Обява

Свий
Няма добавени обяви.

NEWS-новият ктм450 за 2007ма ще е с два вала в главата ?!

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• NEWS-новият ктм450 за 2007ма ще е с два вала в главата ?!

от първите снимки на новият ктм 450 4т се вижда че дизайнът на главата е нов и с два вала "файнали" биха казали някои тоест "най после" на нашенски
    според мен от тая цялата работа ще се позатрудни регулирането на клапаните което до сега бе много лесно но пък мотора ще е по добър
    между другото малко мночко ми прилича на двигателя на сузуки 450 то

...на мен хич не ми прилича на сузукито, това е много грозновата железария, машинария подобна на тези на франкенщайн (сега ще ме емнат феновете на КТМ)

това тук доста по добре изглежда а и добре работи:

що се отнася до здравината на мотора тепърва ще се чуват отзиви, дано и КТМ започнат да правят здрави машини, определено могат да вземат пазара в БГ ако си подобрят качеството
    Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Могат,ама ако спрете да ги плюете ЗЛОБАРИ
      Само ги сер**е и то без даже да сте си слагали мършавите задници на седалката на такъв.Сигурно бая народ сте отказали от тази марка.
      От както го има тоя форум,цените на КТМите втора употреба са паднали сериозно
      Никой вече не ще да чуе за КТМ.Само аз напук си купих!Ама и ще ви докажа,че е як и бърз мотор.
      К. Кулев

Коментар

Първоначално публикуван от Калин Кулев
        !Ама и ще ви докажа,че е як и бърз мотор.

Оп оп оп...аиде Кулев...ще се видим по трасетата....за крос ти говоря...там ще покажеш що е това КТМ и има ли то почва у нас
        Part time racer.Full time RIDER.

Коментар

А бе, май почнаха да ги правят тия КТМ-и.
          Миналата седмица от 5 броя само едно масло изтече и една стъпенка се скърши, ама нея вече не я броим за повреда!
          Ендурото и сексът не са шега работа !
          -------------
          Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
          http://crazy-job.com

Коментар

Първоначално публикуван от JRC2
            Първоначално публикуван от Калин Кулев
            !Ама и ще ви докажа,че е як и бърз мотор.

Оп оп оп...аиде Кулев...ще се видим по трасетата....за крос ти говоря...там ще покажеш що е това КТМ и има ли то почва у нас
            хич да не е ще издържи 2-3 състезания

Коментар

Първоначално публикуван от Жоро Хаджиев
              А бе, май почнаха да ги правят тия КТМ-и.
              Миналата седмица от 5 броя само едно масло изтече и една стъпенка се скърши, ама нея вече не я броим за повреда!
              Скоро ще пуснат версия 1.0 стига с тези бета версии

Коментар

От както го има тоя форум,цените на КТМите втора употреба са паднали сериозно
                еми да де
                иначе как щеше да се уредиш с евтин ктм
                тва е тайният номер
                пишем че не ги бива -цените падат -и ...се оборудваме
                ....след тва ...ставаме механици

шегувам се

Коментар

чудя се защо всяка тема за КТМ придобива хумористично подигравателен характер
                  Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

В интерес на истината, мене ме кефи дизаина на двигателя, малко космически ми изглежда, като кораба на лошите

Коментар

стига сме се базикали, аз се кефа на КТМ-мите, ако нямаше хонди и ямахи щях определено да си купя КТМ

Коментар

а забелязвате ли че има и стартер
                        а снимката е на кросовият модел

Коментар

Ами явно са стигнали до извода че този мотир няма палене та дори и от професионалистите

Коментар

айдеее
                            пак майтапите почнаха
                            между другото вчера антон от асеновград ми сподели че ктм според него били най яките кросаци които досега е имал а той доста смени
                            последно имаше сх450 чисто нов който сега е у калин а сега пак е поръчал чисто нов тези дни щял да пристига

явно има хора дето си ги харесват

Коментар

Добри са си моторчетата, хората много ги харесват даже, особенно собствениците на сервизи

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X