Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до хижа Тъжа и "Ще караме или не В Национален Парк"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка до хижа Тъжа и "Ще караме или не В Национален Парк"

Ето линк към темата за почистването на Ботев. Всички мераклии са добре дошли да свършим едно добро дело и да покараме заедно. http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=39673
    LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
    www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Аз пък мисля че това е голямо постижение! Те са държавни служители които отиват да си изпълняват задълженията. Те пазят, подържат и като цяло се грижат за парковете! Хубаво е че са отворени (както се вижда) за разговори и за пропускането на МПС-та през парка. По принцип не са задължени да ни правят реверанс, изглежда го правят от човешка гледна точка и търсят възможност за взаимна помощ! Повечето от нас карат само по такива природни забележителности които са със специален пропусквателен режим. Щом даже и разрешения искат да ни дават и да вкарат други пътеки които са извън разрешените пътеки в разрешени значи вървим на добре. Е не е това което искаме, но пък без нищо?

Коментар

[quote=Desislav;459075] Те Повечето от нас карат само по такива природни забележителности които са със специален пропусквателен режим. Щом даже и разрешения искат да ни дават и да вкарат други пътеки които са извън разрешените пътеки в разрешени значи вървим на добре. quote]

Точно заради този жест от тяхна страна трябва да отидем на почистването на Ботев.Нали за това е съвместна работа те правят жест ние помагаме,ние помагамее та правят жест докато някой не оплеска нещата.Незнам защо имам чувството че те(парковите служители) няма да оплескат нещата.А кои ще бъдат....................? следва продължение.

Коментар

На вниманието на парковите служители.
          На 2-3 км. източно от Бузлуджа са плъзнали тумби цигани и събират нещо в големи чували.На три места имаше биваци около които беше страшна мръсотия.Който им е дал разрешение да взима мерки и да ги кара да си чистят.
          ........................
          Иван Маринов
          CRF 250 X
          Не шансът определя съдбата на човека,а изборът!

Коментар

Първоначално публикуван от pimax Преглед на мнение
            На вниманието на парковите служители.
            На 2-3 км. източно от Бузлуджа са плъзнали тумби цигани и събират нещо в големи чували.На три места имаше биваци около които беше страшна мръсотия.Който им е дал разрешение да взима мерки и да ги кара да си чистят.
            Мангалите берат билки и боровинки, и по принцип всяка година по това време го правят.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
              Мангалите берат билки и боровинки, и по принцип всяка година по това време го правят.
              To с тия римляни няма оправия никой не и дава разрешение за нищо за тях всичко е разрешено.И няма да се очудя след време да и изградят парк в близост до парка с мечките им които бяха конфискувани ида си ги отглежда някой големец като Бриджит Бардо.
              И да дам пресен пример от днеска в 12 часа на обяд група черни роми се къпеха блаженно в фонтаните насред град Плевен.Необезпокоявани от никого.А мога да кажа че след Панорамата тази Каскада състояща се от десетки фонтани е лицето на града.Е какво ще си помисли човек дошъл от друг град и станал свидетел на циганската баня........

Коментар

Първоначално публикуван от Desislav Преглед на мнение
                Аз пък мисля че това е голямо постижение! Те са държавни служители които отиват да си изпълняват задълженията. Те пазят, подържат и като цяло се грижат за парковете! Хубаво е че са отворени (както се вижда) за разговори и за пропускането на МПС-та през парка. По принцип не са задължени да ни правят реверанс, изглежда го правят от човешка гледна точка и търсят възможност за взаимна помощ! Повечето от нас карат само по такива природни забележителности които са със специален пропусквателен режим. Щом даже и разрешения искат да ни дават и да вкарат други пътеки които са извън разрешените пътеки в разрешени значи вървим на добре. Е не е това което искаме, но пък без нищо?
                Напълно съм съгласен, парковите служители си вършат работата с достойнство и са добронамерени към нас като цяло, което ме радва и донякъде учудва. Все пак ние сме като цяло още един проблем за парковата охрана. Надявам се наистина да покажем, че можем и да бъдем полезни. Все ми се иска да вярвам, че на една по-широко рекламирана кампания ще откликнат много повече хора, не само от този форум, но много от тези, които вярват, че природата е нещо, което трябва да пазим като зеницата на очите си. Човек идва и си отива, а вр. Ботев ще остане, чист или мръсен зависи само от нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Zarkic Преглед на мнение
                  Напълно съм съгласен, парковите служители си вършат работата с достойнство и са добронамерени към нас като цяло, което ме радва и донякъде учудва. Все пак ние сме като цяло още един проблем за парковата охрана. Надявам се наистина да покажем, че можем и да бъдем полезни. Все ми се иска да вярвам, че на една по-широко рекламирана кампания ще откликнат много повече хора, не само от този форум, но много от тези, които вярват, че природата е нещо, което трябва да пазим като зеницата на очите си. Човек идва и си отива, а вр. Ботев ще остане, чист или мръсен зависи само от нас.
                  Първо искам да кажа че от нас нищо не зависи и да не изчистим ние други ще бъдат.И второ ако се съберем много хора ще трябва да се организират два камиона за Ботев от които единия да се качи пълен с боклуци и горе да го разхвърляме щото иначе ще има недостиг на боклуци.

Коментар

Колеги записването за почистване на Ботев финишира в четвъртък,за да може да остане време за издаване на пропуски,така че желаещите да се качат на върха трябва да побързат.

Коментар

абе то и без това по тоя каманак само гуми късаме които иска да покара да се обади да доиде с нас в родопите да види каране на какво се вика

Коментар

Първоначално публикуван от baigonzo Преглед на мнение
                        абе то и без това по тоя каманак само гуми късаме които иска да покара да се обади да доиде с нас в родопите да види каране на какво се вика
                        Аз искам да видя каране на какво се вика! Ний тук само гуми късаме по каманака..Колега снимай да видим. Може и да дойдем.

Коментар

Колега VESO4AR датата на последната публикация е 14-10-08, 18:38
                          OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Знам. Видях. По някаква причина съм пропуснал последния пост.Надявах се колегата да ни светне с яко каране.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X