Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Неделна обиколка на Витоша

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Неделна обиколка на Витоша

мдам добре покарахме към 120 км. Губихме се 2-3 пъти. Голяма жега беше. Особено като се озовахме по екипи на басейна в Белчин : )) Много прах, твърда земя и пясък. Няма снимки и филми, защото жена ми взе камерата, пък и беше рутинна тренировка на контузения отбор, та нямаше нищо интересно за снимане. Иначе за мен беше карането с най-много спиране за почивки и цигари и понеже не мога да държа кормилото прав, карането с най-набит задник : ) . В личен план се радвам, че започвам да се оттърсвам от страха, че е са ще ми поднесе и ще се смажа Пък и постепенно откривам удоволствието от карането не на макс. ръчка постоянно.

Да поздравя и Сириус, който със 125-ичката си поддържа съвсем адекватно темпо.

Коментар

Карането беше супер като изключим жегата и това че сега по екипировката и мотора имам 2 см. прах! Иначе маршрута беше приятен, темпото-сносно!
      [img]http://images26.snimka.bg/005951842.jpg[/img]

Коментар

Страхотно каране(особено за мен),леко и приятно трасе-изръсих се само веднъж за 120 км, което си е постижение.Най-много ми хареса пътеката точно преди Железница(екстрима за който спомена Сбития).Чак ми се искаше да се върна и да го мина пак.Единствения проблем беше страхотния прахоляк-обикновено аз затварях колоната и сигурно съм изял една кофа пясък.Особено Сбития с АТВ-то правеше облаци от по 30-40 м.На моменти не виждах пътя.Най-интересното е , че всички се оплакват от жегата пък аз не усетих да ми е по-топло от обикновено.А за бесейна на Белчин наистина беше голям цирк.В страхотна жега от поне 35 градуса , хората се разхвърляли по бански и едвам дишат и изведнъж влизаме ние накичени с цялата екипировка и вир вода.Моментално станахме атракцията на заведението.Хората за пореден път се убедиха , че нормални моторджии няма!
        Надявам се с бавното си темпо да не съм изнервил останалите прекалено много,но мисля че и за тримата беше полезно-Ясен и Сбития бяха със сериозни травми , а пък на Сириус задния му пиньон се държеше на три болта от необходимете шест , така че беше полезно някой да им дърпа спирачката.
        Последно редактирано от ЕМО; 21-07-08, 13:57. Причина: допълване
        Това на снимката естествено не съм аз.Обикновено тия изпълнения ги правя без да искам!

"... ние ще направим това не защото е лесно , а защото е трудно! "
        Джон Кенеди

Коментар

Само да отбележа че споменатия колега е Ясен,не Явор. Иначе се надявам наистина да ти е харесало и да не ни се сърдиш за нещо. Ако е така-другата седмица може да направим още по-яко каране.

Коментар

Другата група, състояща се от 3-ма мотористи, също направи прилично каране. От Панчарево през Лозенския балкан, Пасарел, язовирната стена /кебапченца+биричка/ по Плана , после Витоша, изкачване на зловещото Атевистко нанагорнище под Железница, по пътя на АТВ-тата до Бистрица, Камбаните и гоу хоум

има и няколко снимки но ме мързи да ги кача.

Иначе основният проблем беше както при вас- прахта и жегата
            2015 KTM EXC 450 six days Argentina
            Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Vladislav Kostevski с вас се видяхме на центъра на Пасарел ако си спомняте.В неделя бая групи са карали през плана
              Ние наричаме път мястото, през което възнамеряваме да преминем
              Suzuki Vitara 1.6 8v Turbo 35x13.5x15

Коментар

Първоначално публикуван от CZ 350 Преглед на мнение
                Vladislav Kostevski с вас се видяхме на центъра на Пасарел ако си спомняте.В неделя бая групи са карали през плана

Ааа, да ! Лозенскта група! Вие бяхте доста хора, не ми се мисли какво е било по прахта. Ние се надишахме здраво, дето бяхме само трима, пък вие....

Иначе за този уикенд аз лично съм свободен единствено неделята, пък и това не е сигурно, тъй че ще следя темата и при възможност ще се включа
                2015 KTM EXC 450 six days Argentina
                Toyota Land Cruiser KDJ 125

Коментар

Днеска си беше разходчица. Тръгнахме в 14 часа. и добре че беше Здравко от групата на Кикит че изобщо да тръгнеме.
                  Ситринта ми се обади ЕМО и ми каза, че няма да идва заради температура,което ми беше идеален предлог да поспа,в 12 ме събуди Х1 ,като ми предложи да карамне и като отидох до тях да го взема пак беше заспал.Но в 14 тръгнахме де Камбаните-Бистрица-Железница и тъкмо да забиеме към Ярлово-нещо почна да ми скърца в задницата,излезнахме на шосето и се заприбираахме ,когато скърцането стана още по брутално.Размонтирахме спирачния апарат, че беше надрал диска и мислехме че ще се оправи, нно за точно един км от задния диференциал паднаха сигурно 2 кила стружки.Викнах един бус и се прибрахме.

Коментар

Я да съжиеим малко темата
                    Значи в сряда на площада се заформи следната идея и мисля да я осъществя:
                    Утре Неделя-13.08.08г.врътваме една обиколка на Витоша с почивка м/у 14-15ч. в Сапарева баня и проследяване на масовия старт на джипките

маршрут:
                    Софето-пл.Люлин-пл.Верила-Сапарева баня-пл.Верила-пл.Плана-Софето
                    предполагам че ще врътнем около 120 км.

Зборен понкт:
                    9-9,30ч. в кафето на БАНИЧКА едуро тиим

Еми това е който иска да заповяда утре поздрави Данко
                    В ГОРАТА Е ИГРАТА

Коментар

Eее аз като си оправа мотора и вие избягате в стара оланина Аз до понеделник няма да спра да карам казвам ви. Който му се кара с мен витоша верила и околията да звънак 0897975566 - Йоан По всяко време на денонощието. Ще следя и темата разбирасе.
                      KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Tези 3 дни направих няколко обиколки с цел търсене на нови по екстремни терени. И познайте открих. В покрайнините на едно село Боснек май беше, та там открих много готин хълм с прясно прекаран път, който е доста каменист и има голяма денивелация. Не се пробвах да го качвам щото бях сам. Но другата събота и неделя ако има с кой да отида 100% ще го пробвам. За жалост снимки няма.

Коментар

Eто, че идва и поредния уикенд с подходящо време за каране. Да видим дали ще се събере група за Витоша и околията От по раничко ви приканвам, че иначе все сте се разпръснали по другите групи а на мен много ми е мерак да покараме заедно да се запознаем и да си направим един незабравим уикенд в прекрасната Витоша.
                          Е сега ако пак си намерите оправданя ще се караме
                          Времето ще е перфектно особенно неделя
                          Очаквам записали се

Коментар

GXSR няма да мога да дойда във Витоша защото няма да карам много както вече писах.Но ако има желаещи за Люлин съм си дал по горе телефона да звънкат да се разбираме.Някоя събота или неделя ще дойдеме и във Витоша.А нали съм 250куб и не ми се излиза по асвалта че немога да се движа с повече от 70-80км в час и затова си държа мотора в Люлин.

Коментар

Първоначално публикуван от nik0272 Преглед на мнение
                              GXSR няма да мога да дойда във Витоша защото няма да карам много както вече писах.Но ако има желаещи за Люлин съм си дал по горе телефона да звънкат да се разбираме.Някоя събота или неделя ще дойдеме и във Витоша.А нали съм 250куб и не ми се излиза по асвалта че немога да се движа с повече от 70-80км в час и затова си държа мотора в Люлин.
                              Напълно те разбира и аз съм с 250 Пък и съм без книжка и регистрация
                              За неделя го дават екстра време който иска витоша да звънка
                              0897975566-йоан. За Люлин планина звънкайте на колегата nik0273

Коментар

Айде колегите където се засякохме в Кладница(докато си изкарвах мотора) Да кажат ка мина разходката и от къде са минали. А и да почнеме подготовката за другия уикенд

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X