Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дерби Сенда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Дерби Сенда.

здравейте колеги харесал сам derbi senda 50cc кажете наистинали частите се намират много трудно и скапи ли са те , и ми се струва че няма лостче на дясната дражка ? моля загледайте се

Коментар

Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнение

здравейте колеги харесал сам derbi senda 50cc кажете наистинали частите се намират много трудно и скапи ли са те , и ми се струва че няма лостче на дясната дражка ? моля загледайте се

Колега за частите според мен не се притесняваи намират се , най лесно е в онлаин магазините поръчваш си ги и ти ги доставят. А колкото до моторчето по принцип са хубави като за 50 кубика , трима мой приятели имаха такива и издържаха доста , даже единия още си го кара и нищо не му е правил , само хубаво масло и това е ако е запазен самият мотор разбира се. Ако имаш още нещо да питаш питаи не се притеснявай. Дано да съм помогнал
      Honda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004

Коментар

мерси много ако има нещо ще се допитам

Коментар

Добър ден ! Аз съм начинаещ още във сферата с моторите и искам да попитам Дерби Сенда 50куб. или Малагути 50 кросов автоматик ? Искам да го карам из село...Примерно да вляза във някоя гора и да не забива много много душа ;д

Коментар

Здравейте! До колко cc кит може да се сложи на рамата на дерби сенда R 50?

Коментар

Здравейте аз начинаещ моторист и братми ми подари ямаха дт 50 кубика със развалени запчатки и верига казами да си го оправя и да си го карам. И днес намерих в интернет дерби сенда 50 куб. ако може да ми кажете кои мотор е по надежден.

Коментар

Който е в по добро състояние ако са малко по новички, и двата са с еднакви двигатели Minareli AM6.
                Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

ами дербито е 96 година а ямаха мисля че беше 86 или 90 та година.Но ми казаха че дербито са били китайски мотори и за това питах кой е по надежден. Но на мене ми трябва най вече за черен път и за гората да си правя кефа.

Коментар

Първоначално публикуван от Мир0 Преглед на мнение
                    Който е в по добро състояние ако са малко по новички, и двата са с еднакви двигатели Minareli AM6.
                    +1
                    SUZUKI DRZ SuperMoto

Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...

Коментар

Здравейте реших да задвижа малко темата имам дерби сенда 50куб. 1999г. искам да му сложа други спойлери и да му направя външен тунинг
                      ако може някакви идей да ми дадете да го постегна да изглежда по добре

Коментар

Derbi Senda

Здравейте!
                        Харесал съм си една моторетка Derbi Senda 70 кубика 2 тактова с тайвански кит мощност 15 коня. Въпроса ми е бързо ли се чупят. Не знам много неща за ендуро моторите и реших да се допитам до вас. Мислех да си взема Honda MTX 125 но по силно от Simson s51 не съм карал и затова наблегнах на дербито .

Коментар

От: Derbi Senda

Първоначално публикуван от MoToMaNiAkA_991 Преглед на мнение
                          Здравейте!
                          Харесал съм си една моторетка Derbi Senda 70 кубика 2 тактова с тайвански кит мощност 15 коня. Въпроса ми е бързо ли се чупят. Не знам много неща за ендуро моторите и реших да се допитам до вас. Мислех да си взема Honda MTX 125 но по силно от Simson s51 не съм карал и затова наблегнах на дербито .
                          http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=61335
                          0888 074 049

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                          X