Пичове, след дълго умуване и правене, продадох ДР 350-то и Джебела!
На път съм да продам и РС-а! Това автоматично означава, че ще търся нов мотор, и този път единствен! (разбира се, няма да е чисто нов, не мога да си позволя такъв лукс) Много се чудя какво да избера! Най-вероятно ще събера пари за 4Т крос, секънд хенд, но ще трябва да дам +1000 лв за ремонт! Мисля, че 4Т кроса не си струва, щото е толкова разправия, че е направо главозамайващо!
Бих предпочел някое по ново ендурце като ЦРФ 250 Х, ама те са доста скъпи. Ако може да се намери нещо до 7000 лв.
Така, че най-ултимативния варянт според мен е - РМХ 250! И то от последното - 2000 г. Въпроса е от къде да го намеря. Ако го има някъде в Германия. Готова е работата! Искам да ми дадете всякъква инфромация за модела + снимки и такива чуда (от 1996 г. нагоре). Ще съм адски благодарен! Може и КДХ 220 Р! Като на Митков!
Другото, което мисля да направя е цялостна смяна на аксесоарите! Скоро ще видите колко неща ще сложа в секция "Купувам - Продавам"! Направо съм магазин!
Доста ще има да избирате. Та от сега искам информация за следните неща:
1.Каска: Shoei за предпочитане! VFX-R може! Може и друга разбира се, дори и да е секънд хенд. Важното да не е падано с нея. Може и чисто нова Airoh, Arai, O'Neal, Fox...до 300-350 лв максимум! Да имате в предвид - чотората ми е голяма. XL нося!
2.Очила: Scott ! Дайте малко повече инфо за цени, дали се продават с кит различни цветове "прозорчета"!
3. Маска за глава? Съществува ли с Gore-Tex?
4. Ръкавици? Зимни и летни? Кои са най-добри
5. Джърси - MSR Gore Tex ?
6. Наколенки - CTi 2? Някои има ли информация за тях! В краен случай Cemoto.
7. Бутуши! Sidi Flex - Top Action Revolution 2 или SRS! Чисто нови колко струват?! Alpinestars - Tech 6 Tech 8, Tech 10, ама настаро!
8. Бридж или "Riding Pants" - MSR? Добър избор ли е? Може и някои UFO.
9. Колан за кръста?! Марки? Цени?
10. Ендуро яке - MSR правят ли такива с свалящи се ракави?!
3. Кормила? Про Трапер или Рентал? От къде?!
Мерси предварително!

Другото, което мисля да направя е цялостна смяна на аксесоарите! Скоро ще видите колко неща ще сложа в секция "Купувам - Продавам"! Направо съм магазин!

1.Каска: Shoei за предпочитане! VFX-R може! Може и друга разбира се, дори и да е секънд хенд. Важното да не е падано с нея. Може и чисто нова Airoh, Arai, O'Neal, Fox...до 300-350 лв максимум! Да имате в предвид - чотората ми е голяма. XL нося!

2.Очила: Scott ! Дайте малко повече инфо за цени, дали се продават с кит различни цветове "прозорчета"!

3. Маска за глава? Съществува ли с Gore-Tex?
4. Ръкавици? Зимни и летни? Кои са най-добри
5. Джърси - MSR Gore Tex ?
6. Наколенки - CTi 2? Някои има ли информация за тях! В краен случай Cemoto.

7. Бутуши! Sidi Flex - Top Action Revolution 2 или SRS! Чисто нови колко струват?! Alpinestars - Tech 6 Tech 8, Tech 10, ама настаро!
8. Бридж или "Riding Pants" - MSR? Добър избор ли е? Може и някои UFO.

9. Колан за кръста?! Марки? Цени?
10. Ендуро яке - MSR правят ли такива с свалящи се ракави?!

2. Tава която да пази двигателя и маслините му магистрали и т.н.
3. Кормила? Про Трапер или Рентал? От къде?!
Мерси предварително!

Коментар