Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Екстрийм Ендуро Петрич

Жорка прави разработката ,че да видим някоя пътека ,а не тези прави улици Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
      Жорка прави разработката ,че да видим някоя пътека ,а не тези прави улици Поздрави
      Действам , Боре , действам !!! Живи здрави събота или неделя ще направя първото каране за сезона
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Айде , че някой освен да гледат матРиал друго не могат.
        Нukога не се отkазвай от нещо nредu да uзnробваш всuчкu възможнu начuнu , за да го nостuгнеш !

Коментар

Я, ти най-сетне се появи??? Взех да си мисля, че си се отказал от спорта
          SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от Stani WR Преглед на мнение
            Айде , че някой освен да гледат матРиал друго не могат.
            Тая седмица довършвам разработката и съм в джазаааааа !!!

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
            Я, ти най-сетне се появи??? Взех да си мисля, че си се отказал от спорта
            Амиииииииииииии бъркаш са !!!
            Няма отказване от тоя спорт , ако ще и самоделен мотор да си правя хахах

Не си мислете ,че съм ви изпуснал от поглед !! Може да пропуснах голяма част от сезона, ама следя какви ги дробите хахахах , лошото е ,че не пускате мат'рял хахах
            Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Хайде няколко снимки от днес .... ходихме да раздживим малко ТМ-а , заедно с Митко / ЦР 250 / . На шега на майтап врътнахме едни 30тина км , колкото да видим какво е положението

От Тм-а съм много доволен , върви много добре , НО , свещите са пълно менте, но това пък е друга тема

Първа спирка до една чешмичка, кой за вода , кой за цигара , кой и за двете .... абе широко скроени сме хахахаха

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_0015.jpg
Прегледи:1
Размер:251.2 КБ
ID:5595468

Тука малко експерименти с телефона .....

Име:IMG_0016.jpg
Размер:372.9 КБ
ID:5595469

Име:IMG_0018.jpg
Размер:367.8 КБ
ID:5595470

Стигнахме до една новоизграждаща се хижичка.... Но каква е , що е, и на кого е , тепърва ще научим...
              Това е беседката пред постройката .... сигурно едно 20-30 души ще се съберът !

Име:20140623_131212.jpg
Размер:234.4 КБ
ID:5595471

А това е самата сграда...

Име:20140623_131312.jpg
Размер:249.2 КБ
ID:5595472

Панорама..

Име:IMG_0020.jpg
Размер:79.9 КБ
ID:5595473

Тука Митко вика: Снимай бързо покривката на беседката , да не те замаам с тиганО !!!

Име:IMG_0021.jpg
Размер:212.7 КБ
ID:5595475

И аз кво да правя... снимам !! Тъч скрийн тейбъл с Уиндоулс 7

Име:IMG_0024.jpg
Размер:44.6 КБ
ID:5595474

Тм-а си почива....

Име:IMG_0022.jpg
Размер:220.8 КБ
ID:5595477

И Къцката също....

Име:IMG_0023.jpg
Размер:233.5 КБ
ID:5595480

Те това е за сега , още малко имам да доразработя и почваме с дрането по байрите..

П.п Никой ли не кара вече , материал няма от никъде....

П.п.п Моля хората , които са ангажирани с разработването на сайта , върнете стария начин на качване на снимки , че така 5 снимки се качват 1 час и на никой не му се нрави ! Като гледам , затова и никой вече не прави репортажи ... те и преди бяха кът , но сега тотално убихте желанието на хората да качват снимки и разкази !!! Благодаря !

Коментар

Еее, Жорка, тая Хонда ако я видя на някой баир ще имам да те черпя още една биричка, и стават три.

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
                  Еее, Жорка, тая Хонда ако я видя на някой баир ще имам да те черпя още една биричка, и стават три.
                  Ще я прилъжа и по байрите хахахаха , само и аз да вляза в час

Почнах да си припомням как стават нещата хахахаха , даже с 250ката , като на игра се случват нещата ...

Коментар

Жорка браво колкото и да караш все пускаш нещо
                    Друго си е гейсбука тука няма мацки да ти харесват нещата и да си дигаш акцийте
                    От мене ти правя евала за желанието Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                      Жорка браво колкото и да караш все пускаш нещо
                      Друго си е гейсбука тука няма мацки да ти харесват нещата и да си дигаш акцийте
                      От мене ти правя евала за желанието Поздрави
                      Боре , какво да ти кажа , освен едно , БЛАГОДАРЯ !
                      Тука и мацки няма , ама като гледам и хората избягаха..... и това тъпо качване на снимките дето са направили..... /дано го върнат по старо му/ , много бавно става ! Това ако имаш едно здраво каране и едни 50-тина снимки за качване .... един ден си го пиши отпуска само за да качиш снимките, а ако си карък и ти спре тока.... или ти забие пс-то... не ми се мисли хахах

Репортажите ще почнат много скоро , поръчал съм си свещ и чакам да дойде до 2-3 дни , след , което започвам с еднурото !
                      За сега съм страшно доволен от мотора /пу-пу/ , дори когато го взех , не вървеше толкова добре , колкото сега / пу-пу отново / ! Разхода също се оправи ! Лошото е ,че доста поваля , но като гледам новините , чак не смея да кажа ,че тук е валяло (((

И така Скоро съм на бойното поле и мисля да посетя ''горната'' земя , че не съм ходил отдавна !

П.п утре , ако имаш свободно време , сигнализирай да се чуем , аз съм отпуска и съм фрий ляйк Ъ бърд !!

Коментар

Тая къщичка дето си я снимал на Триъгълника, я строят ловните дружинки!
                        "Do not correct a fool, for he will hate you;
                        Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Първоначално публикуван от sl.daskalov Преглед на мнение
                          Тая къщичка дето си я снимал на Триъгълника, я строят ловните дружинки!
                          Добре изглежда , Слави !! И е доста големичка , дано просъществува, че като знам братята роми какви ги вършат там .... малко ме съмнява ама....

П.п Имаш ли информация от къде ще донесът вода , че там май няма.... ?

Коментар

Оня ден , реших да мръдна малко с Тм-а ей така , че ми беше скучно и се чудех какво да правя , а пък бензина бе малко....

Ха малко напред , ха още малко и се загледах в една от пътеките над нас . Венци Самоков и компания , я знаят от първа ръка .

Зачудих се малко , и реших като на майтам да пробвам само началото..

П.п За екипа няма да ме хокате , защото се получи инцидентно , просто дивото в мен проговори и .... стана каквато стана хаха

Таа тръгнах нагоре , ха малко , ха още малко.. ама много зор. Нещо още му имам страх на тоз мотор да не ми изхвърчи от ръцете , та доста пъти ми изгасна мотора , ама се справих...

Там до дървото /дясно / , Чавдар малко полегна и го позатисна мотора преди около половин година време...

Име:20140625_183755.jpg
Размер:268.1 КБ
ID:5596035

Име:20140625_183742.jpg
Размер:240.9 КБ
ID:5596036

Име:20140625_183720.jpg
Размер:257.7 КБ
ID:5596037

Име:20140625_183703.jpg
Размер:255.0 КБ
ID:5596038

Име:20140625_183452.jpg
Размер:255.1 КБ
ID:5596039

Който е без екип , те това го чака, най-малко хахаха

Име:20140625_183429.jpg
Размер:194.3 КБ
ID:5596040

И мотора си почива на спускане към дома...

Име:20140625_183414.jpg
Размер:286.9 КБ
ID:5596041

Еми горе - долу това е , бедно , ама за сега толкова... Както казах по-горе , не ме хокайте за екипа и не на последно място още не сме се сработили напълно с мотора и му имам страх още...

Ето и клипчето , което спокойно можех да кръстя , житие и страдание на грешния Жоро хаххаха

П.п Ако не друго поне ще свикна да паля на манивела

Коментар

Ще му свикнеш, като покараш повече. А дивото не го слушай какви ти ги говори. Тури си екипа и няма да му имаш толкова страх.

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / HannibaL / Преглед на мнение
                                П.п Имаш ли информация от къде ще донесът вода , че там май няма.... ?
                                Точно там циганите не виреят хич! Сети се кой кисне наблизо денонощно ! А вода не знам откъде, ама 20 м. по-натам към Тополница има деренце с постоянна вода. Може би ако я каптират ще стане за пиене, което ще е добре и за нас!
                                "Do not correct a fool, for he will hate you;
                                Correct a wise man, for he will appreciate you."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X