Обява

Свий
Няма добавени обяви.

WR или ЕХС

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: WR или ЕХС

Първоначално публикуван от horas Преглед на мнение
    говоря за този мотор 2001-02
    На ясно съм с този мотор и мога да кажа,че е в доста добро състояние.
    Друго ме притеснява:Веднъж спечелил пари българинът гъби чувство за ориентация.Забравя ценността на парите.Така говорите:Мотор 2005 година.......незнам си какво си.Ами ние с по старите мотори,какво да правим?Моят е 1988 да умирам ли?Залагам си главата,че моят мотор,ще издържи доста повече от много 2005 година.

Коментар

и аз бях с хт93 и беше 6+,нямаше чупене тая машина и наистина не съм и правил нищо,ама нищо,реших обаче да си взема по леко и по пъргаво ендуро и всички пишат готви се за ремонти,уж по ново а кво излиза -и по трошливо ли,защо.Жоро Хаджиев четох че си имал вр,сега си на црф виждам те постоянно мо мотокроса и атв састезанията из българия с другата таифа та кажи ми какво толкова му се чупи и какво ти си правил на този мотор ако не те затруднявам

Коментар

и аз бях с хт93 и беше 6+,нямаше чупене тая машина и наистина не съм и правил нищо,ама нищо,реших обаче да си взема по леко и по пъргаво ендуро и всички пишат готви се за ремонти,уж по ново а кво излиза -и по трошливо ли,защо.Жоро Хаджиев четох че си имал вр,сега си на црф виждам те постоянно мо мотокроса и атв састезанията из българия с другата таифа та кажи ми какво толкова му се чупи и какво ти си правил на този мотор ако не те затруднявам
        Аз не съм Жоро Хаджиев,ами съм Жоро Витлиемов,но ще отговоря.Чул съм,че страдат от клапани,но дали е така,ще каже адаша.Но те съветвам,ако нямаш излишни пари и то доста,които да използваш за поддръжка,си карай старият мотор.Тези нови леки и наистина хубави моторетки са направени с една цел състезание.Там всичко е максимално олекотено и изчислено да изкара,едно състезание.Неможе от 100 килограма мотор,да се учаква,да е вечен.

Коментар

продадох го вече

Коментар

А взе ли ЕХС-то?
            КЕФА ЦЕНА НЯМА! Борис Кърчев

Коментар

не съм още.....

Коментар

Айде като го вземеш, или някой друг, да се похвалиш как е!

Коментар

ти с ктм ли си,кажи нещо обнадеждаващо че май се ще си търся вр

Коментар

Карам SX450 2003г. чист крос 4 скорости и направо ме убива! Поръчах миналата седмица EXC 450 2009г. Очаквам го тази седмица и се надявам да се возя с удоволствие! Аз обичам бавни стръмни и спънати пътеки и кросака не е за мен. Та затова питах за ЕХС-то. А иначе съм карал YZ400 на един приятел и е голям кеф, много по-лесно се кара от моя звяр! Но успех с покупката и дано го нацелиш!

Коментар

А за така прослувутите ремонти на КТМ как е при теб?

Коментар

Няма мотор дето да кара без ремонт! За мотор втора употреба е въпрос на късмет, така че успех!

Коментар

Сега искаш да ти правя анализ на всички модели ли ?
                          Ямахата ми имаше проблем само със скоростната кутия след около 45000 км, но за нея това е нормално, дори мисля, че много издържа. Старите WR400 и 426 при това са тежки за новите представи за ендуро вече !!!
                          Хондата (Х моделът) се нуждае от смяна на всмукателните клапани след окло 10-15 хил.км. Иначе 250 е хубаво моторче !
                          КТМ ще ти създава непрекъснато някакви главоболия с дребни ремонти, но ... вече говорихме за частите.
                          Само не ти препоръчвам някакъв екзотичен модел, че с ремонтите става страшно !
                          Ако съществуваше идеалното ендуро, повярвай, аз щях да си го взема пръв и веднага бих ти го препоръчал без условности !

Коментар

Благодаря за развиването на темата и последното което прочетох ме кара да си купя црф250х,един приятел и без това сега е в търсене на този модел,друг пък си купи 2007 и го карах наистина е добър,има ниски,има ряз,одобен е,ама досега все бях резервиран кум 250,ами маи маи това ще мие мотора,само да попитам някаква разлика от 2004 до 2007 има ли...
                            сега темата може да е црф250х

Коментар

Horas вземи си WR виждаш колко човека вече от Търново си взехме Ямахи WR и YZ-Фентан,Ивайло,Цифито,Жабата,Палячо,Аз и никоя още не се е чупила пък и нали знаеш че имаме човек който за 3 дни ти носи всякакви части за Yamaha от Гърция.Нали се сещаш за KTM-а на Kиколай (Косата)като му изгоря електрониката колко я чака и колко скъпа беше
                              [SIGPIC][/SIGPIC] Yamaha WR 426
                              ВСЯКО ПАДАНЕ Е ПРЕДПОСЛЕДНО

Коментар

Първоначално публикуван от Jori Преглед на мнение
                                Horas вземи си WR виждаш колко човека вече от Търново си взехме Ямахи WR и YZ-Фентан,Ивайло,Цифито,Жабата,Палячо,Аз и никоя още не се е чупила пък и нали знаеш че имаме човек който за 3 дни ти носи всякакви части за Yamaha от Гърция.Нали се сещаш за KTM-а на Kиколай (Косата)като му изгоря електрониката колко я чака и колко скъпа беше
                                Ако си мислиш, че на ВР-а електрониката е по-евтина. Аз мога да говоря същото за тукашните ВР-и, че са постоянно в ремонт и цените на частите са в пъти по-високи от за КТМ-а... Не е меродавно такова мнение, а и човека се е ориентирал към Хонда...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X