Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Екстрийм Ендуро Петрич

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Екстрийм Ендуро Петрич

Аз съм на друго мнение , но както и да е

Ето как ми бе върнат цилиндъра след като направиха ''новата'' риза !! Аз по-некачествена услуга и мърляво изпълнение не съм получавал + непочистен цилиндър след разпилването и набиването на ризата... Както е пилено , така е зарязано. РАБОТА САМО ЗА 160 лв.

П.п Добре ,че се намират приятели насам-натам , та си оправих цилиндъра иначе това е тотална катастрофа просто !!! Като цяло , май ще почна да ползвам услугите само на гръцки майстори, може да е малко по- скъпо , но поме ще е качествено и няма да събирам нерви !

П.п2 По принцип не мислех да качвам снимки от ремонта , но просто ми стана много убидно от цялата работа , щото аз мога да си давам парите , колкото и когато трябва , а в замяна получавам претупана работа....

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:1625481_10203138627407187_1764700697_n.jpg
Прегледи:1
Размер:56.8 КБ
ID:5562499
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

ВАЖНО /поне за мен/ СЪОБЩЕНИЕ !!!!

Много мислих дали да напиша тоя пост , но ще го напиша : Ако някога ви се наложи да правите подобен ремонт, в никакъв случай , АМА В НИКАКЪВ , НЕ се обръщайте към Мототехниката в Благоевград - НикоМотор!

П.п Знма , че Нико, ще го прочете тоя пост все някога, нямам против него , просто да знае ,че така сам си гони глиентите!!! Ако нещо по-детайлно го интересува , може спокойно да ми звънне да му кажа на 2 на 3 за какво иде реч. Все пак , аз нито съм си разсрочвал , нито съм отлагал , нито съм се пазарял за цената на ремонта, а в замяна получих претупана работа , риза направена като в час по трудово, пълен със стружки цилиндър и цял ден доизкусурявания + още няколко неща , които дори ме е срам да споделя!!!

ОТ КЪДЕТО И ДА ГО ГЛЕДАШ НЕ Е КОРЕКТНО !!!
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Ще се съгласиш със мен, като я докараш до цената на новия цилиндър обаче без да го имаш.
        Ти от сега си недоволен,а все още не си го сложил!
        Оф Жоре!Що ли знам?

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
          Ще се съгласиш със мен, като я докараш до цената на новия цилиндър обаче без да го имаш.
          Ти от сега си недоволен,а все още не си го сложил!
          Оф Жоре!Що ли знам?
          Джартони , аз всичките тея ''недоразумения'' ги оправих. Цял ден се занимавах с глупости и неща , които друг трябваше да свърши за съответната сума !
          Просто явно има хора , за които не е от голямо значение , дали клиента ще е доволен , дали ще е свършена добре работата, а по-важни са паричките

За съжаление стават все повече , тея хорица !! Ще го запаля през седмицата и ще пиша впечатленията си. Добре , че седнах да разгледам хубаво цилиндъра преди да монтирам , иначе всичко щеше да е мазалооо !!!

Коментар

Най искренно ти желая да си решиш проблемите и всичко лошо да е история.
            Но приятелю,повярвай ми че аз съм минал по този път и го знам.
            Знам колко е гадно да вярваш че си дал последните си левчета смисленно.
            Успех,успех! Ще стане,ти си печен !

Коментар

Първоначално публикуван от Петьо Джартов Преглед на мнение
              Най искренно ти желая да си решиш проблемите и всичко лошо да е история.
              Но приятелю,повярвай ми че аз съм минал по този път и го знам.
              Знам колко е гадно да вярваш че си дал последните си левчета смисленно.
              Успех,успех! Ще стане,ти си печен !
              Знам , приятелю , знам..... Дано да няма повече проблеми и всичко да е ок, ще пиша веднага за резултата !!!

П.п само като последно искам да постна 2-3 снимки на старото бутало, с което ми бе продаден мотора за ''перфектен'' . Амм гризнах го дръвцето тоя път , ама беше каквото беше....

Име:1016338_10203139701234032_208544106_n.jpg
Размер:47.8 КБ
ID:5562525

Име:1795784_10203139702314059_288549949_n.jpg
Размер:43.9 КБ
ID:5562526

Име:1901566_10203139701634042_1926069769_n.jpg
Размер:45.9 КБ
ID:5562527

Име:1904197_10203139701954050_319611614_n.jpg
Размер:46.2 КБ
ID:5562528

Коментар

Нико ми е приятел и мога да кажа, че е много точен човек. Но пък те подкрепям за написаното в поста, защото тези неща трябва да се знаят!!! На всички ни е ясно, че самият Нико не се занимава с ремонта на ризата, а е взел някой майстор, но пък точно този човек му гони клиентите и му петни името. Имал съм друг случай на не коректно отношение на негов служител и след един-два телефонни разговора, нещата си дойдоха на мястото И накрай, като ти гледам мъките с тоя "пернишки" перфектен мотор, нали знаеш какво си мисля.........???
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Ако с това бутало си купил мотора то 101 % съм сигурен , че двигателят е издавал некоректни звуци и си е личало от 1 метър , че е отварян няколкократно . Такъв мотор не се взима за да се кара , а да се ремонтира първо . Ако и цената е била апетитно ниска е трябвало да се усетиш колко е "перфектен" .

Коментар

Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнение
                    Нико ми е приятел и мога да кажа, че е много точен човек. Но пък те подкрепям за написаното в поста, защото тези неща трябва да се знаят!!! На всички ни е ясно, че самият Нико не се занимава с ремонта на ризата, а е взел някой майстор, но пък точно този човек му гони клиентите и му петни името. Имал съм друг случай на не коректно отношение на негов служител и след един-два телефонни разговора, нещата си дойдоха на мястото И накрай, като ти гледам мъките с тоя "пернишки" перфектен мотор, нали знаеш какво си мисля.........???
                    Да , аз затова написах изрично в поста си , че се отнася за ризи, защото колкото и да е коректен той самият , то този дето прави ризите , за него, дъни нещата и хората от там си правят изводи , а някои хора дори крайни такива и от там ще бягат и хората, а сами знаете ,че 1 лоша дума и със сто хубави , трудно се оправя !

А и както написах по-нагоре , ако Нико държи , може да ми звънне и ще му обясня , че дори и снимки съм направил и мога да пратя, за какво иде реч, а от там нататък той да си взема решенията!!!

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                      Ако с това бутало си купил мотора то 101 % съм сигурен , че двигателят е издавал некоректни звуци и си е личало от 1 метър , че е отварян няколкократно . Такъв мотор не се взима за да се кара , а да се ремонтира първо . Ако и цената е била апетитно ниска е трябвало да се усетиш колко е "перфектен" .
                      Пешо, мотора го гледах 1000 пъти, нямаше дрънчене , нямаше нищо. Преди да блокира , не издаваше по-нищо , че ще го направи / най-малкото вече един ми е блокирал в ръцете и г-д знам за какво иде реч/, а колкото до другото , както казах няколко поста по-нагоре , всичко беше намацано със силикон , НО само по вътрешния ръб ! Съответно гледане отвън , без разглабяне , няма как да кажеш за какво става въпрос!

Както и да , дано от тук-нататък нещада да са добре и да няма повече проблеми
                      Последно редактирано от Георги Гущеров - / HannibaL /; 09-02-14, 17:19.

Коментар

И с гледане отвън става - има си тънки места на които трябва да погледнеш . С годините се придобива опит и девствения мотор можеш да го разпознаеш от пръв поглед . Станалото - станало , връщане назад няма . Направи си изводи от случилото се и гледай напред . Ремонтирай го както трябва и ще му се радваш дълго време .

Коментар

Първоначално публикуван от pe6o74 Преглед на мнение
                          И с гледане отвън става - има си тънки места на които трябва да погледнеш . С годините се придобива опит и девствения мотор можеш да го разпознаеш от пръв поглед . Станалото - станало , връщане назад няма . Направи си изводи от случилото се и гледай напред . Ремонтирай го както трябва и ще му се радваш дълго време .
                          С това не мога да споря !!

Коментар

Отново съм в играта колеги , днес събрах моторчето , и от второто ритане ''проплака'' ))))) !! Моторчето върви добре , направих няколко кръгчета без да го репча и ми харесва за сега .

От тук - нататък , следва разработка с повече масълце и после пуна газ

Коментар

Честито и аз съм на същото дередже

Коментар

Първоначално публикуван от Георги Гущеров - / HannibaL / Преглед на мнение
                                Отново съм в играта колеги , днес събрах моторчето , и от второто ритане ''проплака'' ))))) !! Моторчето върви добре , направих няколко кръгчета без да го репча и ми харесва за сега .

От тук - нататък , следва разработка с повече масълце и после пуна газ
                                Плюй си в пазвата и когато караш, си закачи един гердан от чесън против "уроки".......
                                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 14 потребители онлайн. 0 потребители и 14 гости.

Най-много потребители онлайн 108,039 в 21:00 на 20-03-26.

Зареждам...
                                X