има една такава в магазина на Ямаха в София.

Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Няма да карам Honda CRF 450 X; модел: 2005 !!!

Свий

X
- 

За нея става въпросПървоначално публикуван от sabinима една такава в магазина на Ямаха в София. Знаеш ли и заглавието да и намерим данните в нета?

Ендурото и сексът не са шега работа ! Знаеш ли и заглавието да и намерим данните в нета?

Ендурото и сексът не са шега работа !
 -------------
 Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
 http://crazy-job.com

Коментар
- 

Събине, направи го моля те, че този модел Митков дето го споменава е още от Балканската война 
 ... и благодаря за DIDa (София да не ревнува, това е име на верига)  
 WR-a се чувства превъзходно с нея, направо пее! Няма шум, няма нищо. За пръв път слагам DID-X ring и обещавам, че няма повече да експериментирам с други! Няма шум, няма нищо. За пръв път слагам DID-X ring и обещавам, че няма повече да експериментирам с други! Ендурото и сексът не са шега работа ! Ендурото и сексът не са шега работа !
 -------------

Коментар
- 

тоя път ме изненадахте  
 тоя модел миналата година ли е излязал  
 как може да не съм чул за него  
 тва е по скоро като CITY FLY модела на хонда отколкото да е триал двигатела май е като на тт-р 250 то двигатела май е като на тт-р 250 то
 а рамата е лека значи щте върви не лошо
 но окачването е слабичко ми се струва
 все пак сигурно е кефаджийско моторче
 Коментар
- 

градско моторче за разходки

Engine
 Engine type Air cooled, 4-stroke, single cylinder, 2 valve, SOHC
 Displacement 249cc
 Bore x stroke 74.0 x 58.0mm
 Compression ratio 9,5:1
 Maximum power 14 kW (19 HP)@7,500rpm
 Maximum torque 18,8 Nm (1.92 kg-m)@6,250rpm
 Lubrication system Wet sump
 Carburettor/Fuel supply Mikuni MV33/1
 Clutch type Wet, multiple disc
 Ignition system CDI
 Starter system Electric
 Transmission system Constant mesh, 5-speed
 Final transmission Chain
 Fuel tank capacity 6 litres (reserve: 1.9 litres)
 Oil tank capacity 1.4 litres"91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
 MG Racing Team
 Коментар
- 

Мерси за информацията! Значи е коьрфишек цялата работа. Ендурото и сексът не са шега работа ! Ендурото и сексът не са шега работа !
 -------------

Коментар
- 

бе да си разхождаш шортите от кафе на кафе е екстра
 с 20 кончета на 118 кила може и да избуксуваш пред някое заведение за кеф на зяпачите "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR "91 KDX200 "95 RM250 "99 YZ400F "00 YZ426F "04 CRF450R "07 CRF450R "08 WR450 "15 Beta300RR
 MG Racing Team
 Коментар
- 

От: Няма да карам Honda CRF 450 X; модел: 2005 !!!

Колеги преди няколко дни се сдобих с Honda CRF 450 2005г.Понеже имам въпроси,а знам че само тук има хора които разбират,защото не веднъж съм се съветвал от форума и доста ми е помагал.Предния ми мотор беше Yamaha XT600 и подръжките съм си ги правил аз,както си преценя за добре(по добре да не обяснявам подробно ).Обаче сега ми стана съвестно за хондата и искам да си я ''гледам'' като хората както се казва.Имам известен опит с кросовите и ендуро мотоциклетите,но с хондата тепърва се запознаваме ).Обаче сега ми стана съвестно за хондата и искам да си я ''гледам'' като хората както се казва.Имам известен опит с кросовите и ендуро мотоциклетите,но с хондата тепърва се запознаваме .Въпроса ми е:При работа на двигателя(да речем че двигателя е подържан перфектно )има ли лек шум в двигателя и колко трябва да се чува?От какво може да е тоя звук?Нещо ми се върти че може да е ангренажна верига или клапани?Не се чува стържене,свистене не е и типичното почукване когато има проблем с клапаните?Просто едно приглушено равномерно почукване.Незнам така ли работи двигателя или...?Съветвах се с ''разбирачи'' и отговора беше:-На чичо ми Honda-та,на баща ми Yamaha-та така си работят кара я 100 години нищо и няма и т.н.Та трябва ли да се опретна и да е разглобя или да търся още коректни мнения и огледи?Благодаря. .Въпроса ми е:При работа на двигателя(да речем че двигателя е подържан перфектно )има ли лек шум в двигателя и колко трябва да се чува?От какво може да е тоя звук?Нещо ми се върти че може да е ангренажна верига или клапани?Не се чува стържене,свистене не е и типичното почукване когато има проблем с клапаните?Просто едно приглушено равномерно почукване.Незнам така ли работи двигателя или...?Съветвах се с ''разбирачи'' и отговора беше:-На чичо ми Honda-та,на баща ми Yamaha-та така си работят кара я 100 години нищо и няма и т.н.Та трябва ли да се опретна и да е разглобя или да търся още коректни мнения и огледи?Благодаря.
 Коментар
- 

По описанието което даваш,ми прилича на биелаПървоначално публикуван от taniaigo Преглед на мнениеКолеги преди няколко дни се сдобих с Honda CRF 450 2005г.Понеже имам въпроси,а знам че само тук има хора които разбират,защото не веднъж съм се съветвал от форума и доста ми е помагал.Предния ми мотор беше Yamaha XT600 и подръжките съм си ги правил аз,както си преценя за добре(по добре да не обяснявам подробно ).Обаче сега ми стана съвестно за хондата и искам да си я ''гледам'' като хората както се казва.Имам известен опит с кросовите и ендуро мотоциклетите,но с хондата тепърва се запознаваме ).Обаче сега ми стана съвестно за хондата и искам да си я ''гледам'' като хората както се казва.Имам известен опит с кросовите и ендуро мотоциклетите,но с хондата тепърва се запознаваме .Въпроса ми е:При работа на двигателя(да речем че двигателя е подържан перфектно )има ли лек шум в двигателя и колко трябва да се чува?От какво може да е тоя звук?Нещо ми се върти че може да е ангренажна верига или клапани?Не се чува стържене,свистене не е и типичното почукване когато има проблем с клапаните?Просто едно приглушено равномерно почукване.Незнам така ли работи двигателя или...?Съветвах се с ''разбирачи'' и отговора беше:-На чичо ми Honda-та,на баща ми Yamaha-та така си работят кара я 100 години нищо и няма и т.н.Та трябва ли да се опретна и да е разглобя или да търся още коректни мнения и огледи?Благодаря.0888 074 049 .Въпроса ми е:При работа на двигателя(да речем че двигателя е подържан перфектно )има ли лек шум в двигателя и колко трябва да се чува?От какво може да е тоя звук?Нещо ми се върти че може да е ангренажна верига или клапани?Не се чува стържене,свистене не е и типичното почукване когато има проблем с клапаните?Просто едно приглушено равномерно почукване.Незнам така ли работи двигателя или...?Съветвах се с ''разбирачи'' и отговора беше:-На чичо ми Honda-та,на баща ми Yamaha-та така си работят кара я 100 години нищо и няма и т.н.Та трябва ли да се опретна и да е разглобя или да търся още коректни мнения и огледи?Благодаря.0888 074 049
 Коментар
- 

http://www.youtube.com/watch?v=NqXOfRRi-iQ ето такъв е звука
 Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар