Преди имах такава машинка  която ползвах само за офф, но предвид града в който бях нямаше достатъчно качествени части - вериги, гуми и такива неща и го продадох.
 която ползвах само за офф, но предвид града в който бях нямаше достатъчно качествени части - вериги, гуми и такива неща и го продадох.   

която ползвах само за офф, но предвид града в който бях нямаше достатъчно качествени части - вериги, гуми и такива неща и го продадох.

- много са им тежки ауспусите, а и захващането им е само като за по асфалт, т.е. нагоре-надолу е добре захванат, обаче НАСТРАНИ се клати зверски и най-честия ефект от това е повредена резба на цилиндъра, стигало се е и до падане изцяло на ауспуха (лесно се усеща, като вземе да ти реве мотора мощно
  - много са им тежки ауспусите, а и захващането им е само като за по асфалт, т.е. нагоре-надолу е добре захванат, обаче НАСТРАНИ се клати зверски и най-честия ефект от това е повредена резба на цилиндъра, стигало се е и до падане изцяло на ауспуха (лесно се усеща, като вземе да ти реве мотора мощно  )
  )
Коментар