Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Първоначално публикуван от kabaka15 Преглед на мнение
    Здрвейте колеги.Имах атв 200 кубика, но тъй като го продадох и вече искам нещо на 2 гуми ендуро или кросс реших да не пускам нова тема а да попитам тук защото мотора е Derby senda 50cc.Въпроса ми е дали този мотор ще е подходящ за мен на 16 години съм 1.70 висок и тежа 60кг http://scooterclub-bg.com/forum/inde...c,33207.0.html .Няма да го натоварвам смисъл ще го използвам за къси и леки разходки по нормални черни пътища без екстреми.Благодаря предварително за отговорите
    Момче, за тези пари(1100 пуснати в линка от форума които си дал) ще си вземеш 125ца. Дербито ще ти е много слабо и ще ти умръзне много скоро удоволствието от карането му. Машинката е направена за малки деца..
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Ясно.Значи ще трябва да търся нещо от сорта http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...666&f1=details

Коментар

Първоначално публикуван от Пенко Преглед на мнение
        Момче, за тези пари(1100 пуснати в линка от форума които си дал) ще си вземеш 125ца. Дербито ще ти е много слабо и ще ти умръзне много скоро удоволствието от карането му. Машинката е направена за малки деца..
        Е баш пък за малки деца... Аз също съм на 16 и от 1 година карам такъв мотор но от няколко месеца съм със спортен кит 70cc и разликата от стоковия вариант е огромна, но найстина си търси 125, защото ще ти умалее бързо особено без тунинг инъче като цяло са доста добри машинки.
        Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Карал съм такова моторче, нареждаш му скоростите и стоиш на едно място огромна е разликата между 50 и 125 ))

Коментар

Re: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Твърде относително е...зависи как се поддържа моторът и т. н., но по принцип са сравнително добре моторчета. Имам Derbi Senda 50, не съм пипал нищо по двигателя, само съм му сложил венец 73 зъба и мога да кажа, че съм изключително доволен от мотора. Двама човека не ги усеща изобщо по баирите...като цяло са добри мотори и най-хубавото, че е ендуро мотор, а се кара с М!

Коментар

От: До: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

[QUOTE=jorimafia;892491]Споредмен не си прав - Мотора е супер - говора за двигател - на мен дербито ми е малко малко- сядам доста назад но съм и висок. Имам дерби сенда супермото от 2001 година с пълен кит на малоси + спортен ауспух на техногас. Мога да потвардя че мотора е лудница - няма спиране. За стоковия варянт не знам как върви защото не съм карал сток. Моя 127 топ спийда му е 125- 127 км в час. Ето няколко снимки да го видите

Продаваш ли я тази машинка ?

Коментар

От: До: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Най-вероятно за изминалите 2,5 години, колегата отдавна да сменил машинката с по-голяма
                SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

От: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

здравйте имам проблем немога да намеря части за моята сенда та реших да ви попитам от къде да намеря ако може няколко предложения от къде да си намеря части ето снимки на моя мотор имам го от скоро
                  Натиснете снимката за да я уголемите

Име:10544775_724767180921715_8740728625508401371_n.jpg
Прегледи:1
Размер:224.7 КБ
ID:5612437Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC_0491.jpg
Прегледи:1
Размер:195.1 КБ
ID:5612438

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X