Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NEWS-новият ктм450 за 2007ма ще е с два вала в главата ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

аз бих казал само че на старта всички са равни ....
    full time rider, part time racer
    jrc4life

Коментар

...горките КТМ , такава опозиция да имат в БГ и само един яростен защитник-Кулев !!!

ще вземат да му подарят един нов КТМ и пак ще е на далавера
      а за нас какво ще остане, ...ще цъкаме като мине покрай нас на задна
      Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Абе ще има да гледат Калин на почетната стълбичка и да искат портокалчета

Иначе има още един защитник ... ама май в момента се спотайва, за да ги изненада после
        Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

КТМ е много добър мотор.Превазхойда всички останали марки.Като не се подържа всеки мотор се скапва.Сменил сам много мотори YZ426.crm250.cr250 но КТМ-а
          си е КТМ
          __KTM__

Коментар

Ето и първите снимки на новия 2007 модел!!!

Красавец,а!!!

Първоначално публикуван от mitkov
            а забелязвате ли че има и стартер
            а снимката е на кросовият модел
            Да стандартно е със ел страртер и дори манивелата изобщо липсва
            К. Кулев

Коментар

Снимките искрено ме впечатлиха, но това, че няма манивела не ми харесва в интерес на истината...
              И от преди съм фен на КТМ колкото и да не ми е личало до сега..
              Исках да попитам, има ли някаква информация техническа за теглото на мотора дали се повишава много и конете променят ли се ?
              [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
              [/FONT]________________________________________
              [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
              [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
              [/CENTER]
              [/CENTER]

Коментар

DOHC мотора е 59 к.с.
                Целия мотоциклет тежи точно 100кг.
                Нова е и предницата-туин чембър.

Кое точно не ти харесва в липсата на манивела,Туйков?
                К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
                  DOHC мотора е 59 к.с.
                  Целия мотоциклет тежи точно 100кг.
                  Нова е и предницата-туин чембър.

Кое точно не ти харесва в липсата на манивела,Туйков?
                  Това наричам аз мотор самоубиец !
                  Преди целта ми бе КХ 250Ф Но вече е КТМ SXF 450 2007
                  Интересно ми е дали промяната на формата на резервуара както се вижда че е малко по-назад дали не измества центъра на тежеста и следователно да го прави по-лесен за вдигане на 1 колело и следователно малко по кофти за каране на мотокрос.. ?
                  ---
                  Просто самата липса и мисълта за повреда на стартера в една картинка ме стресират...
                  [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                  [/FONT]________________________________________
                  [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                  [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                  [/CENTER]
                  [/CENTER]

Коментар

Не е болка за умиране - винаги остава доброто старо бутане и скачане върху седалката....

Коментар

Както се вика....си му ръфало куче синджира....много готин на външен вид мотор, като двигател не зна, но съм сигурен че и там е добре..КТМ не са за подценяване. А това, че е със стартер е най-добре. Резервуара не виждам да е назад...може да бъркам....а и даже и да е едва ли толкова по-лесно ще се вирка.
                      No bike - no fun!

Коментар

Е,това е за 2007ма модел.Още не са го произвели.Даниел може да им се обади и да им каже,че ще е кофти така.Те ще го променят хората.Няма да го оставят да е по-зле за крос я.Ще се вслушат.Както например се вслушаха хасковлии за полянките
                        К. Кулев

Коментар

ми че тоя КТМ двуместен ми се струва
                          Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

не е двуместен ами сега това е най новата мода седалките да са от пред ниски а от зад по високи

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                              не е двуместен ами сега това е най новата мода седалките да са от пред ниски а от зад по високи
                              Ако случайно се позабравиш да те подсеща къде да ти седи задника

Коментар

Т'ва с стартера е ама АБСОЛЮТНА ТЪПОТИЯ! Вижте, ако сложат манивела, нещата се променят, но уви!

КТМска му работа, к'во да говорим повече!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X