Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между 2+1 мотора...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: До: Избор между 2+1 мотора...

Първоначално публикуван от alexdodev Преглед на мнение
    C_mo здравей дай ми майл или скаип да поговориме да ми дадеш малко инфо за превоз и други

Коментар

До: Избор между 2+1 мотора...

значи според мен YZ в много по добър избор от KTM,и ако и не ти се дават много пари за подръжка по добре си земи YZ защото КТМ ше ти излезе доста по солено отколкото може да си помислиш

Коментар

Доколкото помня момчето се сдоби с едно Сузуки РМ от Ebay.

Коментар

Първоначално публикуван от mladen_poleganov Преглед на мнение
          значи според мен YZ в много по добър избор от KTM,и ако и не ти се дават много пари за подръжка по добре си земи YZ защото КТМ ше ти излезе доста по солено отколкото може да си помислиш
          Най-обичам такива обосновани отговори!
          От къде на къде кажи ми ще се дават толкова повече пари за поддръжка на КТМ-а?! Кои години модели сравняваш? В какво състояние са били?!

Подобни подвеждащи и необосновани коментари са недопустими.
          Само за справка - цените на частите в представителството на КТМ в България са доста по-ниски отколкото в което и да е друго представитество в България, срока за доставка е една, максимум две седмици. Май не си поръчвал скоро от Ямаха "България" (всъшност Ямаха Гърция, ама да не изпадаме в подробности)
          DCRT®

Коментар

Едва сега ми остана време да изчета темата на спокойствие

c_mo не искам да те разочаровам ама това е безумно висока цена за този мотор, в БГ за 1500 лв ще си намериш по-добър от този просто иска малко търпение и търсене, да не говорим за още 1000 за транспорт и още пари за да го направиш в читав и напълно подготвен вид а и времето и нервите също.

а и като гледам снимките на мотора това хич не е от 96-та
            това е дизаина на моделите 93-95. Даже и ebay обявата е дори на 1999 г., просто нямам думи

резонатора му тръгва нагоре към резервоара и след това тръбата до заглушителя се движи успоредно на седалката малко под нея. Това беше при всички модели до към 93-94-та година, следващите години резонатора не се качва така нагоре а тръбата за заглушителя минава под бутилката на задния шок т.е. доста по надолу.

дано няма проблеми по-двигателя че незнам как се намират части за 15 годишен мотор а и обикновено ремонта може да е по-скъп отколкото на по-нов мотор.

карал съм доста 125-ци и наистина е трудно да намериш читав мотор, обикновенно при яко каране за 2 години са тотално амортизирани
            и двигател и скорости и съединител че и окачването също, разбирасе ако са карани на мотокрос. Ако уцелиш мотор каран от любител е супер но път това е рядкост.

много песимизъм ти изсипах ....просто така се получи ...... съжелявам че на обърнах внимание на темата по-навреме
            успокойтелното е че 90% от хората които си купуват мотор 2-ра ръка за 1-ви път бъркат, така че няма да си първия нито последния, просто явно това е начина да влежеш в час и да знаеш какво да си купиш след това

Успех !!!
            Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

Първоначално публикуван от mladen_poleganov Преглед на мнение

прав си колега но ако говорим за 4Т мотори, при 2Т положението и при КТМ и при Ямаха не е кой знае колко различно.

2Т двигателите отдавна нямат кой знае какво развитие и промени така че всички нови 2Т са си достатъчно надеждни и добре направени. Виж 4Т имат още много много да се развиват тепърва.
              Husqvarna WR125 94-->Honda CR125 97-->Yamaha YZ125 04-->KTM 200EXC 07-->KTM 250EXC 06-->KTM 250EXC 09

Коментар

За ямаха 250 2 тк бутало струва 200 лв За хускварна също 250 ни поискаха 240 евро.Има малко разлика нали Краси .За КТМ не знам.

Коментар

c_mo имай предвид и това, че ще имаш разправия с митници и още една камара неща за урежане докато стане твой .Според мен не е оправдано да се купува толкова стар мотор, тъй_като транспорта на по-нов и по-стар е една стойност а частите също, дори понякога на по-старите модели са по скъпи.
                  Хубаво в като се купува мотор по такъв начин да имаш сигурен човек да ти уреди нещата. Аз вече минах по този път, моя мотор също ми го купиха от ebay .
                  Ако някой иска повече инфо да ми пише на лични съобщения.
                  Късмет с мотора, аз също съм имал такъв и както каза Ива проблема с клапите е слабото място на тези модели. Не съм чувал някой, който е имал такова сузуки и да не са се чупили. Оправят се само с нови, не_подлежат на ремонт, какви ли не варианти пробвахме докато не ги сменихме с читави.
                  Имай търпение, тъй_като да не те плаша, но поне 2 месеца ще чакаш докато дойде мотора при теб.
                  Последно редактирано от iva_kx; 17-12-07, 10:16.

Коментар

Re: Избор между 2+1 мотора...

Мерси съветите и коментарите - макар и малко закъсняли

... и понеже казах, че ще ви държа в течение:
                    беше взет миналата седмица от познат там - според думите му е в доста добро състояние и върви добре. Идната седмица ще е натоварен на нещо и преди коледните празници ще е тук. Задния шок ще го отворя като дойде, но вече ми намериха работещ за този модел.

Митници от около 1 година вече няма...

Като дойде време за сегменти ще ви питам от къде да пазарувам читави

Поздрави,
                    Симо

Коментар

кво стана с мотора пристигна ли....аиде че нямаме тарпение
                      Последно редактирано от iva_kx; 20-01-08, 16:59.
                      KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X