Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Дерби Сенда.

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Дерби Сенда.

понеже съм решил да си взема мотор 50кубиков с по големи ходове на окачването съм се загледал по едно дерби сенда

може ли някой да даде мнение за марката и понеже за първи път ще си взимам мотор втора ръка, все пак да кажете какво да гледам (технически съм горе долу грамотен )

мотора ще го ползвам за предвижване из софия за кеф, не по работа, без да бързам.Тежа към 80кг евентуално може и приятелката да кача- 50кг

До: дерби сенда

Аз имам такъв мотор и като цяло съм доволен издръжливи са, но намирането на частите е малко по-труднo.Ако ще го караш основно градско по-добре си търси супермото вариянт.

Ето и една снимка на моя мотор.
    Прикачени файлове
    Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

До: дерби сенда

точно на супермото варянт съм се нагледал
      преди малко ходих да питам колко ще ми струва основния ремонт за въпросния мотор и ми казаха 250лв, като го имаха наличен

Коментар

До: Дерби Сенда.

250 лв.- става въпрос за цилиндър и бутало?
        Derbi Senda 50/70 1997 --> Suzuki RMX 250 1994 --> Suzuki RM 125 1991 --> KTM EXC 125 1998

Коментар

А тези мотори 50 цц могат ли да се карат с "м" категория, че и аз съм решил сега лятото да събера някой лев и да си зема за града едно такова.

Коментар

да 250 лв цилиндър и бутало - защо? висока ли е цената?

да
            стига да е регистриран като мотопед може

Коментар

Мерси за отговора. Имам още един въпрос, тези дербита по колко пари вървят и кое е по добрия избор- дербито или априлиа рх 50 (цена/качество/части)

Коментар

[QUOTE=ANARCHY;743380]да 250 лв цилиндър и бутало - защо? висока ли е цената?

Ами мисля че цената е нормална, а каде ги има в наличност?В представителстово на Дерби ли?

Коментар

в представителството
                  поне така разбрах

Коментар

И Дербито и априлиа и моторхиспаниа,риеджо и др. използват Италианските двигателе Минарелли ам6.Доста просто и здраво.Части се намират ,а и лесно се тунинговат на 80-90сс.

Коментар

Скоро поръчвах кит 70сс от този сайт http://www.opvoeren.nl/shop/uk/onderdelen.asp

има китове за много марки и доставят до БГ
                      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от Краси Преглед на мнение
                        Скоро поръчвах кит 70сс от този сайт http://www.opvoeren.nl/shop/uk/onderdelen.asp

има китове за много марки и доставят до БГ
                        Доставката колко излиза?

Коментар

Първоначално публикуван от Мир0 Преглед на мнение
                          Доставката колко излиза?
                          28 €
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Въпрос за КИТ на 50сс

Здравейте,
                            Имам Дерби Сенда 98 година, 50 кубика. Решил съм да правя онсовен ремонт. Искам съвет какъв КИТ да си закупя. Предлагат ми Тайвански с убежденията че е добър. (той е най-евтин) Другите се равняват на стоиност близо до 400 лв. Те са от рода на Топ Перформанс, DR, Полини, Малосси.
                            Съветват ме да си взема ДР (италянско производство). Бил е издръжлив и е по евтин пот Перформанса. Посъветвайте ме и вие. Виждат ми се доста пари 400 лева. Погледнато реално това е половин мотор. Посъветвайте ме за Тайванските има ли оплаквания от тях. Топ-а и DR Добри марки ли са и прочие! Благодаря ви предварително
                            [CENTER]Живей така че, като умреш и Дявола да ти запали свещ !![/CENTER]

Коментар

До: Въпрос за КИТ

Нямам информация за тунинги и т.н,но мисля че тук е момента да се замислиш закакво ти е този мотор,принципно е ендуро,тоест предназначен за гора,но за разходки и риба,а не хард ендуро,този мотор за разходки ли ти е или да си правиш удоволствието в гората,ако е 2рото,колкото пари ще дадеш за тунинги и ремонти,за тези пари + парите от продажбата на мотора ще си купиш нещо по мощно,което сток ще е повече като сила от тунинговото дерби,сам прецени но аз съм на това мнение

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X