Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Кой с какво ЕНДУРО ще кара през 2006-та?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от Петър Манолев
    Браво, Калине! Дори и аз, ако ми предложат подобна машина, макар и КТМ, бих я взел! Все пак говорим за аванта!

Защо не се спря на нещо японско? Ако е от спонсорите подаръка - разбирам

Жоре, относно сервиза, вземи ме и мене. Прави ми кеф да гледам развалено оранжево.
    Аман от авантаджии
    То ако можеше на аванта,отдавна да съм строшил 5 такива.
    Не избрах японски,защото:
    1.Карам същия на Супермото и за мен е много важно състезанията в ендуро и мотокрос,които за мен са по-скоро тренировка,да са със същия мотор,за да е истинска тренировката и да свиквам с мотоциклета.
    2.Харесвам марката въпреки всичко което се пише тук!
    3.Мотора беше на сравнително добра цена и е доста запазен и перфрктен технически.
    4.Има представителство в България и всякакви части могат да дойдат бързо и на добра цена.
    Няма да крия,че CRF 450 според мен е по-добър мотор,но...Точките които изброих горе,пък и факта,че в българия няма голям избор (тук не можеш да си избереш читав мотор от всяка една марка...обикновено се продават 2-3 мотора които са що годе отговарят на това което търсиш и избираш най-приемливия вариант) доведоха до това решение.Всъщност това не беше решение което съм взел след колебания.По-скоро сбъдната мечта за мен е този мотор в гаража ми!
    К. Кулев

Коментар

Мерси, Калине, за инфото! Вече разбирам защо си го взел. Мотора е наистина запазен, обаче! Карай си го със здраве, а кой знае, може и аз някой слънчев ден да съм с КТМ!

Коментар

Първоначално публикуван от Петър Манолев
        Мерси, Калине, за инфото! Вече разбирам защо си го взел. Мотора е наистина запазен, обаче! Карай си го със здраве, а кой знае, може и аз някой слънчев ден да съм с КТМ!
        Пожелавам ти го
        К. Кулев

Коментар

ендуро 2006

Аз ще дебютирам с Husaberg 501
          Иво Георгиев
          Gworkshop

Коментар

Дай снимки де.
            К. Кулев

Коментар

Снимки

Ами не знам как да си кача снимките помогнете. Иначе с удоволствие ще кача моята машинка
              Иво Георгиев
              Gworkshop

Коментар

Re: Снимки

Първоначално публикуван от Husaberg
                Ами не знам как да си кача снимките помогнете. Иначе с удоволствие ще кача моята машинка
                Виж това дали ще ти помогне ...
                http://www.offroad-bulgaria.com/viewtopic.php?t=237

Иначе може да помолиш някой админ да ги качи ... като му ги пратиш по пощата ...

И аз още не съм се научил, защото не съм пробвал
                Път без препятствия обикновено не води до никъде.

Коментар

браво калине ..екстра е мотора
                  full time rider, part time racer
                  jrc4life

Коментар

Даниеле това кавазаки кх 125 варви ли още??? преди 5-6 годинки то беше на брат ми и вървеше много сега как е даржи ли се още???
                    full time rider, part time racer
                    jrc4life

Коментар

човека с кавазакито не се казва даниел а димитър
                      иначе кх наистина е този дето беше на брат ти а преди тва бе на бучака

а сега и аз по темата
                      така като гледам поне на 1 ви кръг ще съм с ето това

доколкото разбрах от калин темата е и за това кой с какъв мотор и как го е подготвил
                      та мотора е
                      SUZUKI RM125 1997г модел
                      подготовката се изразява в смяна на буталото с ново такова WISECO

на снимката е старото бутало преди да го сваля

ОСВЕН това съм му сложил седалка SDG и лопатки ацербис

ауспухът е фмф но и със него го купих така че заслугата за него не е моя

на предницата съм сложил защитни чорапи
                      цилиндърът също е с ново покритие за новият сезон

филтърът е ТWIN AIR сега ще му сменям и лагерите на вилката с PIWOT WORKS защото старите се поразхлопаха
                      жилата са MOTION PRO а на газта си е оригиналното
                      гуми -задна MITAS с10 предна PIRELLI MT32F
                      масло тази година мисля да ползвам 2 тактовото пълна синтетика на LIQUI MOLY от което съм супер доволен

така като гледам тва ще е един от най старите мотори в шампионата все пак се надявам да се представим добре

Коментар

До сега в шампионат очаствала ли е МЗ машина обаче преработена според предсочщите изисквания на трасето ?
                        [CENTER][B]Не търся пътя, а ходя там където го няма, за да оставя следа след себе си ![/B] [FONT=&quot]®
                        [/FONT]________________________________________
                        [CENTER] [I][SIZE=1]..Победите се постигат с рискове и компромиси а не със очакване на момента..
                        [/SIZE][/I][FONT=Lucida Console][SIZE=1][B]..[/B][/SIZE][/FONT][FONT=Tahoma][SIZE=1]Давай наставления само на този, който търси знания, осъзнавайки своето невежество. Оказвай помощ само на този, който не умее понятно да изказва своите заветни думи. Обучавай само този, който е способен, узнавайки за единия ъгъл на квадрата, да си представи останалите три[/SIZE][/FONT][FONT=Lucida Console][SIZE=1]..[/SIZE][/FONT]
                        [/CENTER]
                        [/CENTER]

Коментар

Първоначално публикуван от mitkov
                          ... така като гледам тва ще е един от най старите мотори в шампионата все пак се надявам да се представим добре
                          Нека си е стар! Ще видим на екстриим трасетата кой ще ти диша прахта! Мотора си Супер!

Коментар

петре ти що не се пробваш тази година в джуниър класът
                            ще натрупаш опит и после ще ти е по лесно
                            мотора ти не е лош става си за състезания що годе
                            айде не се притеснявайте ами се включете повече хора
                            то не е казано че трябва да сте 1 ви
                            ендурото е преди всичко среща с природата и удоволствие
                            а и важно е да си в кюпа така постепенно и ще се научиш да караш по добре
                            моята цел да участвам в състезанията не е да давам на всяка цена някви добри времена или да гоня класиране иначе въобще нямаше и да се пусна до сега нито пък да участвам със стари мотори
                            просто ми се ще да се науча да карам добре а процеса на тва обучение ми доставя удоволствие освен това сред природата се чуствам че съм си "на мястото" и жив иначе асфалта и бетона хич не мога и да ги понасям

Коментар

... щото само приказки им дай и закани.
                              Сега е по-лесно да се включите в състезанието, тъй като горе-долу всички ще сте на едно ниво. След две години ще е още по-безнадеждно, тъй като другите ще са дръпнали вече много.
                              Аз наблюдавам как само за една година всички които участваха в шампионата израстнаха чувствително и как започнахме от черните пътища и стигнахме вече почти само до траял
                              ... ама като не чуват ...
                              Във В.Търново масово са се заразили вече с ендурото и се готвят яко. Тази година подготвят много състезатели и при моторите и при ATV. Габровци - също.
                              Браво на тях !!!

Коментар

Да наистина.В Търново вече има сериозна група.В неделя след Ябланица минах и поостанах там да покараме.Почти цялата група която преди около 3 години беше с шосейни мотори вече е преминала от 4 на 1 цилиндър.
                                К. Кулев

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X