Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Erzberg 2007

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Crazy job кара с Карл Катох !!!

браво на Кокера,всички в Ст.Загора знаем за уменията му,време е и хората на запад от нас да научат за него.Браво Кокер само така
    [SIGPIC][/SIGPIC] най-добрите

Коментар

ОЩЕ ВИЗИ ЗА ЕРЗБЕРГ !!!

С последните си подвизи при качването на "Камъчетата на Брандауер", както ние им казваме галено и Жасмин изкара безплатна виза за Ерзберг.
      А в събота след дъждовното каране и аз изкарах още една такава, така че станаха вече три !
      Направо няма да можем да се разминем на Ерзберг догодина от състезатели на Crazy job !!!
      Да му мисли Дейвид Найт !

Коментар

До: Crazy job Обикновено Ендуро

Браво пичове само така

Жоро с тази хонда ще вземат да те върнат вземи си търси КТМ по навреме
        Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз сигурно ще преотстъпя моята виза на някой от клуба, който я заслужи и тренира яко за Ерзберг поне един месец по минимум четири часа на ден. Така каза Катох, че е необходимо
          Два часа тренировка само на елементи и два часа обща подготовка, за да не станеш за смях.
          Ако искаш по-добро постижение, ще трябва повече !
          Има време до тогава, ще видим.
          Важното е, че визите ги имаме, а това са много стотинки !

Коментар

чудесна новина..честито
            ..макар че от миналата година са понамалили таксите за ерзберг и вече е станало доста по достъпно
            ..но все пак е голям жест
            ..между другото ..може би не е лоша идея да се завлекат и от нашите АТВ и сти на там щото като ги гледах там миналата година имаше доста атв та в атв класа но ми се струва че нашите ще нашамарят доста от тях
            ..миналата година и аз ..опитах да се запиша за участие..но бройките бяха вече запълнени..ако някой се записва ..да го прави не по късно от средата на януари ..след това вече не е сигурно дали ще успее а бройката е лимитирана..за атв ..мисля че няма да има проблем и по късно ..но все пак ..

макар че..може би с агне на жоро ..и в последния момент да може да стане работата..че вече нали организатора..негов човек ...
            Последно редактирано от mitkov; 22-10-07, 14:23.

Коментар

Мерси, Митков !
              Ще пусна скоро един филм, който Катох ми даде. Състезание по трасето на пролога между Хусаберг 500 и момиче с ATV. Направо ще ви се вземе акъла как кара тая ! Тя даде малко по лошо време от мотора.
              Утре ще кача клипа, интересен е много

Коментар

а бе и нашите АТВ та яко карат..или поне на мен тъй ми се вижда
                ..там специално при атв тата имаше доста участници които ми се сториха под БГ нивото
                а и ще е веселба и за АТВ тата даснат там..те карат там само пролога..нямат траялски участъци

Коментар

Два часа тренировка само на елементи и два часа обща подготовка, за да не станеш за смях
                  моя приятел -Албин Маурер беше станал 6 ти на ерзберг..с тренировки..от по 1 следобяд веднъж седмично

..но пък.. е карал триал и мотокрос от дете де...

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov Преглед на мнение
                    ..но пък.. е карал триал и мотокрос от дете де...
                    И то само по един ден през ваканцйите:D

Митак питай братчеда ММ за Величко Манолов от Нови Хан, сега колко е надебелял, пие, пуши и води бохемски живот ама като се качи на кросарката прави чудеса. Това е защото кара мотор отпреди да се е научил да ходи а също така питай и Бучака за него заедно са се състезавали.
                    Е там Станислав ще си обърка представите за физическата подготовка и ендурото
                    Последно редактирано от Chinela; 22-10-07, 15:16.

Коментар

Последните години нивото все се вдига. Не тренираш ли, няма успех.

За ATV-тата това ме плаши, че е крос и няма траял, а нашите напреднаха в траяла много

Коментар

Първоначално публикуван от Chinela Преглед на мнение
                        И то само по един ден през ваканцйите:D

Митак питай братчеда ММ за Величко от Нови Хан, сега колко е надебелял, пие, пуши и води бохемски живот ама като се качи на кросарката прави чудеса. Това е защото кара мотор отпреди да се е научил да ходи а също така питай и Бучака за него заедно са се състезавали.
                        Е там Станислав ще си обърка представите за физическата подготовка и ендурото

На ВЕличко му даите мотор и пространство където да се развихри и гледаите ,физическа подготовка трябва да им,но трябва и да се кара много да се кара,,,
                        MG RACING

Коментар

Тука става въпрос за ендуро и камъни до кръста ! Става въпрос за най-трудното състезание в света.
                          Катох каза, че техниката ПОЧТИ я имаме, но издържливостта трябва да е в пъти по-голяма за там.
                          Повечето се отказват в това състезание поради изцеждане на силите !

Коментар

гледахте ли по дискавъри събота вечер поредицата мото мания ако не се лъжа, един пич който пробва какви ли не моторни спортове

в тази серия бяха го закарали точно на ерзберг и макар че съм го гледал на живо видях много интересни неща от кухнята както се казва. елемент по елемент препядствията на са невъзможни, но както казва Жоро точно за 10 мин след старта може да си грохнал от преумора и да не можеш да продължиш, определено думата си е ендуро и то в пълна сила
                            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Аз го гледах. Колкото беше кратко толкова беше и интересно, защото наистина излизаше от "кухнята". Това че Пастрана финишира с помоща на публиката(това той го каза пред камерата) е показателно за изтощението на което са подложени. 2-3 грешки да направиш и могат да ти изцедят силите до край и забравяш за всякакъв финал та дори да се казваш и Пастрана. Така че много е важно да си перфектен в техниката и с добро пресмятане на силите, и малко късмет човек може да остане доволен от себе си.

Коментар

Пастрана направо може да се гордее с мястото си защото все пак е фристайл състезател, преди и мотокрос е карал но за момента мисля че не се състезава, а и наби краля на суперкроса джереми макграт

както каза той - в гората закъсах, по едно време излязоха някакви натаралянкани пичове, помогнаха ми и ми предложиха да ударя една глътка, помислих че е уйски но се оказа някаква скоросмъртница

тука ми мирише на БГ следа, става въпрос за 2006-та, я тия дето ходиха тогава да си признаят те ли бяха

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X