Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Екстрийм Ендуро Петрич

И аз това викам, няма интерес та няма интерес, ама при мацките във фейса има интерес Жорката на половин е оправдан, защото куция му кон е в бокса, ама добре че си има резервна йоника, та да не изпусне това хубаво каране! Поздравления за карането и най-вече, че си намерил компания в това начинание
    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнение
      Ша зема да напиша в темата ендуристи от София, че няма интерес нещо напоследък... хехеххе, явно такава е модата, обаче ти си със закъснение .

Друго си е с компания, по- е интересно, може да закъса и някой друг . А на тоя път дето викаш, че яко дране било..., че то на твойта 250тка най-малкото зъбче не може да й нахрани. Вярно, че отдавна не си я карал, ама едва ли си забравил ко може. Или с оглед ТДР си е яко дране...
      Е пък ти къде видя интерес ?!?!?

С компания си е друга бира амаа и мотора да беше друг
      Ako бях със Тм 250-ката , нямаше да имам проблеми /освен може би , че щях да остана без бензин де хахах/ , ама с 125цата да катериш стръмни места си е цяла наука . Oще преди да си почнал да дереш , тряа да смяташ колко газ , на коя скорост /е обикновенно е само една скоростта - 1ва/ , ама все пак хахаха

Правилно си ме усетил , с оглед ТДР-а си е дране , колкото и да е си е слабичко моторчето за такива изпълнения , въпреки ,че се справи, дори се движеше доста добре...
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
        И аз това викам, няма интерес та няма интерес, ама при мацките във фейса има интерес Жорката на половин е оправдан, защото куция му кон е в бокса, ама добре че си има резервна йоника, та да не изпусне това хубаво каране! Поздравления за карането и най-вече, че си намерил компания в това начинание
        Е мацките..... тука у наше село , не се радват на ендуро разходките , само от вас нагоре е така хахаха

Не бях карал доста време и като за първо каране си беше повече от предоволно за мен.... Местото за каране е много добро , но екстремите са кът... повечете движение се извършва по черен път на места с адски много камъни, докато местата за шорт кът са наистина кът... Иначе е добре , около 100тина км навъртяхме..

Живи здрави , да стегна Тм-а , да го разработя и пак ще идем

П.п Им ощв много снимки , но с това бавно качване дето са сътворили......
        Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Айде пускай вече другите снимки

Коментар

Айде пускай вече другите снимки
            Е айде ама.......... много бавно става , изнервих се , в гейбука за 5 мин. качих 200 снимки , тука ....... чисто умряло са го направили , после чакай репортажи от хората , ми няма да има.....

Коментар

Айде единственото видео ..... мънинко е ма колкото толкова

Коментар

Браво така ще е ти пак бъди доволен, че има какво да караш Продължавай в същия дух и като оправиш камерата качвай клипчета, че са ми интересни

Коментар

Ех Жорка друго си е като имаш резервен вариант
                  А карането си е било приключение с групичката добре сте си прекарали ,и най- важното ,че пускаш репортажи във форума колкото и бавно да става ,не само в гейсбука
                  Очакваме още материал от следващото каране ама не с 125 сс
                  Поздрави

Коментар

Първоначално публикуван от rdlegy Преглед на мнение
                    Браво така ще е ти пак бъди доволен, че има какво да караш Продължавай в същия дух и като оправиш камерата качвай клипчета, че са ми интересни

Едно по едно всичко , ще се нареди....

П.п Камерата си е наред , проблема се оказа в мемори картата , много нисък клас е и прави проблеми Живи здрави по-натам ще има още карания и клипове , групата за Огражден планина е на лице !

Коментар

Първоначално публикуван от borkatasx Преглед на мнение
                      Ех Жорка друго си е като имаш резервен вариант
                      А карането си е било приключение с групичката добре сте си прекарали ,и най- важното ,че пускаш репортажи във форума колкото и бавно да става ,не само в гейсбука
                      Очакваме още материал от следващото каране ама не с 125 сс
                      Поздрави
                      Така е Боре , може да е 125 , ама пак е нещо пък и си правя кефя , е не е като 250ката ама..... като я оправя и нея ще я пробвам
                      Много беше добро карането , ма и беше много кално де, доста гас се раздаде, а и природата е много красива там..... И в пл. Беласицата е много красиво , но го няма тоя момент дето си заобиколен само и единствено от възвишения, докато в Огражден планина ,навсякъде около теб е само гора

Дано да успея тоя месец да оправя мотора и нещата да приключат плагоприятно , че нещо пак изостанах с финансите...
                      П.п Имам желание да пускам материал , имам и много снимки от карането ... към 1000 , не че всички са за пускане де , но можеше да стане един хубав репортаж от 100 тина снимки , ма като видях колко тъпо е направена процедурата за качване .... 1по1.... направо.... всякакво желание за писане ми се изпари...
                      Дано се вземат мерки някакви , че не само аз , а всички колеги дето пускат репортажи във форума , най-вероятно ще спрът... то и сега репортажите са кът, пък с тая простотия..... едва ли някой ще се хване цял ден да качва снимки и да пише...
                      За сведение... преди ми трябваше около половин час за да кача репортаж от около 50-60 ,че и повече снимки , с една камара разкази, а сега за 20тина снимки...... :Х :Х
                      Поздрави !!
                      Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 05-05-14, 01:47.

Коментар

Да продължа...... Починахме малко, а и моторите също де , особено 125ците ,че доста зор видяха , и потеглихме отново...
                        Генчо е водача на групата ни за деня

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IONX0900.jpg
Прегледи:1
Размер:212.0 КБ
ID:5585551

Потеглиихме...

Име:IONX0903.jpg
Размер:185.4 КБ
ID:5585552

Добре беше , калта беше доволно много , но и релефа стана по-равнинен и се почна с раздаването на газта....

Име:IONX0914.jpg
Размер:198.7 КБ
ID:5585554

Айде и Митко малко в кадър...

Име:IONX0922.jpg
Размер:192.9 КБ
ID:5585555

Локвите бяха много , и ако ги минавахме през средата на задна гума , най-вероятно нямаше да можем да смогнем на хапчета след това

Име:IONX0942.jpg
Размер:183.5 КБ
ID:5585557

Мдам.....

Име:IONX0982.jpg
Размер:170.9 КБ
ID:5585558

Уж не изглежда, че калта е голяма , ама не е баш така

Име:IONX0993.jpg
Размер:209.0 КБ
ID:5585559

Близка среща с Кашкавало хаххаха

Име:IONX1037.jpg
Размер:256.8 КБ
ID:5585560

Почнаха да се редуват равни места и малки байрчета , на които обаче имаше камъни и скрити корени. Голям екшън, а и бързахме ,че времето започна сериозно да се влушава, а бяхме далече от следващата хижа..

Име:IONX0030.jpg
Размер:204.4 КБ
ID:5585561

Има и такива участъци.... за радост на окото хах

Име:IONX0037.jpg
Размер:194.3 КБ
ID:5585562

Име:IONX0043.jpg
Размер:186.9 КБ
ID:5585563

След това се откри тази голяма поляна .... гледката е невероятна...

Име:IONX0059.jpg
Размер:130.8 КБ
ID:5585564

Групата е на върха и изчаква да се съберем....

Име:IONX0070.jpg
Размер:173.2 КБ
ID:5585565

Те ме те и аз дойдох.....

Име:IONX0073.jpg
Размер:168.6 КБ
ID:5585566

Митко и Генчо...

Име:IONX0078.jpg
Размер:93.2 КБ
ID:5585567

Аз и Кашкавало

Име:IONX0085.jpg
Размер:157.7 КБ
ID:5585568

И тогава телефона звънна , Къцката /хондата црм 125цата/ беше някъде назад с празен резервоар...Времето напредна , започна леко да пръска дъжд и се разбрахме аз и Митко да се върнем , а Генчо и Кашкавало да продължат по маршрута..

Име:IONX0088.jpg
Размер:106.3 КБ
ID:5585570

Върнахме се около километър - два назад и видяхме Къцката в една долчинка с празен резервоар... .Сложихме 0.5л. гориво,че повече нямахме и ние и поехме назад по пътя за х.Махмутица от където по асфалта да се спуснем до с.Първомай , а от там и към Петрич. Речено сторено, но тези 0.5л. стигнаха на Къцката колкото да стигне до с.Първомай. Бензиностанции бол , ма масло нЕмаааа. Извадихме въжето и на теглене прибрах Къцката от с.Първомай до Петрич, някъде около 5-6 км....
                        Прибрахме се , измихме моторите и до там....

Те това беше всичко от карането Поздрави !
                        Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 08-05-14, 09:03.

Коментар

Цяла банда двутактици и никой да не носи шише с бензин и барем 2-3 капачки масло...

Коментар

Цяла банда двутактици и никой да не носи шише с бензин и барем 2-3 капачки масло...
                            Ем те другите са го карали тоя маршрут доста пъти и с 1 резервоар се справят , но къцката нещо имаше проблем и един път се форсираше един път не иска и не знайно защо , а и бързо си изяде горивото.... Пак добре ,че сме доста народ и се оправихме, че там си е тегаво ако си сам..

Аз бензин имах , резервоара ми е 13 литра и беше пълен до горе , но мотора ми е с разделно мазане и масло не нося с мен..... а само бенз нямаше да му се отрази добре на къцката хахах

П.п Вярно сме само цвайки, като се очаква още 1-2 такива да се присъединият хаха

Коментар

Едно малко клипче от разработката на мотора , не е нищо особено , лекичко каране по един черен път.... , но колкото да напомня ,че съм тук хахах

Коментар

Горния клип , е преди смяна на ватата в ауспуха. След това , свалих крайното гърненце /заглушителя/ , че и без това течеше масло от него и ме цапаше , тааа го разглобих с цел да сменя ватата. Ватата беше станала на г*з !! Цялата беше напоена с масло и течеше от всякъде... Реално всеедно съм карал без вата и газовете са излизали директно през малката перфорирана тръба на ауспуха !

Смених ватата , всичко бе почистено и измито , сложихме ганитури , където трябва, намацахме с хубав силикон за по-сигурно и затворихме и занитихме ауспуха.... резултата е повече от задоволителен !! Моторчето взе да мърка !

https://www.facebook.com/photo.php?v=10204024338309406

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X