Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Дерби Сенда.

Свий

X
- 

От: Дерби Сенда.
Първоначално публикуван от дидот Преглед на мнение
Колега за частите според мен не се притесняваи намират се , най лесно е в онлаин магазините поръчваш си ги и ти ги доставят. А колкото до моторчето по принцип са хубави като за 50 кубика , трима мой приятели имаха такива и издържаха доста , даже единия още си го кара и нищо не му е правил , само хубаво масло и това е ако е запазен самият мотор разбира се. Ако имаш още нещо да питаш питаи не се притеснявай. Дано да съм помогналHonda MTX 125 , Suzuki DRZ 400S 2004, Suzuki DRZ 400S 2004
Коментар
 - 

Здравейте аз начинаещ моторист и братми ми подари ямаха дт 50 кубика със развалени запчатки и верига казами да си го оправя и да си го карам. И днес намерих в интернет дерби сенда 50 куб. ако може да ми кажете кои мотор е по надежден.
Коментар
 - 

+1Първоначално публикуван от Мир0 Преглед на мнениеКойто е в по добро състояние
 ако са малко по новички, и двата са с еднакви двигатели Minareli AM6.SUZUKI DRZ SuperMoto
Никога няма втори шанс да направиш първо впечатление ...
Коментар
 - 

Derbi Senda
Здравейте!
Харесал съм си една моторетка Derbi Senda 70 кубика 2 тактова с тайвански кит мощност 15 коня. Въпроса ми е бързо ли се чупят. Не знам много неща за ендуро моторите и реших да се допитам до вас. Мислех да си взема Honda MTX 125 но по силно от Simson s51 не съм карал и затова наблегнах на дербито
.

Коментар
 - 

От: Derbi Senda
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=61335Първоначално публикуван от MoToMaNiAkA_991 Преглед на мнениеЗдравейте!
Харесал съм си една моторетка Derbi Senda 70 кубика 2 тактова с тайвански кит мощност 15 коня. Въпроса ми е бързо ли се чупят. Не знам много неща за ендуро моторите и реших да се допитам до вас. Мислех да си взема Honda MTX 125 но по силно от Simson s51 не съм карал и затова наблегнах на дербито
.0888 074 049
Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар