Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Тест на 450 4Т

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

що питаш мене за тия работи
    нали си имаш три звяра у вас дето единия бил много злобен

Коментар

Не Митков не това исках да кажа Имах предвид като ида на откриване или закриване или каквото и да било. И аз остава вънка мотора и са замъкна на някаде Мен ми е интерестно по закривания и откривания, как на тия пияни мотористи не им крадът моторите До ся не съм чувал да има кражби ама. Поне на сегашния китюк може да се заключва кормилото

Коментар

моли се на господ да не реши някой че точно твоя мотор трябва да открадне
        иначе можеш да вземеш най различни мерки като се видим ще си поговорим ама и ти си умно момче помисли креативно

Коментар

Аз видях един да си зима лостчето на скоростите...Хахаха

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
            Имах предвид като ида на откриване или закриване или каквото и да било. И аз остава вънка мотора и са замъкна на някаде Мен ми е интерестно по закривания и откривания, как на тия пияни мотористи не им крадът моторите До ся не съм чувал да има кражби ама. Поне на сегашния китюк може да се заключва кормилото
            Мисля, че причината за тва положение е, че никой от тези дето отиват на такова мероприятие не е там да краде, а да си напрви кефа. Освен тва благодарение на американските филми всички знаят колко са страшни и зли мотористите и никой не смее да се бъзика с тях
            Да знаеш Пешо кви мерки се земат когато моторите нощуват навън - бедна ти е фантазията. Тва вериги и катинари дето флекса не ги реже, или залостване на изходната врата на двора дето са моторите с две три коли с аларми, или както направихме с Митков - вързни два мотора с несрязващо се дебело конопено въже заключено в двата края с 9 килограмов катинар в средата между чисто нови мотори.
            Като гледам другите моторджии - тез с най одръгнатите мотори май най-много им треперим. Тва е сигурно щот сме си дали последните стотинки за тях, че и някой заем отгоре.
            2010 CRF 250 R

Коментар

Измислих начин

Коментар

Между дригото, може да се ограничи газта на YZ-та, като на американските WR-и и ще стане като 250-тка с малко по силни ниски

Коментар

Вчера ми се удаде възможност да покарам чисто НОВ WR450
                  на около 400км беше
                  И наистина съм впечатлен
                  Този мотор в сравнение с WR426 е мноого по добре
                  Кара се много по лесно
                  Усеща се като много по лек мотор
                  Тегли много по равномерно с достатъчно тяга на всички обороти по това много се отличава от 426
                  има стартеррррр супер кеф не се налага вече никакво ритане,макар че даже и да се наложи си има автоматичен декомпресор
                  Абе въобще чудесен мотор много лек и удобен особенно като се има предвид какви кубици е и че има и акумулатор и стартер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X