Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Етрополските моторджии.

И понеже земетресението ме събуди и не моо спЪ,да зема да кача и аз 2-3 снимки?!!

С голям зор се събрахме и ще тръгваме!
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:200520121232.jpg
Прегледи:1
Размер:139.0 КБ
ID:5376362

Те тука некаде се изчакваме понеже имахме много малък участник в групата до х.Чавдар,а още от тук започна и недостига на Кольовия мотор за течности!

Име:200520121235.jpg
Размер:143.8 КБ
ID:5376365

Име:200520121234.jpg
Размер:147.2 КБ
ID:5376364

Име:200520121233.jpg
Размер:227.1 КБ
ID:5376363

Обаче който си е с късмет, намери си и антифриз в балкана.

Име:200520121238.jpg
Размер:161.7 КБ
ID:5376367

Име:200520121236.jpg
Размер:192.2 КБ
ID:5376366

Да не повярва човек трактор с антифриз!!!!

Те тука се изкаляхме като свине за целият ден на качването до тази поляна,а някои се наложи да заобиколят по обходен маршрут.

Име:200520121240.jpg
Размер:128.5 КБ
ID:5376368

Тук сме на останките от Етрополската мандра преди да излезем на Хаджиица.

Име:200520121241.jpg
Размер:174.3 КБ
ID:5376369

Тука се дотътрихме до хижата и зачакахме вести от Самоковско.

Име:200520121242.jpg
Размер:203.1 КБ
ID:5376370

А тука ми се доспа и лягам!!
    Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

И аз искам да изразя моята БЛАГОДАРНОСТ към домакините от района, на Павката за веригата, на Иван и КО. за компанията и на онова незнайно заведение за шкембето.
      Много добро каране се получи, просто невероятни тристатина километра, с още по-невероятна компания. Благодаря Ви момчета, ако не съм ви бил котва, ще дойда пак.

Име:12345.jpg
Размер:702.5 КБ
ID:5376390

Коментар

Радвам се, че ви е харесало. Много хубави снимки. Иване Колъо кога ще почерпи, че ходихме да го търсим, и да му носим "течности"? Тази неделя я пропускам, че отиваме на рали "АКРОПОЛИС", но другата ще ровим пак.

Коментар

А това за говедата, беше страхотно. Само че те бяха, по чисти от нас.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
            ... ако не съм ви бил котва, ще дойда пак.
            Стига с оправданията от рано,а ми се стягай за другия месец да покараш и в Етрополе най сетне (на срещата).

И така и така съм почнал да пиша да зема да си кача и останалите снимки.

След като поседяхме на хижата рекох да звънна на Венци да видя до къде са я докарали,а той вика "стойте там и чакайте че един от нашите скъса верига и ще се забавим.
            Викам ок,добре ама Гогата като разбра че на хижата има само бира и чай отсече - продължаваме към Мирково там ще ги чакаме,речено сторено.Пристигайки в селото звъннах пак на Венци да му кажа че сме сменили мястото на срещата,а той вика добре чакайте ни на центъра,даа да ама не.

Име:200520121244.jpg
Размер:162.9 КБ
ID:5376637

Айде в механата.

Там изчакахме и основната групата.

Име:200520121245.jpg
Размер:193.8 КБ
ID:5376638

Специални благодарности на Бойко(дано не съм сбъркал името) а бе от отбора на Kawasaki,който носеше цяр за мен че нещо бях вдигнал кръвното от тия баири.
            Хапнахме пийнахме и айде пак нагоре.

.....Не знам Чинела какво се оплаква от шкембето, не личи нещо да не е наред.

Име:200520121246.jpg
Размер:166.4 КБ
ID:5376639

А това е някъде по върховете.

Име:200520121248.jpg
Размер:157.5 КБ
ID:5376640

Име:200520121249.jpg
Размер:157.6 КБ
ID:5376641

В същност, на горната снимка адаша се оправдава за несполуките си относно изкачването на вр.Баба от западната му страна с мотора си.

Име:200520121250.jpg
Размер:197.5 КБ
ID:5376642

А бе много беше интересно.

А ето най малкия и най дъртия от групата.

Име:200520121243.jpg
Размер:150.7 КБ
ID:5376636

Е на малкия му се изчака чакалото да чака на хижата де, ама като порасне няма да го оставяме,или поне ако го оставим ще знаем къде е а не да го търсим като батковците му.

А бе с две думи всичко е добре когато завърши добре.

Поздрави на всички и следващият път в Етрополе.
            Последно редактирано от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ; 23-05-12, 21:17.

Коментар

Ех какво изпуснах,ма.. му стара.Добре сте си покарали.Аз с мойта работа все нямам време за хобито.Утре пак работя,ама за 2 и 3 юни ще гледам да се измъкна.
              Последно редактирано от ИВАН-ПРАВЕЦ; 23-05-12, 23:35.
              DRZ 400S

Коментар

Минах на Linux и имам грандиозни проблеми с качването на снимки и клипове, за което се извинявам. По надоло успях да сложа адресите до 3 снимки и да ги вържа с текста. След четири редакции обаче открих начина .Бравус !
                Последно редактирано от Тодор Етрополе; 24-05-12, 17:55.
                С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Ей, две седмици бях на тръстиката и днес като влязох във форума виждам, че вие сте изписали и напълнили със снимки около 60 метра форумска екранна дължина...
                  Хубаво сте си покарали... Останалите само може да съжаляваме,че не сме били с вас.
                  Радвам се, че нашата планина ви е харесала и се надявам ,че това е било една добра опознавателна тренировка преди голямото каране на 2 и 3 юни

Преди няколко дни тук със Славчо и Нарцис минахме по някои от пътеките до билото и те се оказаха проходими

Може пак да водим гостите да се ръбят из клека и камънака нагоре към вр. Баба , но попаднахме и на едно чудно местенце, където ще стане голямо шоу за гледачите и ще донесе още по-голяма слава на карачите, ако има такива...

Последно редактирано от Тодор Етрополе; 24-05-12, 17:50.

Коментар

Първоначално публикуван от Тодор Етрополе Преглед на мнение

....Радвам се, че нашата планина ви е харесала и се надявам...
                    Тоше, те изобщо не опитаха и един метър от "нашата" планина.На север изобщо не слизаха...нямаше време!
                    За малко да се навият да идем до Шиндарника поне - вр.Звездец де, ама адаша като се сети отново за абитуриентката дето и бил обещал нещо, и като се разбърза да си ходи.

Нашата планина ще я видят,.....ама друг път !!!

Коментар

Ние вашата планина сме я виждали и пак я видяхме, но КОГА вие ще видите нашата не знам???
                      Карахме 320 километра офроуд за да ви дойдем на гости, аз и преди съм бил там, за справки моята тема.

Ха сега вие се организирайте, направете го тоя преход за 1 ден и тогава вече може да .............пишете.

Чувствайте се поканени.

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        ...
                        Карахме 320 километра офроуд за да ви дойдем на гости, аз и преди съм бил там, за справки моята тема.

Ха сега вие се организирайте, направете го тоя преход за 1 ден и тогава вече може да .............пишете.
                        Аз спирам да пиша, 320км ги правя за един ден а ма само с кола!!

Пък може да видим вашата все някога знам ли?!

Коментар

Чинелка, ти вече си ни поканил и ни каза да гледаме да е към август за да няма сняг. С удоволствие ще го направим.

А тук ние замисляме да покараме на 2 и 3 юни, Ако има желаещи ,от където и да са , да пристигат. Сбор до 10.30 ч. пред кафенето на Тошко. Тръгване 11 ч. Според хората: един маршрут или няколко маршрута с няколко по-малки групи. Вечерта всички се събират на х. Кокалското за ядене пиене и преспиване. На следващия ден може да качим повече мотори на острия вр. Свищи плаз, или да покараме по други пътеки до Етрополе,където Наро и Славчо да ви запознаят с новото ни трасе за ОФФ тренировки с гуми ,трупи ,мостове и тесни дерета / което и аз още не съм минавал с мотор / .
                          За да не си трошат гостите колите , и за да не носят на гръб по горите тежки раници с четки за зъби, ракия,пижами, вино и други необходимости може да ги натоварим на една кола и личния багаж да ни чака горе на Кокалското за събота вечерта и пак така да го върнем обратно на другия ден на сборния пункт в Етрополе.
                          В хижата има легла, столове, маси, камина ,тоалетни и бани.Най вероятно ще има и ядене и пиене. Ние само трябва целокупно да стигнем до там. Това е идеята и ще си карам дори и сам да съм......... Хубаво е да се разбере по-рано , колко хора ще сме ! Имаме форума и телефони Тодор 0878 722 550 , Иван 0888 56 96 77 Нарцис 0896 16 34 08 Ти да видиш !
                          Последно редактирано от Тодор Етрополе; 25-05-12, 06:13.

Коментар

А пък ако има някой мазохист във ваща група да дойде в неделя с нас.Самоков-Банско-Самоков,330км.

Коментар

Въпреки препоръките за писане, (320км за ден които скоро няма да направя) ще си позволя да река,...Тодоре времето няма да е с нас,а и като гледам още никой не е проявил и капка интерес!

Да отложим мероприятието до подобряване на метеорологичната обстановка,и да си покараме само ние евентуално??!....

Пък ако някой се навил за съботата да идва,нека идва!

Коментар

Танги, съгласен съм с тебе, в събота го дават проливно, и не ми се иска като миналата година да караме цял ден в мъгла и кал и ако дойде Ренди пак да му замръзват кокалите по баирите, като на солдат в руско - турската... Отлагаме за да бъде карането удоволствие !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X