Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Екстрийм Ендуро Петрич
Свий
X
-
От: Екстрийм Ендуро Петрич
Леле-мале, доживяхме ......................... Тъкмо щях да ти пиша, да вземеш да махнеш този фалшив аватар, а то каква била работата
А защо син бе Жорка, защо ??? Сега с твоите манекенски заложби ще трябва екипа да сменяш и най-вече каската
Поздравявам те най-сърдечно и се радвам за теб, защото успя да ме върнеш години назад, а предполагам и не само мен
Със здраве да си го караш и да го слушаш, че това е вироглаво магаре, не е като ямашката
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Helik Преглед на мнениеЛеле-мале, доживяхме ......................... Тъкмо щях да ти пиша, да вземеш да махнеш този фалшив аватар, а то каква била работата
А защо син бе Жорка, защо ??? Сега с твоите манекенски заложби ще трябва екипа да сменяш и най-вече каската
Поздравявам те най-сърдечно и се радвам за теб, защото успя да ме върнеш години назад, а предполагам и не само мен
Със здраве да си го караш и да го слушаш, че това е вироглаво магаре, не е като ямашката 
Въх мър Божееее , жив да не бях , ама жив съм !!!
ахахаха Защо бе Миро , какво му беше фалшиво на предния аватар , само верига нямаше мотора
Защо син.... ми да ти кажа такъв ми бил късмета..... лесно може да стане друг цвят , ма да ти кажа синичко си ме кефи !!
И аз мисля да сменя каската , но ще да е на пролет... ,че сега доста се ухарчих и няма вече финикийски знаци
!! А пък за цветовете , те хората нали знаеш какво казват " луд на шаренко се радва " хахахахахаххаха
Благодаря ти за пожеланията и добрите думи!!! Определено не е като Ямашката, тоз матор си е съвсем друга бира... ще мине време докато му свикна ,но и това ще стане !!
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Браво, много точно написаноПървоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнениеусети ли сега разликата преди се мъчеше, а сега вече караш !!
SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
-
Айде, честито!

Ма как жужи, само, а? Е, сега ще се нагледаме на шоу, както казват колегите вече "границите падат" и само предполагаме какво ни чака в бъдеще. 
Гледам, че освен степенка липсват и гардове на радиаторите, не е лошо да си изработиш едни - не се съмнявам, че ще се справиш, или пък да си купиш. На мен ми се виждаха много скъпи и си купих едва след като радиаторите ми придобиха формата на петоъгълник.
Моите прогнози за карането са оптимистични - мисля, че за съвсем кратко време ще му свикнеш. Все пак имаш опит в ендурото и изпита на аматиорите би трябвало да си го взел само по видео материали
Много километри и малко проблеми в бъдеще с моторчето
Коментар
-
Само по тези места може да вземе изпит за АМАТиоР .Първоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеВсе пак имаш опит в ендурото и изпита на аматиорите би трябвало да си го взел само по видео материали

МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ
0888984256
Коментар
-
Ооо ДА !!! Разликата е много голяма.....съвсем , съвсем друга ''бира'' , няма място за аналог...Първоначално публикуван от Stanislav WR Преглед на мнениеСупер ми дойдеха тези клипове с кафето!! Жорка усети ли сега разликата преди се мъчеше, а сега вече караш !!
Благодаря ти , да се надяваме ,че всичко ще е наред ! Само да му посвикна малко и ще го пробвам по тегавите места да видим как ще се представи , но това най-вероятно ще е на пролет, сега всичко е сковано в лед и кофти момент да се учиш....Първоначално публикуван от vatko Преглед на мнениеЧестито колега, това вече е друга класа няма да ги има предишните мъки по пътечките
Благодаря ти и на теб, звука е наистина уникален и да си призная , на мен лично , много ми харесва и с кеф то ръчкамПървоначално публикуван от LightOfJah Преглед на мнениеАйде, честито!

Ма как жужи, само, а? Е, сега ще се нагледаме на шоу, както казват колегите вече "границите падат" и само предполагаме какво ни чака в бъдеще. 
Гледам, че освен степенка липсват и гардове на радиаторите, не е лошо да си изработиш едни - не се съмнявам, че ще се справиш, или пък да си купиш. На мен ми се виждаха много скъпи и си купих едва след като радиаторите ми придобиха формата на петоъгълник.
Моите прогнози за карането са оптимистични - мисля, че за съвсем кратко време ще му свикнеш. Все пак имаш опит в ендурото и изпита на аматиорите би трябвало да си го взел само по видео материали
Много километри и малко проблеми в бъдеще с моторчето
И за гардове на радиаторите съм помислил , и ще ги направя , просто съм забравил да го спомена... !!
Моторчето е машинка, ако седиш по-назад направо ще те хвърли по гръб!
Днес отметнах доста от нещата , дето имах да правя , остана ми само пачия крак, гардове радиатор и да проверя нивото в поплавъковата кемера на карба, че като легне мотора не капе , а направо тече..
Пачароз , мене няма кой да ме теглиПървоначално публикуван от Pacharoza Преглед на мнениеСамо по тези места може да вземе изпит за АМАТиоР .
иначе места за теглене има много , но нали все сам си карам... Но и това , което съм карал никак не е малко и ще по-малко лесно . На доста от пътеките съм си ''хвърлял'' бялото дробче от мъкнене ,дърпане , местене и т.н 
В крайна сметка ако не АМАТиоР , ше съм си немуйко хахахахаха
Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Ооооооо забравих , днес ходихме малко до една мотокрос пистичка с Митко /Хонда Цр 250/, от предните репортажи, и да ви кажа , моторчето и на писта се представя много добре, а скоковете ги прави с лекота... Видеото се пече и скоро ще го пусна....Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!
Коментар
-
Ето и някоя снимка с позинг от мястото на днешните събития
В крайна сметка , от днешната разходка , г-д схванах как да потеглям нормално с този мотор. Токато с Ямахата можех постоянно да форсирам газта и да потегля, то тук трябва да държа постоянна газ , примерно 2-3-4к оборота , и нещата си идват на мястото и моторчето потегля плавно без да подскача като лудо...
За сега толкова , клипа като се качи
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар