Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся информация за няколко неща! (Ендуро)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Търся информация за няколко неща! (Ендуро)

Пичове, след дълго умуване и правене, продадох ДР 350-то и Джебела! На път съм да продам и РС-а! Това автоматично означава, че ще търся нов мотор, и този път единствен! (разбира се, няма да е чисто нов, не мога да си позволя такъв лукс) Много се чудя какво да избера! Най-вероятно ще събера пари за 4Т крос, секънд хенд, но ще трябва да дам +1000 лв за ремонт! Мисля, че 4Т кроса не си струва, щото е толкова разправия, че е направо главозамайващо! Бих предпочел някое по ново ендурце като ЦРФ 250 Х, ама те са доста скъпи. Ако може да се намери нещо до 7000 лв. Така, че най-ултимативния варянт според мен е - РМХ 250! И то от последното - 2000 г. Въпроса е от къде да го намеря. Ако го има някъде в Германия. Готова е работата! Искам да ми дадете всякъква инфромация за модела + снимки и такива чуда (от 1996 г. нагоре). Ще съм адски благодарен! Може и КДХ 220 Р! Като на Митков!

Другото, което мисля да направя е цялостна смяна на аксесоарите! Скоро ще видите колко неща ще сложа в секция "Купувам - Продавам"! Направо съм магазин! Доста ще има да избирате. Та от сега искам информация за следните неща:

1.Каска: Shoei за предпочитане! VFX-R може! Може и друга разбира се, дори и да е секънд хенд. Важното да не е падано с нея. Може и чисто нова Airoh, Arai, O'Neal, Fox...до 300-350 лв максимум! Да имате в предвид - чотората ми е голяма. XL нося!

2.Очила: Scott ! Дайте малко повече инфо за цени, дали се продават с кит различни цветове "прозорчета"!

3. Маска за глава? Съществува ли с Gore-Tex?

4. Ръкавици? Зимни и летни? Кои са най-добри

5. Джърси - MSR Gore Tex ?

6. Наколенки - CTi 2? Някои има ли информация за тях! В краен случай Cemoto.

7. Бутуши! Sidi Flex - Top Action Revolution 2 или SRS! Чисто нови колко струват?! Alpinestars - Tech 6 Tech 8, Tech 10, ама настаро!

8. Бридж или "Riding Pants" - MSR? Добър избор ли е? Може и някои UFO.

9. Колан за кръста?! Марки? Цени?

10. Ендуро яке - MSR правят ли такива с свалящи се ракави?!

Ето още малко технически въпроси за моторите?

1. От къде мога да намеря предпазители за радиаторите? DeVoL?

2. Tава която да пази двигателя и маслините му магистрали и т.н.

3. Кормила? Про Трапер или Рентал? От къде?!

Мерси предварително!

Re: Търся информация за няколко неща!

Каска Арай до 300-350 лв не можеш си намериш. Цените им вървят над 400 Евро. Освен това да си търсиш втора ръка каска ама да не е падано с нея, малко двете условия... не са съвместими Шой също са скъпи. Според мен добави още 200 лв. и си вземи Карбонова каска. 550 - 600 лв. струват някъде ги гледах из нета в България.
    Колан бих ти препоръчал на Ацербис Импакт серията около 90 лв.
    Очила Скот нямам си на идея ама приготви над 100 лв. за хубави очила.

За ботуши ако искаш някой от тези модели приготви над 250 Евро, говорим за нови ботуши а не залежали. Но все пак това е голяма цифра според мен.

Абе с едно изречение... ако решиш да сменяш всичко и то да е марково (качествено) 2000 лв. няма да ти стигнат.. за жалост.

Айде като накупуваш нещата давай инфо за тях че и ние да се информираме.... :0

Поздрави

Коментар

Вчера гледах Arai на промоция - $450, така че за 300-350 лв. не можеш намери (в европа още по-малко).

За колан бих ти препоръчал Spidi. Аз имам такъв и много съм доволен. Има някаква пяна + пластмаса. От Макеята сигурно може да намериш. Но ако си вземаш цяла ризница, мисля че не ти трябва колан, понеже те си имат (или някои) препаска за кръста.

Devol тука го има на $77 за CRF-X, a тези страничните предпазители на двигатела са $100 (на Storm).
      No bike - no fun!

Коментар

Мерси пичове! В интерес на истината аз осъзнавам, че струва много екипорвката, ама ако ви кажа колко неща имам да продавам, свят ще ви се завие! Дидо, ако си взема мотор, ще ти пратя пари да ми ги поръчаш тез чуда! Ако нямаш нищо против, де!

Коментар

АЗ камарам с каска PREMIERE карбонова и съм я купил за 100евро от германия( е беше ползвана 2-3месеца) и мисля че от там може да се вземе всякакъв тип оборудване на много прилични цени.
          А доколкото за мотора бих ти препоръчал WR или XR защото са най-лесни за подръжка .

Коментар

ktm e nai dobria. sx520 e okolo 6500-7000lv
            2000g.vsi4ki lageri i 4asti sa evropeiski
            __KTM__

Коментар

XR 400 може би? Ама и той си е бая китюк!

Коментар

малеееее
                ако съдя по тия цени......аз никога няма да имам екипировка

Коментар

Първоначално публикуван от boevski
                  ktm e nai dobria. sx520 e okolo 6500-7000lv
                  2000g.vsi4ki lageri i 4asti sa evropeiski
                  KTM не! Ако стана ротфелер някои ден, ще си купя цял гараж с КТМ-и и степенки!

Коментар

Рокфелер е човека
                    No bike - no fun!

Коментар

ne e nujno da si rokfeler da si kupi6 ktm.spored men e s nai dobro oka4vane.A tova nai umaria
                      __KTM__

Коментар

Хора, кажете малко повече за дрехите на MSR?

Коментар

Пеца това са американски антериики и много трудно ще си ги намериш . Мен ако питаш по добре си карай с FLM-а и си купи един хубав кон.
                          Карам като мълния, се в дърветата се целя!

Коментар

Първоначално публикуван от The urban
                            Пеца това са американски антериики и много трудно ще си ги намериш . Мен ако питаш по добре си карай с FLM-а и си купи един хубав кон.
                            Владо, FML-а си е яко, прав си! А бе чудя се и аз какво да правя. Скоро като стана каравеловец ще карам много повече и ще задобрея! Само да вземем един хубав кон - някои 2Т "изрод"!

Коментар

КТМ-е е най ама най-скапания мотоциклет. Доказано, потвърдено и демонстрирано както в чужбина така и в България. Като например първо Джереми МакГрат го доказа след като си счупи двете ръце с КТМ и спря да кара. Другият е случай е още по фрапантен, падането на Пит Байер в Севлиево, на което бях свидетел за жалост . В тази ситуация блокира мотоциклета, а не беше виновен пилота както изкараха най-накрая. Миналата година амортисьорната тунингова фирма Каяба проведе специални тестове с серийни мотоциклети КТМ и Ямаха, като съоътветно бяха подкарани от известни пилоти на една и съща писта по едно и също време. Резултата беше отново налице: на КТМ му е голяма рекламата, а иначе мотоциклета е пълен боклук. И последно отново доказателство от Световният Шампионат. Миналата година след поредното отпадане Бен Таунли заяви, че ако още веднъж му се счупи мотоциклета прекаратява договора с КТМ и напуска отбора. Вярно, че това не се случи след изказването му, но пък му стуваше сребърният медал в клас МХ1. За сметка на това Хондата на Копинс зае почетното второ място, след безпогрешната Ямаха на Еверс.

Макар, че не съм голям технически специалист не бих си купил КТМ за нищо на света. Пък и те австрийците/германците са го измислили преди нас какво означава съкращението КТМ: Keine Tausend Meter - даже и 1000 м. не изминава без да се счупи Тва е...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X