Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• До: Erzberg 2007

Благодаря за невероятните снимки и коментарите. Надявам се и на тазгодишен репортаж, който съм убеден, че ще бъде още по-добър и интересен поради участието на някои български надежди в състезанието !
    И един малко неуместен въпрос, но все пак с какви фотоапарати са правени снимките ?
    [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
    [/FONT]________________________________________
    [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
    [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
    [/CENTER]
    [/CENTER]

Коментар

Моите както се вижда са с апарат с кофти оптика, бях взела на заем някакъв Benq, но тази година с новия Олимпус нещата се променят и ще се радвате за значително по-качествени снимки и клипове от моя страна, живот и здраве Пък и Жоро все пак ще е там На Краси снимките обаче са много добри! Той беше с някакъв Канон май, страхотни снимки са станали с него! Пейзажните снимки нещо не ми харесаха, но екшън снимките и зума са номер едно
      DCRT®

Коментар

Е Ива има пейзажни снимки които още несъм пускал
        имай още малко търпение

иначе апарата е Панасоник FZ7, макар че е с голям обектив си е любителски клас
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Сигурен съм, че наще хора ще се представят на ниво тази година.
          На тях само им трябва до калта да стигнат и от нея ще зивлекат сили
          Иначе страхотен репортаж сте направили като го изчетох целия адски много се изкефих направо ми се прииска да съм там
          KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Просто нямам думи......страхотия.

Коментар

едно голямо БРАВО на кака Ивка за материала
              за састезанието нямам думи
              KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Наистина снимките са страхотни !
                YAMAHA XTе 595 cm3 1991g.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X