Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR или ЕХС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WR или ЕХС

Просто давам мнение,такова е моето виждане не го приемай така все едно съм развалил нечия сделка.
    [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
    ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Защо не си вземеш Балкан МК-50,че няма електроника.Пич,отвори си устата,според лъжицата която можеш да лапнеш.

Коментар

спокойно взех си мотор вече-вр250 ,много добро моторче,нищо общо със стария струг

Коментар

ее щом вече си намерил мотор нека да ти е честит и да си го брамкаш със здраве, а за ремонти ще си покаже времето

Коментар

Честито! Много да те радва!
            Живот и здраве, догодина и аз по твоите стъпки

Коментар

Хорас, честито и от мен !
              Ти си поредното дoказателство, че тези теми с въпроса: "Какво да си взема?" само запълват пространството във форума !
              Я сега се аргументирай защо взе точно WR или това просто имаше на мегданя ?!

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев Преглед на мнение
                Хорас, честито и от мен !
                Ти си поредното дoказателство, че тези теми с въпроса: "Какво да си взема?" само запълват пространството във форума !
                Я сега се аргументирай защо взе точно WR или това просто имаше на мегданя ?!
                Абе то и аз исках да си купя CRF 450s и бях сигурен че ще е такъв моторът ми,но какво стана купих си WR 400,и това е защото си "отворих устата толкова колкото е голяма лъжицата".
                [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

благодаря,ами взех си вр защото yamaha имаше,а 250 защото четох доста теми в форума,включително и ти жоро караш с тази кубатура и сега вече и аз се уверявам че е много добра за offroad,исках и хонда но цената отиваше 2000лв повече а и както казахте зависи от мотора какъв ще е,вр250ф които взех е в отлично састояние,не смятам че темата ми беше излишна поне за мен

Коментар

Първоначално публикуван от horas Преглед на мнение
                    благодаря,ами взех си вр защото yamaha имаше,а 250 защото четох доста теми в форума,включително и ти жоро караш с тази кубатура и сега вече и аз се уверявам че е много добра за offroad,исках и хонда но цената отиваше 2000лв повече а и както казахте зависи от мотора какъв ще е,вр250ф които взех е в отлично састояние,не смятам че темата ми беше излишна поне за мен
                    Е на това му казвам разумно обяснение. За Жоро Хаджиев не знам, ама аз съм доволен от отговора.
                    А можеше да бъде "ам ей тъй на"
                    Да си го караш със здраве.
                    2010 CRF 250 R

Коментар

ето го и вапросния вр
                      Прикачени файлове

Коментар

Това дето виждат моите очи не е ли YZ250F a не WR
                        KAWASAKI Let the good times roll

Коментар

Mного е прав колегата по горе ,това е май смесица между крос и ендуро.Гледам караш с еко гума 18 май ,степенка има пък фарове и пр.ич неема.
                          Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                          0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

пояснявам-аз му махнах стопа и фара и сложих уз маска,разшерителният съд за вода си е отзад и степенката е оригинална,има жило и километраж,резервoара е малкия,наистина на уз,така изглежда по добре нали

Коментар

Съгласен
                              Живейте и вярвайте в това в което не вярвате. Обичам природата и нейните красоти.
                              0887 543 312 ,Land Rover Discovery 300 Tdi, КЛИМАУТО АВТО КЛИМАТИЦИ И ДИАГНОСТИКА.

Коментар

Виждам , въпреки питането си ... си уцелил точния мотор , да си го караш със здраве и безаварийно. Аз преди два дни се снабдих с YZ400F и няма нищо общо с ХОНДА ЦРФ450 и КТМ400 , и двете ги надбягвам . можеби и заради тунинга по мотора , но вце пак е по-яка ямахата
                                http://ftp.domainbg.com/CECO_KANGOTO...%20EGOISTE.bmp

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X