Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Етрополските моторджии.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Етрополските моторджии.

Така започва днешния ден-със звук на резачка щил 290http://www.youtube.com/watch?v=KulAOHTRqo8

Коментар

хахах евала !!!! Уникални сте , много се забавлявах докато гледах клипчетата .
      Знаеш името, а не историята ми ! Знаеш какво съм направил, но не и как съм го постигнал !!!

Коментар

Браво колегине ви липсва желание и ентусиазъм

Коментар

Много добре се забавлявате,браво.Моторите трябва да се карат постоянно,няма зазимяване.
          Не се ли късат бързо вътрешните гуми с тези болтове?И ние си правихме подобни опити, но за кратко

Коментар

Браво ,Наро, първо за карането в характерния за тебе стил и второ за сефтето ти в сайта и то с тия страхотни клипчета и филмчета. А на Фърки, ако му боднем отзад една перка ,като излети може и да не каца.
            С добре премерен риск превръщам мечтите в спомени !

Коментар

Първоначално публикуван от cdenev Преглед на мнение
              Много добре се забавлявате,браво.Моторите трябва да се карат постоянно,няма зазимяване.
              Не се ли късат бързо вътрешните гуми с тези болтове?И ние си правихме подобни опити, но за кратко
              Гумите се правят по стара Етрополска рецепта-стара и дървена ендуро гума,8 по 30 коларски болтове,гайка с периферия+стандартна за контра(естествено заварени една за друга)един ред (duct tape) 2 реда талк и на последно но не по важност 4.5мм вътрешна на 2 атм.

Коментар

Първоначално публикуван от Naro Преглед на мнение
                Гумите се правят по стара Етрополска рецепта-стара и дървена ендуро гума,8 по 30 коларски болтове,гайка с периферия+стандартна за контра(естествено заварени една за друга)един ред (duct tape) 2 реда талк и на последно но не по важност 4.5мм вътрешна на 2 атм.

Е браво 2 атм. а мен ме лъжете че карате с по 0.8атм.
                Не е важно какво караш, а как го караш !

Коментар

Първоначално публикуван от Naro Преглед на мнение
                  ........ вътрешна на 2 атм.
                  ...ааааа може би в това е проблема , не сме я надували толкова ,мерси!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                    Е браво 2 атм. а мен ме лъжете че карате с по 0.8атм.
                    Ша ма прощаваш,бай Иване,ама ние гумите пак си ги караме на 0.5-0.8,виж (ТАРАЛЕЖИТЕ) са друго нещо!!!

Коментар

Първоначално публикуван от ИВАН - ЕТРОПОЛЕ Преглед на мнение
                      лллл

п.п Чудя се,дали някой можещт,( някой който между другото още не е изявил желание за участие,а много се надявам)ако прецени да не отвори нова тема ....Ендуро Среща Етрополе....и да премести постове от тази и последния от предишната страница там, да не цапаме тази?
                      Адаш, направи си сам нова тема, кръсти си я както искаш и чак тогава ще преместя мненията които поискаш.
                      Ако аз я направя, то тя ще стой като моя тема, а начинанието и организацията си е ВАША....
                      А колкото до мен, аз съм много труден на пътуване с мотора, много ми трудна логистиката та затова.

Коментар

На вниманието на ЕТРОПОЛСКИТЕ.
                        ГРАНД-БУРКАН 2 Енина 2012г. е отложен за 17.03.2012.г.

Коментар

Запишете поне два буркана от Етрополе. Ние си нямаме превоз за моторите,но ще си докараме мръвки и разпивка за веселата част. Ей го де е 17 март.

Коментар

а най добре е и без колан по спици и болтове

Коментар

Станах дядо !..... Ще има на кого да предам мотора след 20 години...

Коментар

Честито Тодореее да си жив и здрав да ми купиш мАтор.
                                МОТОРА ТРЯБВА ТИ ДА ГО КАРАШ А НЕ ТОЙ ТЕБ 0888984256

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X