Обява

Свий
Няма добавени обяви.

КТМ пуска електрическо ендуро

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: КТМ пуска електрическо ендуро

Украинските са ръбестите - Зиу. Тотален гаден дръгел. Като ускориш повече - почват да щракат и изключват едни превключватели и чакаш да включат пак, през което време губиш ценни секунди на драг-линията

Не ги разбирах тогава, не ги разбирам и сега - май шкодичката беше тиристорна, Зиу-то - резисторно. Или обратното. Но при всички положения въпреки че беше с 20 години по-старо производство, шкодичката беше по-модерна. За това не щракаше. Електричарите да се изкажат. Шкодичката вървеше на бззззззззззт, Зиу-то вървеше на щраккк-чкррр-чкррр-хруп-хруп-хруп-щраккк...

Другата му хубавиня беше че относително лесно му гореше бушона на серво кормилото. Като изгори - трима човека въртяхме на бавен завой, на аварийното обръщало пред сегашното кино Одеон. А бушончето беше с големина на граната. Абе весели времена бяха.
    Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Като преодолееш първоначалния шок от ‘’богохулството” на КТМ разбираш че си на крачка от огромна промяна. Лично ми се подкосиха краката при мисълта за забрана на ДБГ но като пресметнеш предимствата на един комерсиално узрял вече ел-мотор спрямо картечницата която караш в момента, здравия разум надделява носталгията.
      Ако мотора издържа 1 час не състезателно темпо с 17кг батерия и тежи 90кг самия той, простата логика е че ако тежи 107кг ще може да издържа 2 часа и това все пак е прототип на който му предстои поне година усъвършенстване. Всяко нещо си има начало.
      За сега ще чакам да пуснат 50Кв-тов трифазен модел.

Коментар

Какво богхулство, какви пет стотинки? По-предните коментари четете ли ги? Какво казаха "Quantia" (пак казвам - швейцарска фирма са, а не китайска!) - "We do not recommend to go in mud..." - "Не препоръчваме да влиза в кал..." не че съм страшен фен на калта - карам за да се кефя, а ако ще се калям пак си e кеф, но все пак, какво "offroad" превозно средство е това? Не може да се кара в кал и влага и дръжи по 30 минути...

Ясно, че това е бъдещето, но аз тази серия я виждам като 50 бройки за маниаци и колекицонери!

За да не е спам...

Да явно май прекалено на сериозно го взимам това... Не ги виждам скоро по магазините тия мотори или поне не ми се иска да ги виждам скоро...
        Последно редактирано от господин никой; 13-11-08, 16:13. Причина: typo... syntax error...

Коментар

Първоначално публикуван от Jam Преглед на мнение
          Като преодолееш първоначалния шок от ‘’богохулството” на КТМ..
          Нещо не си схванал в какъв смисъл го казвам.. Имах предвид че : да направиш електрическо ендуро е богохулство в преносен смисъл, а не защото съм много набожен, атеист съм.
          А прототип знаеш ли какво означава? Самоделка с фирмени лепенки.

Коментар

Това за Quantiya-та и не-влизането в калта не е по причината която мислиш

Просто имат междинна предавка с открит ремък, който хич не обича калта и при каляне почва да приплъзва здраво.
            Издъних се на Тюринг теста

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X