Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Здр. колеги, аз от скоро съм член на този форум и искам да ви попитам що за машинка е това дерби.
    Един приятел има такова и каза, че е останал много доволен ........
    Защото искам да си зема някакво кросче, но за сега не работя и ми се иска нещо по евтинко.
    Пък си търся и работа, ако някой може да помогне благодаря предварително?...
    От София съм.
    Последно редактирано от Chinela; 21-10-09, 06:37.

До: Дерби Сенда 50 - Що за моторче е ?

Колега това не е кросово моторче
    Това е мотор за асвалт и много леко ендуро да не казвам че почти не става за нищо
    Не мисля че е супермото защото няма хар.
    Вече има сузуки др600 на по 1200 1400лв може да се намери в прилчно състояние

Коментар

мерси колега за инфото просто питах ще си търся нещо но понатам сега първо работа да намеря ??? тъкмо да мога да си зема нещо прилично имам някой лев скътан но искам да почна работа и тогаз.....-D

Коментар

а да ви попитам за хонда цр 125 или 250 за какви пари говорим и намират ли се части за тях .....Много ме кефят като стойка поведение на пътя и най-вече като звук : Страшни са

Коментар

Това , че за нищо не става изобщо не е вярно, знам за какво става въпрос защото имам такъв мотор.
          Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Не че не става за нищо, просто е доста слабо
            OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

Да това е вярно, стоково е малко слабичко но с малко тунинг става оса
              Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

Според мен няма смисъл да хвърляш пари за него, по добре да го продадеш и да си вземеш една 125 най-малко. Или в случая на колегата, да си посъбереш още някой лев и да си вземеш примерно някое RC125..

пП. Това е мое мнение, [Мир0] не искам да те убидя с нещо или засегна.
                OffRoad-a - за някои е страст, за други хоби, за трети професия, а за мен - начин на живот !!!

Коментар

За 125 се надявам другото лято а за този взех тунинг кит 70cc за 200 лв защото със старите нямаше как да се кара мотора.И сега разликата във вървежа е да не кажа двойна
                  Последно редактирано от Мир0; 21-10-09, 19:43.

Коментар

Първоначално публикуван от ormr Преглед на мнение
                    Според мен няма смисъл да хвърляш пари за него, по добре да го продадеш и да си вземеш една 125 най-малко. Или в случая на колегата, да си посъбереш още някой лев и да си вземеш примерно някое RC125..

пП. Това е мое мнение, [Мир0] не искам да те убидя с нещо или засегна.
                    Mерс баце аз искам нещо по голямо досега съм имал доста мотори даже и пистово сузуки 250 2тактово 89 коня ма няма каде се кара и го дадох иначе беше оса 220 съм мо правил мноо вървеше мога да кача някоя снимка ако имам да видите

Коментар

Единствения + на Сенда за който се сещам е че може да се регистрира като 50 кубиково МПС с което можеш да ходиш на училище и на леки разходки в гората

Коментар

Че това може да се направи с много мотори не само с този

Коментар

Имам 1 приятел дето има дерби 50 кубика обаче незнам дали е Сенда...та на това чудо звука му е като на скутер и тиу го продава от доста време и като гледам никъкъв интерес,така ,че ако ще купуваш нещо такова да знаеш,че най-вероятно ще го складираш някъде
                          [B]Honda 450R
                          Kawasaki 450R -продава се!
                          Range Rover Sport 2.7 stormer ;)[/B]

Коментар

Първоначално публикуван от Мир0 Преглед на мнение
                            Че това може да се направи с много мотори не само с този
                            Идеята ми беше че може да се кара от хора и на 16 години,напълно законно - а в същото време си е ендуро
                            Вярно,повече се карат скутери от ученици,но нестават за гората

Коментар

Първоначално публикуван от garkoff Преглед на мнение
                              Идеята ми беше че може да се кара от хора и на 16 години,напълно законно - а в същото време си е ендуро
                              Вярно,повече се карат скутери от ученици,но нестават за гората

Аз точно за това се отказах да си продавам скутера, карам си кросовия в гората а с скутера на кафе и на школо.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X