Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Това е симсон но по-нова година

Коментар

Първоначално публикуван от Silvestar Преглед на мнение
      Това е симсон но по-нова година
      Не виждам прилика, но сигурно ти разбираш повече от нас и си я видял.. та защо реши че е Симсон, сподели с нас
      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Първоначално публикуван от remosa Преглед на мнение
        мерси колега за инфото просто питах ще си търся нещо но понатам сега първо работа да намеря ??? тъкмо да мога да си зема нещо прилично имам някой лев скътан но искам да почна работа и тогаз.....-D

Извинявам се предварително, но просто съм длъжен да го споделя с вас :
        Търся си работа на 19г съм тази година завърших гимназия с професия.
        Авто -транспортна техника имам и книжка, но все още не познавам София, работил съм и вътрешно строителство ::: Някой ако може да помогне :::
        БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО

Коментар

Първоначално публикуван от sasheto Преглед на мнение
          Колега това не е кросово моторче
          Това е мотор за асвалт и много леко ендуро да не казвам че почти не става за нищо
          Не мисля че е супермото защото няма хар.
          Вече има сузуки др600 на по 1200 1400лв може да се намери в прилчно състояние

Споредмен не си прав - Мотора е супер - говора за двигател - на мен дербито ми е малко малко- сядам доста назад но съм и висок. Имам дерби сенда супермото от 2001 година с пълен кит на малоси + спортен ауспух на техногас. Мога да потвардя че мотора е лудница - няма спиране. За стоковия варянт не знам как върви защото не съм карал сток. Моя 127 топ спийда му е 125- 127 км в час. Ето няколко снимки да го видите

Прикачени файлове

Коментар

Е ще вдига 125 с тунинг за 2000 лева
            Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Имам доста проблеми с мотора но ще го преживея. Проблемите ми са електрически но като цяло моторите на деерби са добри. Това си е лично мнение- знам че някой ги оплюват , казват че не вървели- ами като е карал 250цц и нагоре и го сравни с 50цц стоково дерби разбирасе че няма да върви. На мен ми е достатъчно - доволен съм като цяло от мтора (има много неща за дооправяне) За софия е идеален- нямам ноог места кадето да го изпъвам до краен предел но пак съм доволен. Аз хода на училище с мотора, разкарвам се из града и чат пат се сабираме приятели да караме. Не съм излизал още извън София но мисля да се поразкарам тея дни ако не вали

Коментар

Вярно е доста са издръжливи, казвам го от опит
                Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
                  Не виждам прилика, но сигурно ти разбираш повече от нас и си я видял.. та защо реши че е Симсон, сподели с нас
                  Казах го в кръга на шегата но някой хора приемат всичко буквално

Коментар

Колеги зех това Дерби на моят френд, ходихме малко на Лукорско тук в София и поне за едно каране съм много доволен то е с кросови гуми, но си катери и е супер според мен еее малко е слабичко но от 50 кб какво искаме малко се зори някаде защото там си е и доста стръмно ако сте ходили знаете но общо заето неее зле.......
                    Последно редактирано от Chinela; 26-10-09, 09:05.

Коментар

Първоначално публикуван от jorimafia Преглед на мнение
                      Споредмен не си прав - Мотора е супер - говора за двигател - на мен дербито ми е малко малко- сядам доста назад но съм и висок. Имам дерби сенда супермото от 2001 година с пълен кит на малоси + спортен ауспух на техногас. Мога да потвардя че мотора е лудница - няма спиране. За стоковия варянт не знам как върви защото не съм карал сток. Моя 127 топ спийда му е 125- 127 км в час. Ето няколко снимки да го видите
                      На външен вид "чини" .. наистина е прекрасно но просто кубиците са му малко. Ако си го правил ти.. евала

пП. "remosa", честито. Очакваме скоро да се похвалиш с нещо наистина добро. Успех
                      OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Дай малко снимки да го видим

Коментар

[QUOTE=Мир0;896665]Дай малко снимки да го видим [/QUOT

бате нали ви казах нее мое пък и не съм се сетил да се снимаме като ходим по излети но ще видя ако намеря някоя снимка ще ви го покажа
                          каквп тплкова има да му гледате наи обикновенно дерби само че с кросова гума отзад това е

Коментар

Опа, Аз си помислих, че си купил мотора сега разбрах, че си го взел само за тогава

Коментар

Имал съм Дерби Сенда 2001г., заводско супермото и мога да кажа, че за 50 сс е прилично моторче.Когато влезе в обороти, като всеки 2Т двигател се изстрелва и може да развие до около 100км/ч, говоря за заводския вариант.Иначе за самата марка Дерби мога да кажа, че е от групата на Пиаджо, в която ако не се лъжа попадаха и Априлията и Джилерата, и като цяло са добри моторетки за класа си.Също така от две години карам един скутер Дерби Фуракс-95-96г, който е доста добро изпълнение с верига и двигател под рамката, а не отзад.Така че от казаното до тук и от моя опит мога да обобща, че Дебритата са добри машинки.
                              SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Здрвейте колеги.Имах атв 200 кубика, но тъй като го продадох и вече искам нещо на 2 гуми ендуро или кросс реших да не пускам нова тема а да попитам тук защото мотора е Derby senda 50cc.Въпроса ми е дали този мотор ще е подходящ за мен на 16 години съм 1.70 висок и тежа 60кг http://scooterclub-bg.com/forum/inde...c,33207.0.html .Няма да го натоварвам смисъл ще го използвам за къси и леки разходки по нормални черни пътища без екстреми.Благодаря предварително за отговорите

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X