Здравейте искам да попитам хора имали вр400 и ехс400 кой мотор е по добър и по издражлив,четох по други теми и видях че жоро е имал преди такъв и е бил доволен,интересувам се защото аз лично предпочитам wr-a но ми се предлага и на добра цена exc,порпинцип карам yamaha и съм доволен от нея,но искам да чуя и коментара на хора ИМАЛИ или ИМАТ такива мотори,благодаря ви предварително
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
WR или ЕХС
Свий
X
-
До: WR или ЕХС
И двата мотора вече ще имат върху себе си твърде голям отпечатък от времето !Ще ти трябват неизменно ремонти, колкото и да са закрепени, така че, моят съвет също е КТМ и то точно заради частите !
Ендурото и сексът не са шега работа !
-------------
Животът се измерва с броят на издишванията !
http://sixdayscrazyjob.com
http://crazy-job.com
Коментар
-
..каквито и части да му смени на тоя ктм..ако е под 2005 та година модел...ще трябва да даде още толкова за части колкото е дал за мотора
и пак няма да стане на нивото на ямахата ..ако е след 2005 та ..или поне 05 та..може и да стане нещо
..въобще..наистина взимането на такива стари мотори си е живо приключение..достойно да се опише в сага от по 2 часа всеки ден в най гледаното телевизионно време на бтв например.. ама съвайвър и биг брадър ще останат без зретели...влизал съм много пъти в такива сапунки...
кофти работа..единственно би си заслужавало за някой хипер запазен екземпляр на много малко километри ..с който някой немски пенсионер примерно е ходел до вилата си
Коментар
-
каквото и да ти потрябва за КТМ отиваш при българския дилър ( София или Пазарджик ) и всичко идва за 1 седмица ако го нямат на склад. За ямаха ако ти потрябва нещо не-дай боже, не ти мърдат 3 месеца при "българския" дилър защото са гърци и викат " цакай маЛко ") ще виеш като саранска мечка и изпусна половината сезон.....
motobattalion
Коментар
-
не знам какво имате предвид под по-здрав мотор,ако единия е каран по-мека настилка а другия по каманака ,абе много ама много зависи как е каран и как е обслужван, не бих взел втория макар и да е ктм, защото и аз ти препоръчвам него поне заради частите , както ти пишат колегите.Можеш да изгубиш, само това което не можеш да си купиш.
Коментар
-
познавам 5 човека с yamaha 2000-2002 и неса имали ДОСЕГА проблемкакво им се чупи толкова и на yamahите и на kтм-ите,аз досега имах 2 xt-та,89,93,явно друга здрава машина като тях няма да намеря май,пуснах и снимка на ктм-а които точно ми се предлага за да чуя и коментари за него,бил е на иван келеметора от плевен,тои даже и членува в форума,незнам чудя се кво да правя.
Коментар
-
Щом си купуваш старо 4Т предвиди си големи разходи! Неизбежно е. Ендурото рядко се кара от лаици с огормни мераци за перфектната му поддръжка. Да не кажа никога. И да е поддържан като хората ресурса сигурно му сериозно е намалял, така че се приготви
Късмет!
Коментар
-
Огледай ги хубаво, и си вземи мотора, който е в по-добро състояние. При мотор на старо, състоянието е много по-важно от марката.
Ако са в еднакво състояние, аз лично бих предпочел Ямахата. Просто във всички сайтове, които съм чел - и тук, и в чужди - се твърди, че КТМ едва в последните години настига японските производители по качество и надеждност.
За проблема с частите - 2008г сме, има Paypal за България, ebay, куриери и т.н.
То ако ще чакаш 3 месеца, по-добре от САЩ да си ги поръчаш направо
Коментар
-
Не мога да разбера защо в нашата родина са толкова смотани търговците на части.Правиш един магазин за някаква марка мотор,дали е Хонда дали Ямаха и предлагаш всички резервни части в наличност.Не бива за една гарнитура да се чака два месеца.Трябва да има всичко.То всеки иска да не влага пари, а само да прибира.Поради тази причина всеки си прави сметка за части,от къде и как да си ги набавя.Еми естественно КТМ ще си продават повече и ще се предпочитат.Жоро е напълно прав.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар