Обява

Свий
Няма добавени обяви.

-въпрос за мотор-преглед на различни модели

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Мисля, че и това е силно преувеличено
    Не ги гледайте какво пише, а как вървят
    Ендурото и сексът не са шега работа !
    -------------
    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
    http://crazy-job.com

Коментар

CR500
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Другаря Туйков много ми напомня на един приятел,
        избира си кола от 6 години.
        Всеки ден гледа мобиле.бг и вестник Автопазар.

Взимай каквото ти е на душата и да се приключи.

Ти ако не искаш , аз "стискам" палци Митков да се забави с продажбата
        на РМ-а

Коментар

Първоначално публикуван от Венци- малкия
          Другаря Туйков много ми напомня на един приятел,
          избира си кола от 6 години.
          Всеки ден гледа мобиле.бг и вестник Автопазар....
          Taка е когато си роден без късмет, а искаш само едно единствено нещо, а имаш най-големия мерак от всички, които си виждал до сега, и за което би направил всичко В моя случай да карам... но уви риден съм без късмет
          [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
          [/FONT]________________________________________
          [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
          [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
          [/CENTER]
          [/CENTER]

Коментар

добре де

късмета си е късмет, няма човек който да не е попадал на кофти мотор и да не се е нервил покрай някоя кочина.

за 2-3 хил. лв. можеш да намериш нещо добро според мен
            какво толкова го мислиш
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси
              добре де

късмета си е късмет, няма човек който да не е попадал на кофти мотор и да не се е нервил покрай някоя кочина.

за 2-3 хил. лв. можеш да намериш нещо добро според мен
              какво толкова го мислиш
              Ако имах парите, до сега да съм изписал едно "Карлово Хард Ендуро" със по 10-15 страници снимки !
              Работата е, че ще трябва да почакам поне половин година още и после след закупуването на подобна машина ще се бъхтя минимум 3 годинки със почивни дни само събота и неделя
              Така, че не е толкова лесно колкото вие си мислите, щото на мене абсолютно никой неможе да ми помогне финансово.... но това е друга тема, която няма да подхващам, защото ще ми се каже отново, че само мрънкам..
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

ами какво да ти кажа,
                наблягай на уеб дизаина и уеб програмирането, нали с това се занимаваше ако не се лъжа.
                има много хляб в тази сфера, гледай какво прават хората какви са тенденциите и лека полека ще си изкарваш добри пари с това

Коментар

Първоначално публикуван от Краси
                  ами какво да ти кажа,
                  наблягай на уеб дизаина и уеб програмирането, нали с това се занимаваше ако не се лъжа.
                  има много хляб в тази сфера, гледай какво прават хората какви са тенденциите и лека полека ще си изкарваш добри пари с това
                  Хаха... ако бях само аз .... може би, но просто не е по силите ми да се боря с всичката конкуренция, която налази в тая сфера...
                  Ще се оправя...
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Виж сега Даниеле. Купи си един по-евтин цвай такт, та да ти останат пари и за свестен фотоапарат. После ще изпишем орталъците и за подходящ фотоапарат - 4Т и форума ще си остане дълго време без снимки
                    Ако искаш пък да правиш наистина хубави снимки, забрави за мотора и премини направо към сондажи за фотоапарат
                    За 5-6 бона може да се обзаведеш не с най-доброто, ама с нещо свястно.
                    Ендурото и сексът не са шега работа !
                    -------------
                    Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                    http://crazy-job.com

Коментар

Бре притрябвал ми е шашавия фотоапарат.... аз да си зема нещо да не гледам ония барутник долу в гаража дето пак сдаде богодух, а нещо такова:
                      Снимка 1

Снимка 2

Пък **ал сам ти и фотоапарата ше карате без снимки - само на въображение
                      [/CENTER]
                      [/CENTER]

Коментар

От доста време я следя тази тема, но едва днес имам комп с кирилица да напиша нещо. Та, те преди мен са обсъдили кое става и кое не пък и не съм аз човека който трябва да дава съвети кое става и кое не, но относно цените имам наблюдения в момента та. Понеже от няколко месеца пребивавам в Австрия и следя обявите, та за 1500-2000евро може да се вземе страхотен мотор, според мен. На години от 96 до 2000(+2)имаше един КТМ 620 96-а на 1900евро обаче на 3000км. и то карани по асфалт! Миналата седмица имаше един ВР 2000 за около 2000евро, КТМ4002001 за кам 1900, абе до кам 2000евро според моите разбирания много добър мотор може да се вземе. В България са изкуственно високи цените на моторите напоследък. Каквото и да вземеш обаче си остави 1000лв за екип(който дано не го ползваш но за мотора който искаш по-добре с него) и поне 500лв за да го приведеш във вид и състояние което ще те удовлевтори. Да не направиш като мен купих си мотора, смених консумативите и до там, с начале после, айде поне аз си бях купил екипа предварително. А пък миналата седмица го довърших(екипа де)вече имам всичко, че от някой неща и по две но така мисля че трябва да бъде

Коментар

Първоначално публикуван от Gichev
                          От доста време я следя тази тема, но едва днес имам комп с кирилица да напиша нещо. Та, те преди мен са обсъдили кое става и кое не пък и не съм аз човека който трябва да дава съвети кое става и кое не, но относно цените имам наблюдения в момента та. Понеже от няколко месеца пребивавам в Австрия и следя обявите, та за 1500-2000евро може да се вземе страхотен мотор, според мен. На години от 96 до 2000(+2)имаше един КТМ 620 96-а на 1900евро обаче на 3000км. и то карани по асфалт! Миналата седмица имаше един ВР 2000 за около 2000евро, КТМ4002001 за кам 1900, абе до кам 2000евро според моите разбирания много добър мотор може да се вземе. В България са изкуственно високи цените на моторите напоследък. Каквото и да вземеш обаче си остави 1000лв за екип(който дано не го ползваш но за мотора който искаш по-добре с него) и поне 500лв за да го приведеш във вид и състояние което ще те удовлевтори. Да не направиш като мен купих си мотора, смених консумативите и до там, с начале после, айде поне аз си бях купил екипа предварително. А пък миналата седмица го довърших(екипа де)вече имам всичко, че от някой неща и по две но така мисля че трябва да бъде
                          Напълно съм съгласен с теб и мисля, че ще е мотор от чужбина, а не от тук и ще е нещо сносно
                          Машината на тези снимки се предлага за 2150Еuro ~ 4100лв. и е Honda CR 500 1999-та година модел и според мен е перфектна (до колкото съдя по външния вид поне)
                          И аз смятам да си взема нещо такова, поинтересувах се и кога е възможно да се теглят пари, след подписване на договора който смятам да подпиша и излезе, че е възможно веднага след подписването му да се възползваш от него
                          За Мотора бих запазил 1000 лв. а за екипировка 500 лв. мисля, че ще ме оправят, защото смятам, че някои неща могат да се намерят 2-ра ръка като нови и няма смисъл да се хвърлят толкова много пари за ново, като можеш да си вземеш 2-ра ръка кадето си е на практика пак ново
                          ----
                          ПП. Митков, ослушвай се и ти за някоя подобна машинка, че да правим направо едно фенклубче
                          [/CENTER]
                          [/CENTER]

Коментар

Ех тези младежи
                            Никакво търпение нямат. Искат ВСИЧКО, СЕГА и ВЕДНАГА
                            Щом нямаш вуйчо владика тогава карай по-полека бе Даниеле. Аз също имах голям мерак за кросак. Въпреки че като си купих мотора бях поне 10 години по-голям от тебе сега и работех, ми трябваха 2-3 години да се сдобия с всичко необходимо. Между другото имам да издължавам на банката още 2 вноски по заема

"Be patient, young man Skywalker"
                            2010 CRF 250 R

Коментар

Значи има вероятност да станем комшии по банка, работата обаче е, че ти си теглил малко предполагам, а аз ще дръпна доста за тая цел или поне за мен са доста де
                              Димитре, между другото ако си мислиш, че аз няма да работя за този мотор, и че не ми се е пекал задника за това че идвах на Бузлуджа, Стара Загора и Слатина.... се лъжеш жестооооооооооко
                              Колко стометрови редове картоф ми познава задника и колко десетки кубици дърва и колко тонове чували с жито ми знае гърбеца си нямаш на представа даже.... та не си мисли, че не съм си отработил всичко, което имам до сега
                              + Това аз не искам всичко ... искам само един такъв мотор, и малко пари за бензинец и поддръжка когато се налага... друго не искам - ни жени ни пари ни коли ни нищо само това
                              [/CENTER]
                              [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от Different_Soul
                                ......+ Това аз не искам всичко ... искам само един такъв мотор, и малко пари за бензинец и поддръжка когато се налага... друго не искам - ни жени ни пари ни коли ни нищо само това
                                Че как без жени бе
                                2010 CRF 250 R

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X