Обява

Свий
Няма добавени обяви.

-въпрос за мотор-преглед на различни модели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

няма излишни теми

щом си питал и ти се е отговорило, даже в много повече значи темата не е излишна.

лесно е да се изтрие нещо писано с дни
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

еее има някои интересни мнения ..в по предните странички
      не може току тъй да се трие

Коментар

Ограничих се в 3 модела KTM SX 520, SX450 и Honda CR500
        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
        [/FONT]________________________________________
        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
        [/CENTER]
        [/CENTER]

Коментар

За първите два ще трябва да си приготвиш БАЯ парички, а третия не се намира много лесно
          Интересно, че си избра модели, които май никой не те е съветвал да си вземеш
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

125cc 2T...... как пък не :x
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Батенце, без да се обиждаш ама колко много падане и болка има в тези машини които си харесал при опита който имаш...
              Не се изхвърляй и си търси нещо с което да се научиш да караш добре, а после се хвърляй на големите класове!!!
              Много по-лесно ще ти е да се учиш с машина на която можеш да ползваш поне 80% от възможностите, защото ще ти "прощава" по-лесно грешките които са неминуеми в началото.
              Ако живот и здраве се видим някой ден ще ти дам да пробваш 360 2Т и сам да се убедиш, че многото мощ не е лесна за управление...
              Търси си нещо около 250 4Т ориентирано спортно, или по-добре 400 4Т, но по-"меко" и не чак толкова нахъсано!

Коментар

Обмисли и вариант за DR400, като на Митко Драганов, има ги по 5-6000 лв.
                А пък ако наистина искаш да се набуташ с мотор, който да е нов и хубав, но и да можеш да удържаш, вземи си WR или CRF 250. Както разбирам, големият разход те отблъсква от двутактовите (разликата едва ли надхвърля 2-3 лв. на 100 км), но щом такава разлика е от значение, нямаш представа в какво приключение ще се видиш с частите
                Ride to arrive.

Коментар

Герой без бой не се става, така че следващото ми мнение по тази тема се надявам да е придружено със фото материал
                  За сега изпадам в застой по тази тема !
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

От: -въпрос за мотор-преглед на различни модели

Голям застой..., надявам се да не чудиш още какво моторенце да си купиш. Аз имам същия проблем, направо ми писна вече да избирам цяла година. Друго щеше да е имам 20 хилядарки, хич нямаше и да го мисля. Насочил съм се към вр 250ф или црф 250х за първи мотор. Да кажем, че мога да отделя 5000 лв./вече съм ги отделил де... поне 80% от парите, след едногодишно събиране/, обаче мойта заплата е скромна - 800 лв., трябва да се има предвид, че все още /проклятие/ живея с родителите ми и освен сметката за гсм и за интернет други разходи, без които не може, на практика нямам. Въпроса ми е доклко ще ми е по силите да подържам такава машина? С един приятел, когато се видим 90% от разговорите ни са за ендуро и след всеки разговор той ме убеждава в нещо различно от това, което сме говорили предния път Последно ме убеди, че ако си купувам 250тка трябва да е по-нова, защото обикновено тези мотори се експлоатирали на макс. Според мен има нещо вярно, ама както казах нямам 20 хиляди лв., даже 10 хил. нямам. Повече от 5000 за мотор трудно ще отделя, нали ми трябва и екип. Възможно и разумно ли е според вас да си купя, например ВР 250 за към 4000 /има обява във форума за 4200лв./ или за тези пари ще се окаже мотор с изцедена душица? Вече не издържам, а ако така върви и този сезон ще мине без да си осъществя детската мечта.

Коментар

• От: -въпрос за мотор-преглед на различни модели

С чудене нищо не става, ходи гледай на място пробвай или вземи твоя приятел да пробва щом е вещ в ендурото, после пазарлък и така, ако толкова те притеснява техническото състояние, вземи някой майстор с теб да огледа и предцени, защото човек без опит с тези мотори най-лесно се лъже... Другия вариянт е да направиш сравнение м/у 2,3 мотора от един вид и ще добиеш представа, но всичко става с ходене и оглеждане и сравнение... Успех в избора!
                      Чуквам първа, чуквам втора, а на трета палиме мотора: http://bit.ly/1Y4WCAk

Коментар

Е, така ще стане, няма друг начин. Само, че трябва да се съобразявам с моя приятел, щото е по-зает от мен.

Коментар

Минаха години и Даниел смени няколко мотора като нито един от тях май не сме обсъждали тука Сега има някакъв 650сс който в момента се продава.
                          За нови и не толко нови ендуристи 4Т 250 кубиковия клас от новите след 2005г. мотори са идеални. Нито много силни нито слаби. Номера е да попаднеш на запазен екземпляр.
                          2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X