Първоначално публикуван от smyrfa
Смърф,не го написах аз
..а моя приател Веско /JRC/....аз сум JRC2
....сигорно ви обуркваме така с два почти еднакви ника и аватари...но...едно отборче сме..едно цяло... 
А иначе и аз съм на мнение...излишно е да плащаш висока цена за шарени екипчета..само и само щотщ за 05,06 модел,това което каза JRC за екипите е вярно..тои от САЩ донесе по няколко екипа..и едни от тях са еднакви....с които караме като сме заедно...и определно са си спестили от материалите...повече дискотечни са....а са FOX Pro Serries...уж...
иначе сум доволен...но за каските мисля че си е от особено значение кавка си е...аз за пистовия мотор до скоро караь с каска за 300 лв...сега упсях с мн кусмет да си закупя на SALE от Italy,SHOEI,топ модел, които реално струва над 1000 лв. там,и разликата мога да ви кача е доста...ама доста голяма..не съм карал още с нея..по разбираеми причини
но си я слагам чат-пат еи така и само от носене из кущи с е усеща разликата..така че не моье да се каже че е все едно..за мен главата е наи вайната 4аст за пазене...кокали зарастват..пиройни..пластики...медицината е напреднала доста в това отношение..но с мозъка....там вси4ки занем как е....така че според мен лично от бричове,тениски и т.н. бих спестил но компромиси с каските не бих направил...сега за крос карам с една CMS която не е кои знае какво...но пак е нещо...а хич
Добре че ми каза че сте двама фена, че иначе мъгла
Коментар