Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Етрополските моторджии.

Малко снимки и от мен. Почти няма да коментирам, че Тошко е разказал много добре събитието.
    Пред кафето на Тошко.

Тук имаше малка борба с едно баирче.

Славчо успя да качи .

На хижа Чавдар.

Тук Митко и героят от паметника нещо са оклюмали .

Следващата цел: връх Баба.

Ето ни двамата убавци от Тюфлек Рейсинг на връх Баба . Третият, Емо даде фира и се прибра в хижата.

Ето го и Етрополе.

На слизане Тошко направи някаква странна каскада и се озова под мотора, който пък си стърчеше с гумите нагоре .

Това е последният покорен връх за днес.

Следва баня и ракии в хижата.
    Диян Димитров

Коментар

Ето обещаните клипове.

Аз съм българче.Обичам наще планини зелени.

Коментар

Борката малко си попада ама то си е нормално.

И атракцията на деня.

Последно редактирано от krik4e; 13-06-12, 11:25.

Коментар

Това е за сега от мен надявам се да съм убогатил с изчерпателен материал етрополската тема.Поздрави на всички ендуристи.

Коментар

Още малко снимки от неделният ден.

Митко трябва да внимава .

И за любители на красива природа.

Диян Димитров

Коментар

От неделният ден имам и аз цели 4-ри снимки снимани по време на една пауза където между другото всички решихме да снимаме вместо да караме-"някакъв екстрийм, измислен от Тодор"!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:100620121268.jpg
Прегледи:1
Размер:144.8 КБ
ID:5383423

Име:100620121267.jpg
Размер:134.9 КБ
ID:5383422

Тук малко се по изгубиха някой,та ги чакахме оказа се напразно,те бяха намерили пътя и без водач до кафето на Дедо.

Име:100620121269.jpg
Размер:199.3 КБ
ID:5383420

А тук с колегата от Плевен чакаме да дойде основната група да се включим и ние в неделният ден.

Име:100620121266.jpg
Размер:171.5 КБ
ID:5383421

п.п.

Не знам Тодор какво недоволства от преминаването ни по моста на нас със Митко и Момчил....

Добре че бяхме ние да отсрамим групата като преминахме по моста,през реката се видя че всички могат!
              Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Не знам Тодор какво недоволства от преминаването ни по моста на нас със Митко и Момчил....

Добре че бяхме ние да отсрамим групата като преминахме по моста,през реката се видя че всички могат
                Нямаше смисъл на края да удавим някой мотор и да се забавим с прибирането, .... то не, че не се забавихме като загубихме Борката и Искрен и ги търсихме почти час.....
                Силата е нищо без контрол.

Коментар

Първоначално публикуван от maki449 Преглед на мнение
                  Нямаше смисъл на края да удавим някой мотор и да се забавим с прибирането, .... то не, че не се забавихме като загубихме Борката и Искрен и ги търсихме почти час.....
                  Не ги защитавай,виж как се бяха наточили да гледат сеир като счупим моста преминавайки по него, особено ние със,Митко-"Змея" като най -едрогабаритни!

Коментар

Днес с Влади рекохме да посрещаме лятото,и къде къде, намерихме си супер маршрут в красивия летен и горещ следобяд!!

Един супер нещастен маршрут с камънак и камънак това дето най го мраза....ама исках да го мина и аз да затворя устите на злите езици из село.

Та от града опънахме право нагоре на към св.Атанас,и от там на Етрополският манастир, след което продължихме към Кокалското по туристическата пътеката.

Снимки от това нещо не направих нито една,защото по едно време ми стана лошо да дишам изпарения от антифриз изпаряващи се от чайника, а и прескачайки едно дърво паднало на пътеката така се шибнах в него та си изкълчих китката ама ше мине.

На връщане обаче минахме през една много красива, еко пътека ли ще е какво ли ще е - пътечка която още е в строеж (поради което и си позволихме да минем от там де),и рекох да направя няколко снимки.

Ето тук огромни варовикови скали отчупили се преди стотици години от подножието на самия манастир.

А това е по трасето.

Име:210620121277.jpg
Размер:223.2 КБ
ID:5385971

Е те така посрещнахме лятото днес!!!!
                    Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 21-06-12, 22:15.

Коментар

Днес след като посрещнах джулая, реших да покарам малко.

С Чичо Пин имаме уговорка да правим религиозен туризъм, да го водя до Правешкият манастир понеже не бил ходил никога!
                      Напоследък а също така и днес не снимам много щото ме мързи и ми е жега ама много но имам някакви снимки все пак.

Ето Чичо Пин вече е ходил на манастира.

Име:010720121286.jpg
Размер:124.3 КБ
ID:5387341

По обиколихме го оттук оттам.

Име:010720121290.jpg
Размер:212.4 КБ
ID:5387345

Пийнахме по една манастирска вода.

Име:010720121288.jpg
Размер:178.9 КБ
ID:5387343

Име:010720121287.jpg
Размер:183.4 КБ
ID:5387342

Оп, ейго и чичо манчо .

Име:010720121289.jpg
Размер:163.3 КБ
ID:5387344

Па рекохме да влезнем да запали по една свещица.

Влезнахме запалихме свещ и се по огледахме и видяхме защо е навалицата около манастира.

Име:010720121285.jpg
Размер:123.6 КБ
ID:5387340

Някой човечец щеше да изгори съвсем скоро а ние не искахме да ставаме свидетели на това деяние и избягахме като дявол от тамян.

Тръгнахме си обаче нещо ме привлече като магнит една пътека и рекох дай да я видим,Чичо Пин съгласен!

Тръгнахме по нея.

В началото супер,даже един камък много интересен снимах като корито.

Име:010720121291.jpg
Размер:158.4 КБ
ID:5387346

И с него свърши всичко хубаво.Пътеката изведнъж се превърна в пътека все едно откривател и е Иван от София, или наричан още Чинела!!!!

Име:010720121294.jpg
Размер:153.0 КБ
ID:5387338
                      Както винаги ни наклон ни камънак си личат!

Име:010720121293.jpg
Размер:160.1 КБ
ID:5387347

Спокойно адаш маркирал съм я втори път от там няма да мина.

Е след това повече не ми се снимаше .

Коментар

На нея да ме водиш адаш, на нея, а не по разни баири там......

Коментар

Абе адаш защо се не обади,че ще идваш.Ние с Данко ходихме на Рудината.Някакъв празник имаше,разминали сме се за малко.Намерихме път от кулата на Правец към Трудовец.Много е хард и е много яко.
                          DRZ 400S

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                            На нея да ме водиш адаш, на нея, а не по разни баири там......
                            Ще те заведа нямай грижи,ама аз ще чакам на другия и край по обиколното.....нали знаеш, с каманИЕте съм на Вие!

Първоначално публикуван от ИВАН-ПРАВЕЦ Преглед на мнение
                            Абе адаш защо се не обади,че ще идваш.Ние с Данко ходихме на Рудината.Някакъв празник имаше,разминали сме се за малко.Намерихме път от кулата на Правец към Трудовец.Много е хард и е много яко.
                            Е ми, аз ти звънях и миналата седмица че идвах на там ама нещо не се уцелихме!

Хайде за почивните дни да се разберем нещо и новият път да го пробваме и ние.

Коментар

Хайде и нещо от мен. Разходката беше прекрасна, за разлика от предната седмица, когато Славчо и Нацко ме разбиха като щайга. Ако бяха снимали, щах само аз да съм на фокус. Славчо е музовир. Следващия път няма да пропусне случая. Който го е страх от мечки, да не ходи в гората. До неделя. Поздрави на всички от чичо Пин.

Коментар

Ех,...днес голямо бутане падна........без коментар!

п.п. Венци, как да не ги плюваш тия КТМ-и.... не знам!!!
                                Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 08-07-12, 19:32.

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X