Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой кара Husaberg

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

А на световната по ДАРТС какво ще и предложиш

Коментар

Първоначално публикуван от PETER BLIZNAKA
      Да такива са цените на тези чарколяци и отгоре на това не се продават на всеки
      Произвеждали се само еденични бройки такива предници и то само за най-добрите,
      ако не си сред тях нестава дори и двойно да платиш

Коментар

Някой ако много силно иска да каже мога да му взема някоя от СТАРИТЕ /в смисъл от предишни години иначе може и почти да не е ползвана/предница на ЕВЕРТС и цената няма да е толкоз ненормална
        същото важи и за някои от предишните му тренировъчни мотори но там цените ще са по сериозни
        ПП тва че са тренировъчни не значи че са по долно качество

Коментар

Към Митко: Вземи за мен 2-3 !

Към Близнака: Виж при дартса е страшно. Направо трябва да се забрани! ... или да се направят стреличките с лепки!
          К'во да кажем пък за стрелбата с лък?! Преди години на Албена гледах как една блондинка щеше да се самоубий с лъка, та сигурно 10 дни е ходила бушонирана в дясното око. Вместо да пусне тетивата, пусна дървената част на лъка. Голяма веселба падна!
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

тоя път бях сериозен преди няколко години един приятел австриец продаде един от бившите мотори на евертс за 11000 а го е взел от бати ни евертс за 40 000 и кусур мотора е уникален почти всичко е ръчна изработка и общо взето е сбирщайн от различни кросови модели
            на YAMAHA всичко което може да се дупчи по него е продупчено даже и зъбните колела на скоростите болтчета и т.н. рамата мисля че е съвсем друга , правена кубиците са повече от 426 има много неща от титан а самата рама май е алуминий и се разглобява а бе въобще мания отсякъде
            м/у другото мисля че беше с 3 или най много 4 скорости докато по същото време серийния модел е бил и си е с 5

Коментар

От: Кой кара Husaberg

Първоначално публикуван от sabin Преглед на мнение
              Ами не Геле Хузаберга е 1989-та година! И не е толкова разтоварен колкото другите бабички.

Мисля че 426-цата ще стигне 200000км. ако се спазва написаното за поддръжката, 2-3 комплекта сегменти, 1-2 бутала 1-2 смени на скоростите(зависи как се кара).
              1-2 смени на скоростите а от каде да намерим нови скорости за тези стари модели хусаберг като например моя който е 1995 година 350 кубика ендуро никаде немога да намеря скоростна кутия иначе 3 пати му правих нови зъбни колела и трите пъти ги счупи

Коментар

За сега за новия Хусаберг мога само да кажа две неща като недостатък,едното го спомена Сабин че това са скоростите.Другото е топлината която отделя ауспуха под седалката и налягането в резервоара .За налягането в резервоара вече има разрешение,облепва се резервуара от долната чсат на мотора с термично фолио и топлината на ауспуха не влияе върху налягането в резервоара.Така няма вариант да се получи теч на безин от бензиновата помпа която в следствие на налагането на резервоара и топлината на ауспуха започва да сълзи.Дано да сте ме разбрали .Иначе друдото е много добре ,поне според мен ,лично мнение а и инжекциона не може да се сравнява с карбураторите,лично на мен ми промени мнението за 4т мотори изцяло.

п.п Също трябва да се махне съчмата в маркучето на бензина зада може резервоара да диша по одбре.
                Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Първоначално публикуван от Tuflek Преглед на мнение
                  Леле какви истории - някой иска ли да си купи Хусаберг?
                  Трябва да ги пробваш ,и те уверявам че друго ще говориш ,казвам го от личен опит.
                  Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                  0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X