Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделна обиколка на Витоша

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделна обиколка на Витоша

Първоначално публикуван от GSXR Преглед на мнение
    Е тоя ясно. Нали някак си трябва да се приберете
    Ако тея несериозници от гръпата с която обикновено карам като не ги мързи се нагласят да карат ще е много добре. Вие само обиколката ли планирате да направите или е само част от плана. Щото с по сериозно каране се прави за нула време.
    Моят телефон го има в темата но пак ще си го дам. 0897 97 55 66 -Йоан
    Ако нямаш против остави и твоя та ако стане работата да се засечем по пътя да мога да ти се обадя.
    П.П С вас ли си говорихме преди една седмица като аз си изкарвах мотора щото гледам на аватара ти мотора ми се стори познат.
    моя тел.0887917088.обаче аз ще направя нов трак защото като гледам този много се кара по асфалт.Сори казвам се искрен.
    Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Еми добре като го направиш трака кажи къде горе долу ще карате и ще се разберем за мястото на срещата.
      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Здравейте, днес с 2 мотора и 1 атв от Ярлово към Чуйпетлево тръгнахме,но по едно време в гората имаше адски много паднали дървета. Не съм сигурен, чце сме били на абсолютно правилния път, 4е нямаме GPS. Днес си говорехме как ще се опитаме да съберем хора за този маршрут през студена и до Владая, но виждам,че вие сте се разбрали. Ако нямате нищо против да се присъединим към вас ще дойдем. Ще ви помоля само да ми кажете колко км-а са горе долу, щото атв-то си харчи бая и да знаем дали да носим бензин и така нататък... Телефона ми е 0886 334 336 Ники. Аз записах на Искрен телефона ако тук не се разберем нещо да се чуем. Надявам се да е горе долу хубаво времето. А и как стои въпроса с полицаите на връщане от Владая, че има 2ма без регистрация...Пътя наистина беше с поне 100тина дървета(нядавам се да се вижда снимката)
        Прикачени файлове
        09 YZ290F Athena BB

Коментар

Ta тя пътеката стига чак до Симьоново. Има бая начини да се заобиколят куките
          Нека колегата Искрен да реши какъв ще е трака и да го побликува та да направим точен разчет къде кога и как ще се срещнем и къде ще караме.
          А за бензина 100км не ти мърдат. Но по пътя има доста бензиностанций на които можем да презаредим.
          Гледам картата и стигам до следния извод ако ще се срещаме някъде нека то това да е в Чуйпетлово. Горе долу посредата е. Вие се събирате в Железница и тръгвате към 10-11часа аз тръгвам от Кладница 10часа точно и се чакаме в Чуйпетлово. След това ще си направиме кефа. Даже съм набелязъл едно катерене което самм ме е страх да се изсиля и не го качих миналия път. То се намира близо до боснек.
          Това е от мен.
          Последно редактирано от GSXR; 09-10-08, 23:24. Причина: Допълване

Коментар

направо се разбираме да се чакаме в чуйпетльово,другите които ще тръгваме от софия ,както вече писах ,който иска 10.00-10.30 на железница на чешмата.Всички желаещи са добре дошли.
            Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.

Коментар

Карането се получи доста добро Но мнгого паднали дървета. Но като цяло беше доста интересно.
              И кажете вие как се измъкнахте от владая. Сега као се шрибрах ометох ьладилника, а докато карахме не бях гладен странно

Коментар

Аз за утре съм пас Все пак трябва и да се учи, за да може после да се кара ново моторче
                Междо другото кой каза, че туристите не ни харесват, днес едни хора ми помогнаха да си пренеса мотора през огромно паднало дърво, за което им благодарих многократно. Ако не бяха те щях още да си седя там... до дървот

Коментар

И аз да се включа с няколко снимки преди да се изнервим от количеството паднали дървета При 1вото по-сериозно дърво видях, че случайно имаме един доста истински нож под ръка, който ни беше доста полезен. За съжаление след известно време хич не ми беше до снимки....а от долу, а от горе на дърветата.....но иначе наистина беше доста добро каране. Много се радвам, че се запознахме и покарахме....За идеаята до Самоков надявам се , че ще стане....А до тогава ме очакват малко ремонтни дейности
                  Прикачени файлове
                  09 YZ290F Athena BB

Коментар

Желаещи за разходка около София утре 15.11 ?

Ако има желаещи за утре и други ден 15.11 и 16.11 за разходка около Витошкия район, чукнете да се разберем.
                    В Бояна съм : 0887101334 Иван
                    Среща 10:00 на Боянско Ханче

Коментар

До: Желаещи за разходка около София утре 15.11 ?

Аз съм желаещ,ама немога да дойда,че ми е далече

Коментар

Навит съм за нещо докъм обяд, точно в този район. Моя номер е 0888 947151
                        2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                        Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Ще имали среща в неделя на Боянско ханче , защото днес съм на работа .
                          GAS GAS
                          EC 450 =>=> EC 300 2013

Коментар

Първоначално публикуван от sve Преглед на мнение
                            Ще имали среща в неделя на Боянско ханче , защото днес съм на работа .
                            Ще има. Чукни 1 тел да потвърдиш присъствие

Коментар

Днес карането беше много приятно. Успях да покарам и два нископрелитащи самолета /Хусаберг и Кавазаки/ , за което благодаря на Иван. Успешно каране утре, надявам се другата седмица пак да се организира нещо
                              2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                              Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Влади ти като си тръгна, на писта на Бистрица скочих на обратно на един трапец, прелетях попивката и приземих почти вертикално на предна броня, та.. натъртени китки и предната броня мина под носачите, но не паднах!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X