До: Crazy job Обикновено Ендуро
Дааа, благодарение на Жоро, който ми звънна по телефона и аз успях да хвана последните няколко минути. Наистина страхотно беше предаването и страшно интересно. Ще се опитам да издиря запис някъде из нета и да го пусна. Доста добър и показателен репортаж
Общо взето му стискаме палци на Кокера, няма да му е лесно. Но съм убедена, че ще ни представи достойно!
Направи ми впечатление, че дори и този пич, който се пуска в какви ли не състезания, заяви, че това е най-щурото мотоциклетно състезание, което някога е гледал
Нашите естествено го преведоха като "най-щурия МОТОКРОС" ама айде ...
Дааа, благодарение на Жоро, който ми звънна по телефона и аз успях да хвана последните няколко минути. Наистина страхотно беше предаването и страшно интересно. Ще се опитам да издиря запис някъде из нета и да го пусна. Доста добър и показателен репортаж
Общо взето му стискаме палци на Кокера, няма да му е лесно. Но съм убедена, че ще ни представи достойно! Направи ми впечатление, че дори и този пич, който се пуска в какви ли не състезания, заяви, че това е най-щурото мотоциклетно състезание, което някога е гледал
Нашите естествено го преведоха като "най-щурия МОТОКРОС" ама айде ...
с висока скорост не е истина.

Коментар