КТМ е много добър мотор.Превазхойда всички останали марки.Като не се подържа всеки мотор се скапва.Сменил сам много мотори YZ426.crm250.cr250 но КТМ-а
си е КТМ
Снимките искрено ме впечатлиха, но това, че няма манивела не ми харесва в интерес на истината...
И от преди съм фен на КТМ колкото и да не ми е личало до сега..
Исках да попитам, има ли някаква информация техническа за теглото на мотора дали се повишава много и конете променят ли се ?
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
DOHC мотора е 59 к.с.
Целия мотоциклет тежи точно 100кг.
Нова е и предницата-туин чембър.
Кое точно не ти харесва в липсата на манивела,Туйков?
Това наричам аз мотор самоубиец !
Преди целта ми бе КХ 250Ф Но вече е КТМ SXF 450 2007
Интересно ми е дали промяната на формата на резервуара както се вижда че е малко по-назад дали не измества центъра на тежеста и следователно да го прави по-лесен за вдигане на 1 колело и следователно малко по кофти за каране на мотокрос.. ?
---
Просто самата липса и мисълта за повреда на стартера в една картинка ме стресират...
[CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT="]®
[/FONT]________________________________________
[CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
[/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
[/CENTER]
[/CENTER]
Както се вика....си му ръфало куче синджира....много готин на външен вид мотор, като двигател не зна, но съм сигурен че и там е добре..КТМ не са за подценяване. А това, че е със стартер е най-добре. Резервуара не виждам да е назад...може да бъркам....а и даже и да е едва ли толкова по-лесно ще се вирка.
Е,това е за 2007ма модел.Още не са го произвели.Даниел може да им се обади и да им каже,че ще е кофти така.Те ще го променят хората.Няма да го оставят да е по-зле за крос я.Ще се вслушат.Както например се вслушаха хасковлии за полянките
Коментар