До: Какво да си взема да е малко по-силно.
Никога не съм казвал че съм голям карач но когато си купувах мотор избрах да е силен и аз да се науча да контролирам и употребявам тази сила по мой вкус а не да живея с мисълта че е можело и още но съм избрал по слабия сега в интерес на истината мотора го карам повече време на 15% а много рядко на 100% и то само за малко и след това следва бързо спиране щото става страшно но мощноста си е там и само те чака да събереш кураж да я ползваш а не двигателя да ми вие под седалката и да ми вика е толкова мога! По въпроса за моторите те се качват да там до кадето има някой да ги кара всеки е виждал как някой с смотан мотор но с голямо сърце се качва на всякаде и как някой с нов и силен мотор не се качва до никаде
Защо обиждате ендурото ни било нула че на нас кое ни е наред та да искаме и това да ни е като хората части няма или са за след месец с поръчка изкупихме на АМЕРИКАНЦИТЕ боклуците е такива работи а и у нас ендурото е нова мода до скоро карахме от онези другите ендуро мотори MZ CZ МИНСК ТУЛА ИЖ ПЛАНЕТА СПОРТ
Никога не съм казвал че съм голям карач но когато си купувах мотор избрах да е силен и аз да се науча да контролирам и употребявам тази сила по мой вкус а не да живея с мисълта че е можело и още но съм избрал по слабия сега в интерес на истината мотора го карам повече време на 15% а много рядко на 100% и то само за малко и след това следва бързо спиране щото става страшно но мощноста си е там и само те чака да събереш кураж да я ползваш а не двигателя да ми вие под седалката и да ми вика е толкова мога! По въпроса за моторите те се качват да там до кадето има някой да ги кара всеки е виждал как някой с смотан мотор но с голямо сърце се качва на всякаде и как някой с нов и силен мотор не се качва до никаде
Трети искат да им е комфортно, да си разполагат с мощност и без да напъват себе си или машината да нямат проблеми да си ходят навсякъде. Трябва им еластичен мотор със спокоен нрав и повечко кубици.
Пети са "карачи" . Карат от години, ама не са хич претръпнали. На тях каквото и да им дадеш все ще го изтискат. Те си знаят какъв мотор искат, не защото е най-бърз или най-модерен, а защото усещат , че с него най-качествено ще се разцепят от кеф.
Има си и объркани хора- някой ги реже ужасно с по-голям мотор и те решават, че като си вземат още по-голям ще им разкажат играта. Или пък бате еди-кой-си има такъв, значи и на мен такъв ми требе. А то трябва вместо в машина да инвестират в тренировки.
Има заклети фенове , на еди коя си марка, или тип двигател, или кубици. Обикновено за тях сегашния им мотор е най-добрия и не разбират как другите карат различни от техните машини. Това е временно явление.
Новобранците -малките пък са страшни на видеоигрите и със скутер и им се струва, че им трябва поне среден клас мотор, че иначе ще го разцъкат за 2 месеца и ще трябва да го сменят. Е рядко става така. Просто си е страшно.
Има си съзтезатели. За тях няма марки. Има сполучлив модел, послушен, отговарящ, удобен, който да дава предимство в борбата с конкуренцията. Каквото трябва това - само да е пръв. Ако HYOSUNG направят 2010 най-добрия мотор- него, ако ще да трябва да се сменя двигателя на всяка тренировка.
Коментар