Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Разходка до хижа Тъжа и "Ще караме или не В Национален Парк"

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Разходка до хижа Тъжа и "Ще караме или не В Национален Парк"

Момчета, аз снимах. Ето откъде да сваляте:
    http://htftp.offroad-bulgaria.com/velio/NP%2...n%20Balkan.mpg
    Име на файла - NP Centralen Balkan, обем 670МВ. Ако някой иска само звука от срещата такъв, какъвто е на филмчето - да каже.

Ако има някъде дефект, моля да ми кажете, за да го оправя. Не съм го проверявал задълбочено, за да го кача по-бързо.
    Надявам се да съм ви бил полезен!

Коментар

Поздравления за добрата работа!

Коментар

Първоначално публикуван от Snowbordista Преглед на мнение
        И какво решихте??Относно дъската с пироните....нямам думи.....
        да и аз не разбрах последно какво решение се взе..??..какво ще може и какво не.?,или всеки да прави каквото си знае ??

Коментар

Да ви кажа аз съм сигурен че тези порони не са дело на тези момчета от охраната на парковете.Аз със тези неща си имам работа постоянно ,и ви гарантирам че това са капани от собственници на часни гори,часни райони на дърводобив и частни дивечовъдни райони.В повечето случаи бивши Мутри.Повече не разбирам.

Коментар

Нещо не ми отваря линка А относно дъската и аз съм сигорен ,че 101% не са от хората на парковете.....

Коментар

Първоначално публикуван от MitakaNX Преглед на мнение
              да и аз не разбрах последно какво решение се взе..??..какво ще може и какво не.?,или всеки да прави каквото си знае ??
              решенията от срещата може да видите тук
              http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=37952&page=2

относно дъската с пироните - ясно е че не е от тях но пак е доста смущаваща такъв тип саморазправа
              EnduroX Alba-Damascena 2019

Коментар

Здравейте, колеги !
                Срещата на хижа Тъжа, както виждате се състоя. Тя според мен бе много ползотворна и останалите участници в нея вече са казали достатъчно !
                Това, че не се назовават точки, алинеи и правилници е достатъчно доказателство, че хората са много добронамерени и ни разбират.
                Надявам се, ние също да ги разберем подобаващо, да им помагаме, когато се наложи и да се държим като цивилизовани граждани на България, защото от държавните служители, отговорни за съхранението и опазването на парка, не можем да очакваме неприятности, а те ще дойдат съвсем от друго място !

Всеки на тоя свят си има работа, за която е учил и която трябва да изпълнява съвестно. Не може да ви задължи никой да не се качвате на Ботев,Триглав, Маргидик и където и да е, но колкото по-често го правите просто за кефа си, толкова повече рискувате тези хора да останат без работа !
                Мисля, че ясно се изразих, за да ме разберете !
                Пак може да се кара до връх Ботев, но нека, ако някой или дадена група реши да го направи, да вземе разрешение от съответния офис на парка. Такива офиси има във всички градчета на юг и на север около парк "Централен Балкан".
                Не желая да бъда възпитател на когото и да е било, защото не обичам такъв подход, затова оставям вие да си прецените дали ще се вслушате в съветите ми или не.
                Ендурото и сексът не са шега работа !
                -------------
                Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                http://crazy-job.com

Коментар

Видеото от срещата може да се гледа онлайн и тук. Благодарение на колегата todos.
                  http://www.kazanlak.com/offroad/botev-23.08.08/video/

Коментар

Първоначално публикуван от velio Преглед на мнение
                    Видеото от срещата може да се гледа онлайн и тук. Благодарение на колегата todos.
                    http://www.kazanlak.com/offroad/botev-23.08.08/video/
                    Нещо не ми хареса срещата.Много двоини стандарти и многозначни отговори.

Коментар

Първоначално публикуван от p.djartov Преглед на мнение
                      +1

Коментар

Mомчета ми в крайна сметка това можахме да направим мисля че е по добре от нищо.Пък и другото нещо след едно качване на Ботев през тези камънаци човек май сам се ограничава без да му забраняват

Коментар

Не знам защо ме цитираш, но според мен доста врати се отключиха пред вас. Да се отворят широко зависи само от системната добронамереност на каращите. Все пак - абсурдно е да се иска неограничен достъп в територията на парка без основателна, ама наистина основателна причина /пожар, спасителна акция и др./. Според мен, управата ви подаде много широко отворена ръка. Как ще постъпите е ваша работа. Аз снимах, защото прецених, че ще е полезно в дългосрочен план. Личен интерес или щения за каране в този район нямам и едва ли някога ще имам. Горещо се надявам за доброто на природата ни, срещата да не остане само на лента.

Коментар

Не знам защо ме цитираш, но според мен доста врати се отключиха пред вас. Да се отворят широко зависи само от системната добронамереност на каращите. Все пак - абсурдно е да се иска неограничен достъп в територията на парка без основателна, ама наистина основателна причина /пожар, спасителна акция и др./. Според мен, управата ви подаде много широко отворена ръка. Как ще постъпите е ваша работа. Аз снимах, защото прецених, че ще е полезно в дългосрочен план. Личен интерес или щения за каране в този район нямам и едва ли някога ще имам. Горещо се надявам за доброто на природата ни, срещата да не остане само на лента.
                            Цитирам информацията от видеото, която е за мен достатъчна, за човек да добие ясна представа за цялата среща.Разбирам много добре че хората си вършат работата ,а ние искаме да си караме.Според мен на тази среща не се реши нищо.Единствено разбрахме колко са заплатите на служителите.

Коментар

Аз снимах, защото прецених, че ще е полезно .
                              Колега Velio лично аз съм ти много благодарен че засне срещата.Тази среща колкото и лоша да ви се струва си е едно доста добро начало.
                              Разберете че неможе да отидем там и да кажем :Ние сме еди кои си и искаме да караме тука и те да отвърнат Ми добре тръгвайте.Просто нестава трябва да се кара по етапно и да имаме търпение.На мен също ми се иска да стане много бързо,но трябва да се внимава да не кажат че няма да стане изобщо и ще бъдат в пълното си право.
                              Другото нещо на което искам да обърна голямо внимание :Протеста пред парламента на 10-ти септември.Отправих молба към Жоро Хаджиев да се отвори тема която да се развие ,да се обединим и да излезем повече хора от сбирката на Тъжа да протестираме против новия закон за ловът за да не ни остане най накрая да караме само в форума Не ме разбирайте погрешно .Не отправям упреци към никого не искам да се заяждам с никого,искам само да се обединим и да защитим хобито си а някой и работата си.

Коментар

Колеги на 13.09.08 .се организира почистване на връх Ботев.Тези които не успяха да дойдат на сбирката на Тъжа могат да дойдат на почистването и да зададът въпросите които ги вълнуват.Но смятам че няма какво да се говори на срещата се каза достатъчно .Време е да действаме и да покажем че можем да правим и друго освен да ровим балкана.Предполагам че Злати Златев Ще отвори тема с подробно описание на почистването.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X