Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Етрополските моторджии.

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
    Ех,...днес голямо бутане падна........без коментар!
    А материал ще има ли ??
    Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
      Ех,...днес голямо бутане падна........без коментар!

п.п. Венци, как да не ги плюваш тия КТМ-и.... не знам!!!
      Данеби да е от задкормилното устройство а не от КТМ-и.Я пусни снимки комисията да прецени..

Коментар

Първоначално публикуван от ВЕНЦИ КЛЮЧ Преглед на мнение
        Данеби да е от задкормилното устройство а не от КТМ-и.Я пусни снимки комисията да прецени..
        Мааани! ........не е от задкормилното Вециии!!!!

Утре ще ти кажа ДИАГНОЗАТА!!!!!
        Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 08-07-12, 20:34. Причина: правопис!
        Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Материала не е за гледане. а той е и малко, докато Иван не се качи да кара водни ски. С едната ръка държеше въжето, с другата кормилото, а трета няма. Но това беше след голямота бутане, някъде под Баба. Не знам Иван за какво го е яд, дали за мотора или за бутането, но мен ме е яд за наденичките които носеше Цецо. Някой си ги хапнаха на Чавдар, но без нас. Това е общо взето от вчерашната разходка. Голям кеф, но да не се случва пак. А материал все пак ще има, но малко, защото приказката не е свършила. Очаквайте продължение.

Коментар

Танги, дай някоя картинка бе, да ти се порадвам щом и ти си заобичал бутането... Жените го правят за удоволствие , ми ти защо ?
            С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Тошка ако още не си разбрал вчера,бутах един мъртвец от вр.Шиндарника до Етрополе!!!

И добре че бе Чичо Пин да ме довлече от Бойковец до Етрополе та да си припомня как се карат водни ски,голям кеф...

Коментар

Давай каквото има. Нали мина метър. Дай Боже.

Коментар

В събота давайте да вървим на Ком.

Коментар

След 23ч пестой в чакалнята на доктора и след като му увиснах на главата преди 2 часа, прегледа пациента, и рече ще живее!!!
                    Вече мога да кача някоя снимка от вчера с настроение.
                    Е все пак на синът ми новото колелото изгоря ама все пак има старо което още въври...

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:080720121296.jpg
Прегледи:1
Размер:212.2 КБ
ID:5390397

То още с тръгването нещо не си бе наред.
                    Момчето което за пръв път днес беше с нас си загуби чантичката с документите телефони пари и т.н.

Върна се да ги търси обаче се забави, и ние естествено решихме да се върнем да помагаме и добре че го направихме, защото той се бе объркал камо ли да намери чантата си!

Добре че бяхме ние с Чичо Пин.....Намерихме ги!

Петко Йотов нещо обясняваше,.. къде евентуално има дупки и може да е паднала.

Име:080720121295.jpg
Размер:201.8 КБ
ID:5390396

Как и да е продължаваме весело напред.

Ей го колегата забраван,Цеко.

Име:080720121301.jpg
Размер:151.3 КБ
ID:5390395

И Цецо, спътника му.

Име:080720121300.jpg
Размер:149.4 КБ
ID:5390401

Пийнахме вода, мноого студена!

Име:080720121298.jpg
Размер:304.3 КБ
ID:5390399

Ей ме и мене още нищо не подозиращ и щастлив!

Име:080720121299.jpg
Размер:153.2 КБ
ID:5390400

Име:080720121297.jpg
Размер:185.6 КБ
ID:5390398

И 15 минути след това не искате да знаете как продължи разговорът ми с Чичо Пин .

Ка Темера - М....къде? Даа, точно там.

п.п. Е ще има снимки още от мен надявам се,за сега обявата за продаване на мотор в раздел продава от мен отпада,!? НО до кога лиии?
                    Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 09-07-12, 22:02.

Коментар

Nemam kirilica, nemam snimki i fotoaparat, no kato nabawq vsi4ko tova shte napi[a neshto za 2 ta dni Kom
                      - Etropole

Последно редактирано от Тодор Етрополе; 18-07-12, 17:55.
                      С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

До сега следях редовно темата и винаги съм гласувал положително,но с този клип просто изгубихте един почитател в моето лице (ако изобщо ви пука де).Точно поради тази причина,в почти цяла Европа са забранили практикуването на ендуро и аз от години страдам от този факт.Пожелавам успех на групата и не се засягайте от споделеното ми мнение.
                        Beta 450 RR-Factory
                        0039 3206052599

Коментар

Това са представители от Ботевград, ние не правим подобни изяви!

Коментар

Това са абсолютни селяни,срам за ендурото.Заради такива боклуци ще ни забранят да влизаме в гората.Дано им блокират моторите(вал,бутало,цилиндър,клапани и т.н).Белташки откъде са тия тюфлеци бе.
                            Последно редактирано от ИВАН-ПРАВЕЦ; 18-07-12, 22:42.
                            DRZ 400S

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН-ПРАВЕЦ Преглед на мнение
                              Това са абсолютни селяни,срам за ендурото.Заради такива боклуци ще ни забранят да влизаме в гората.Дано им блокират моторите(вал,бутало,цилиндър,клапани и т.н)
                              Да приятел,обаче смятам че думата"селянин" не би трябвало да се употребява в такъв смисъл и случай. Селяните са горди и трудолюбиви хора,достойни за уважение.Това са изроди който ги е срам да отидат на едно състезание,било то по ендуро или мотокрос,да покажат колко много не могат.И понеже са пълни нещастници си показват жалките изцепки!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН-ПРАВЕЦ Преглед на мнение
                                Това са абсолютни селяни,срам за ендурото.Заради такива боклуци ще ни забранят да влизаме в гората.Дано им блокират моторите(вал,бутало,цилиндър,клапани и т.н).Белташки откъде са тия тюфлеци бе.
                                Клапаните са ясни нали са ХондиА за хората намам думиПъла простотия на чист въздух

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X