Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся информация за няколко неща! (Ендуро)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Айрох много нашумяха тази година в България. Виждал съм по състезанията някой наши топ пилоти да карат с тази каска. Мисля, че Балинов кара с нея, а другите не мога да ги различа в кроса защото все мръсни ги виждам. Но си мисля, че не е лоша...

А сетих се Росен Тончев мисля, че кара с един оранжев Айрох, тоя лекият ама подробности незнам.

Него ли си решил да вземеш? За кви пари и от къде?

Коментар

Ще звънна на Росен да го питам.
      За цена не съм говорил.
      От Севлиевския магазин ще го взема, ем има възможност да го пробвам.
      Шлем се пробва задължително преди да го вземеш, аз така знам
      Ендурото и сексът не са шега работа !
      -------------
      Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
      http://crazy-job.com

Коментар

Пичове, след доста обмисляне на нещата стигнах до няколко извода! И то доста важни! Така или иначе Сузуки ДР 250 РС не е лошо моторче, разбира се не отговяря точно на изискванията ми за модерно и съвременно ендуро, но все пак е мотор, който става за гората! Съпоставяйки се с други на моята възраст, осъзнах, че пак съм късметлия, че изобщо имам мотор и карам! Хубавия и мечтания мотор от мен, който и да е той, предполагам че ще дойде с времето, все пак съм на почти 16, колко чер път ще изровя още! Направо не ми се мисли, мисля да продължа да си карам моторчето, но ако ми изпадне някой по-хубав и имам възможността - взимам го. Мотоспорта винаги ще си остане любим за мен - възможноста да ходиш из природата и да се любуваш на прекрасните красоти на БГ, заедно с някой мотор е несравнимо удоволствие за мен! Много ми се щеше да си взема 2Т, много ги харесвам като цяло, но колкото и тъжно да звучи те лека полека се качват на кораба и си заминават! Така че от 4Т да мина на 2Т, би било доста тъпо! Така че ще карам и ще си правя кефа...

Коментар

аз пък вчера се пооборудвах с нов екип МСР в сиво и бяло
          сега умувам да продавам ли стария който жоро ми донесе от австрия преди няколко месеца и си е нов
          или да си го оставя за резервен
          че нали тази година ще има и по два дни състезания

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
            аз пък вчера се пооборудвах с нов екип МСР в сиво и бяло
            сега умувам да продавам ли стария който жоро ми донесе от австрия преди няколко месеца и си е нов
            или да си го оставя за резервен
            че нали тази година ще има и по два дни състезания
            Ще го дадеш на мен, че аз нямам... само едни кубинки Диадора
            Пък като такова, ще ти го върна..............някога
            [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
            [/FONT]________________________________________
            [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
            [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
            [/CENTER]
            [/CENTER]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X