Петре, ако искаш да караш - вземи си WR, ако пък искаш да правиш редовно "поддръжка на мотор" и по-малко да караш - тогава може да го земеш тоя YZ. На таз цена нещо ме съмнява тех.състоянието му Ше има да береш ядове.
Оказва се че 4Т кросаци имат нужда от повече maintenance т.е. поддръжка, отколкото по-нискотехнологичните си 2Т събратя. Буталата се сменят на същите моточасове , а тва май е най-малкия кахър, щото чета едни неща из форума - косата да ти настръхне.
Мойто скромно мнение е че в гората един кросов мотор не може напълно да му се ползват възможностите, щото ако се ръчка яко на всеки 10 минути трябва да се прави почивка. Ендурото си е по-подходящо. Не ти къса ръцете и го човъркаш МНОГО ПО-РЯДКО А тва според мен е част от кефа - щото на мене понякога ми писва от честото разглобявам-сменям-смазвам-сглобявам.
абе карай си др-а не се занимавай с 426 и тем подобни глупости
тоя мотор мога с двете ръце да ти се подпиша че като го покараш много молко и ще съжаляваш ама много че си си дал паричките
за да се разубедиш съвсем вземи от някой познат нещо такова и врътни с него един завой из гората
Събине, може да си прав. Не знаеш какъв мерак ми е да карам. Може да съм вчерашен пиклио , ама искам да стана моторджия . Не МОТОКРОСИС, а майстор . Не искам от сега да се права на герой и да демонстрирам майсторлък, за да не ида в гробищатата. Според мен сичко става с времето. Мисля, че вече съм готов за предизвикателство като YZ 426 F или някъкъв WR...
Коментар