От там с пуна газ право удома... Ама еданта улица я бяха бетонирали /добре,че беше изсъхнало/ , та се наложи да преминавам заграждения...

Име:IONX0012[19-57-38].jpg
Размер:164.8 КБ
ID:5614082

Име:IONX0012[19-57-55].jpg
Размер:115.2 КБ
ID:5614083

И последната снимка , някъде пред нас ....

Име:IONX0012[19-58-19].jpg
Размер:128.6 КБ
ID:5614084

След карането разчистих гаража , и реших да видя , защо фаровете ми не светят както трябва , а седят всеедно на габарит... Като свалих ключа за фаровете и гасенето на мотора /на един ключ са/ , видях , че вечерта като съм събирал мотора , кабела за МАСА на бутона за гасене на двигателя , не съм го хванал както трябва, вместо жицата , съм бил хванал гумената изолация на кабела. Оправих го и фара светна, което ме нажеда на мисълта ,че проблема със свеща , може да е идвал от там. Понеже проблема се явява само на ниски обороти , а в същото време мотора пали от раз и се форсира без проблем и на място и на скорост. Таа може масата да не е била добра и затова да е правил така...

Както и да е , това е за сега от мен. Като се качат клиповете , ще ги постна и тях.... Поздрави на всички !!!
              Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 05-10-14, 22:47.

Коментар

Браво Жорка отново си в играта ! )
                Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Първоначално публикуван от Stani WR Преглед на мнение
                  Браво Жорка отново си в играта ! )

Бавно , лека - полега , да се надяваме да се включа в играта както трабва , Слави , че ми се кара вече 2-3-4-5-6-7-8-9 не гледам хахахахаха

Коментар

Добре е Жорка с новия мотор ,най - сетне влезе в час ,повече километри без такива главоболия Поздрави

Коментар

Добре е Жорка с новия мотор ,най - сетне влезе в час ,повече километри без такива главоболия Поздрави
                      Имам още малко ядове , Боре , ма ще ги отстраня. Иначе друго си е по-мощния мотор, от където и да го гледаш. Само да намеря инфо по един въпрос дето ме интересува и ще го нагласим пустия му Тм !

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / HannibaL / Преглед на мнение
                        Имам още малко ядове , Боре , ма ще ги отстраня. Иначе друго си е по-мощния мотор, от където и да го гледаш. Само да намеря инфо по един въпрос дето ме интересува и ще го нагласим пустия му Тм !
                        Жорка, готов си да защитиш дисертация на тема: Проблеми всякакви с ТМ 2Т 250сс
                        SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Доц. д-р Георги Гущеров - специалист "Вътрешни болести ТМ 250 2Т"

Коментар

Ххахахахах Абе Вие , добре ме е§авате , ама вярно може да ми викате доц. д-р хахахха . По тоя Тм , вече и със завързани очи мога да работя хихихихихи

Нещо май проблема ,ще се окаже в настройката на карба , днес си играх малко и уж е добре , но не ми остана време за каране. Тея дни ще го пробвам по близките екстремни пътеки и веднага ще покаже хахахаха

П.п Миро, скоро вкарвам Ямахата в бокса за разкрасителни и спа процедури през зимния период, слагам новата гума , от теб, и на пролет може да ги поразходим малко живи здрави !!! Ще издам в аванс , мисля Ямахата да мине в лимитираната версия Black Carbon with red elements

Наздраве , момци..... и моми, ако има хахах !!!

Коментар

Хайде едно кратко клипче от последните тестове. Пак не беше кой знае какво положението , но поне разбрах ,че не е проблема в тока. Сега съм взел по-топла свещ , но още не съм тествал да видя как ще е ....

Коментар

Оправи ли си моторчето?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X