аз съм карал и ЧЗ и ИЖ,ЧЗ загрява по бързо токовете се ебават в скоростите са слаби просто нети трябва ижето може да е малко по тежко,но свикнеш ли му да го гараш в гора няма та ти прави впечатление,а сущо е по бавно оборотно просто си е много добра машина ИЖЕТО става и за гора и за път
Карам такъв от 30 години.По документи мощността е 32 к.с.За да работи с калпаво гориво, руснаците започнаха да го продават с дебела гарнитура под главата.С това намалиха степента на сгъстяване и съответно мощността (струва ми се до 28 к.с.).Извън града при около 80-90 км./ч. и игла на жигльора на предпоследното деление гори около 5/100.
Колега Бащами преди имаше ЧЗ ,но то постоянно се разваляше цинтровки простутиии лагери тем подобни глупости,и на всеки 3 или 4 дни само ремонти а и прегрява много ,а за гора и за големи баири и склонове и за по далги разходки САМО ИЖ-едноцилиндров просто мотора ще прегрее теб отколкото ти него това е саваршенния мотор сатворяван някога самоче си е доста тежко
Извинявам се че пиша в тая тема ама да не отварям друга.Дали някои е слагал друга предница на Иж-от ендуро или кросов!
Слагал съм от Ямаха дт 200,в комплект с 21 капла и дискова спирачка,а резервоара ми беше от DKW военния модел 44г.
Също тук можеш да видиш този мотор,предницата е от кросово ЧЗ 250,заедно с 21 капла.
Извинявам се че пиша в тая тема ама да не отварям друга.Дали някои е слагал друга предница на Иж-от ендуро или кросов!
Аз съм слагал предница от Honda XL600 заедно с каплата и калника на един двуцилиндров иж... Един познат кара едноцилиндров с предница от Каджива 125 без проблеми ако питаш за здравината.
Some call it a hobby, we call it a way of life!
Това че срещу теб са най-добрите, не означава, че трябва да се отказваш!
Коментар