Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Honda XR 250

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

спокойно няма кой знае какви разлики с по новите модели важното е всичко да му работи
    ако искаш сложи му едни свестни лопатки да не трошиш лостчетата
    като решиш да го продаваш що не ми звъннеш за всеки случай
    имам и чисто нов маслен филтър за този модел едно време щях да отварям магазин та от тогава бая работи имам все още на "склад"

Коментар

Сега му е времето да го отвориш. Миналата година конкуренцията в Харманли закри представителството и маняшкия магазин 2 на 2 метра, който ти пречеше!

Коментар

аз щях в Хасково да отварям бре и то не точно за мотори ами най вече за масла филтри и т.н. а също и части за мотори бях дистрибутор тогава на LIQUI MOLI и на МОТО БУМ също ,само че това беше много много отдавна

Коментар

А, така значи! Ти да печелиш пък Бучака да умре от глад. Засрами се поне от внушителните му размери, ако не от майсторлъка му

Коментар

Бучака тогава беше още състезател шампион хич не му дремеше за магазини аз между другото бях един от първите ако не и първия дето
            го посъветвах да направи такъв магазин

Коментар

Ми всичко изглежда да му работи)) веч си има нова гума C-16 ка...малко ми се мотляви под д..то на асфалта ама важното е че си иам гума за гората и че движи...Иначе има такива протектори за ръчките ако за това имаш предвид....Ацербис са май....не са от най яките..имам в предвид че са пластмасови такива ...но от тази здравата пластмаса...не са за украшение Може да ти се обадя за масления филтър кат дойде време (ако още го имаш де) имам още към 1000 км...да мина Между другото видях вчера в мотоБум такава Honda за 3200 да се продава... Иначе в момента е с Liqui Moli maslo...dokolkoto pomnq 10W50
              [img]http://ftp.domainbg.com/stanislav_7140/cooltext88212992.jpg[/img]

Коментар

Онзи ден си говорихме и вика: "Кой дявол ме накара да отворя тоя магазин?" - не знаех кой, но сега вече ми се изясни!
                Аз отивам да покарам малко по Тунджа, че много се разплух тия дни.

Коментар

че то ако имало толкова келипир в тая работа аз щях отдавна да я осъществя нямаше на други съвети да давам
                  ПА и нямаше 6 години да ходя да уча да се мъча с разни формули

Коментар

Митков, ти с к'во се занимаваш докато не пишеш в форума?

Коментар

управител на аптека съм
                      моята фамилия е най голямата фармацевтична фамилия в страната около 15-16 магистър фармацевта сме из цялата страна а сестра ми тая година завършва също всичко почва в далечната 1933-34г
                      когато дядо ми заминава за Стразбург и там завършва фармация като освен това специализира и микробиология което за ония години хич не е било малко от него насам всичката рода хваща тия пътеки

Коментар

Ашколсун! Ми ти май нещо в началото си се отклонил от начертаната линия?! К'во чувам тук за разни сметки? Да не си завършил МЕИ?
                        Управител на аптека, пък без CRF?!!!
                        К,во си правиш стотинките бе? Удари прасенцето-касичка в земята и тичай в Бултрако!

Коментар

тя и тая линия още от дядо ми тръгва май човека като завършил навремето още с първите пари които изкарал отишъл на панаира в пловдив и си купил чисто нов мотор WANDERER Още стои на село из пущинаците
                          Сметки чуваш щото фармацевтите учат много неща включително и висша математика да не говорим за физики биофизики физикохимии и въобще всички други думи които могат да се вържат с химията включително и маркетинг сме учили и банково дело и GMP от което пък ми се изясни що японските мотори са толкова здрави но това е друга тема
                          CRF и аз се чудя що още нямам
                          може би защото завърших съвсем наскоро а караме и една година стаж която като прибавя към другите стават 8 осем години учене

Коментар

Е, значи не си се отклонил от пътя. Браво!
                            Ама скоро май CRF няма да имаш при тая навалица от по-старши фармацевти в родата
                            Жената да не я намери и нея на някое упражнение за разпознаване на цианкалий?

Коментар

не тя ми е още от 10-ти клас в гимназията
                              но наскоро и тя завърши фармация само че полувисше
                              сега дава зор и за висше ама мене нещо вече ми писна
                              един шеф в къщи ми се струва достатъчен

Коментар

Ами да, удари с юмрук по масата да се види кой командва и я пращай да учи висше!
                                Няма ли да боядисваш яйца бре? Твоите сигур шъ са най-хубави, нали си фармацефт ?!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 18,038 в 21:09 на Вчера.

Зареждам...
                                X