Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между 2+1 мотора...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Избор между 2+1 мотора...

Здравейте,

преди десетина дни получих сигнал от космоса и реших, че искам да купя мотор и след като изчетох разни полезни теми във форума съм се спрял на 2T 125cc крос. Гледам разни обяви за мотори, които ми се струват подобни и не мога да избера. Нямам приятели, които да се занимават с мотори и разчитам на вас за съвет...

1. Yamaha YZ 125 - 1995
    http://i.mobile.bg/photos/5/big/51196144139725616_2.pic
    Обявена цена - 1900лв

2. KTM 125 - 1994
    http://i.mobile.bg/photos/5/big/51195999729874424_1.pic
    Обявена цена - 2100лв

3. Honda CR 125 - 1998
    Снимки няма... а и е малко над бюджета ми в момента 2500лв. но ако си струва разликата в цената може да помисля и за него.

Според вас? 1 или 2? Защо?

Благодаря предварително,
    Симо

п.п.
    Основната ми играчка е колело за спускане, с мотора искам да се забавлявам в останалото време надявам да се имам по 2-3 часа каране седмично.

До: Избор между 2+1 мотора...

колега таа хонда 125 98г дето си я гледал хич недеи си и помисля и за нея защото е дарт боклук
    парво на парво мотора не е 98г а е някаде кам 93
    второ тоо мотор е внесен от гарция от някоя морга мотора беше без саединител тея хора дет го продават ся са го взели за 1000лв от свиленград аз сам приятел с тоо от моргата за мотори в свиленград лично сам го виждал тоо мотор беше заваряна рамата радиаторите бяха криви и кво ли му нямаше още
    сега като разбера ако искаш го взимаи ама тва са много пари за такав дарт мотор иначе двигателя са го оправили сигурно
    успех с погупкатаhttp://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...291&f1=details
    KTM EXC 250 2т.1999г/BETA Tehno 250 Trial/KTM EXC 300 2006.

Коментар

Re: Избор между 2+1 мотора...

rambo, мерси за информацията... със сигурност хондата отпада.

За KTM-a продавача спомена, че манивелата му прескачала - доколко това е сериозен проблем?

Коментар

Понеже нещо хич не ми допаднаха моторите, които си избрал (видимо лъжат за годините, а парите, които са обявили за тях са неестествено много), реших да влезна в мобилето и да разгледам за кросова 125-ца в по-нормално състояние и отговаряща на годините си и ... каква беше изненадата ми НИЩО читаво няма, лъжат с по над 10 години и продават пълни бангии... и става все по-зле и по-зле предлагането
        За ценови диапазон 2000-2500 не можеш да вземеш НИЩО. Харесах си единствено едно Сузуки РМ125 за 3900 май, 2003-та. Направо се поблазних дали да не си сменя мотора и да профукам заделените пари за кола

Освен да ти пожелая успех с търсенето и най-вече късмет. Във форума има доста хора, които се надявам да могат да ти предложат нещо читаво ...

ПС: А тая хонда ако наистина се продава за 2500... и наистина смеят да я обявяват за 98-ма ... ... нямам думи просто!

Задължително преди да купиш нещо ще трябва да си намериш човек, който поне малко да отбира от тези мотори ...
        DCRT®

Коментар

Ако си купиш тази хонда имам рамка за този модел.Правена 96
          много преди старта...

Коментар

http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...153&f1=details ако искаш ето ти мотор които мога да гарантирам за него пак е от свиленград мотора обаче момчето на което е мотора му прави ремонт преди 5месеца някаде кам 800лв му излезна ремонта и си отговаря на годината не екаран по баирите оз лично му казвах да идем да покараме молко обаче тои не иска даже да смени гумите за освалт мотора е каран само грацки условия

Коментар

Re: До: Избор между 2+1 мотора...

Първоначално публикуван от rambo Преглед на мнение
              http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?top...153&f1=details ако искаш ето ти мотор които мога да гарантирам за него пак е от свиленград мотора обаче момчето на което е мотора му прави ремонт преди 5месеца някаде кам 800лв му излезна ремонта и си отговаря на годината не екаран по баирите оз лично му казвах да идем да покараме молко обаче тои не иска даже да смени гумите за освалт мотора е каран само грацки условия
              250cc няма ли да са малко множко за начинаещ?

Коментар

Много добро моторче, ма тва си е резачка , нз дали няма да му е бързо ако е начинаещ
                KTM Fen

Коментар

До: Re: До: Избор между 2+1 мотора...

Първоначално публикуван от c_mo Преглед на мнение
                  250cc няма ли да са малко множко за начинаещ?
                  за начинаещ ще ти доиде бая силно затова си вземи някое 125кб.ендуро

Коментар

Аз си мисля, че бързо ще му свикне. Кросовия 125, към който се е насочил се кара доста по-трудно от 250 2Тендуро. Този е доста по плавен, гасне по-трудно, окачването му не мори като това на кросака. Аз след като се качих на RMX 250 след като въртях с моя мотор на една писта, даже ми се виждаше по-слаб. Не дърпа толкова рязко, а пък си има ниски и те изважда отвсякъде. Кара се много лесно.
                    DCRT®

Коментар

Мога да ти дам моя ако искаш обади се по тел.да се разберем Kawasaki KDX 200 1991 година с нов въздушен филтър,сменени семеринги на предницата и сменено масло.0898940019 това ми тел в случаи че проявиш интерес.Мисля за начинаещ е добър.
                      Прикачени файлове

Коментар

Re: Избор между 2+1 мотора...

Благодаря за коментарите и предложенията за машини... продължавам да търся 125 крос.

Някой има ли опит с купуване на мотор от ebay? Разглеждам офертите в ebay.co.uk, транспорта на мотора ще излезе около 200GBP. След краткия анализ на пазара от iva_kx съм по-склонен да дам повече пари за мотор, но да не го взема от тук.

Коментар

На мен лично ми се струва че ще е по добре да разбереш първо що е то ендуро и чак после скочи на крос намери си първо едно ендурце пък после го продаи и си вземи и кросче пък може и двете щото едното и другото не са съвсем еднакви според мен де.

Коментар

c_mo гледам, че упорито си търсиш крос, а другите упорито ти казват какво ендуро да си купиш.... Обясни какво точно искаш да караш - крос трасета или ендуро? Че да не се развива излишен спам в темата.
                            Ако обичаш кроса си купи кросов, ако те влече почти само гората, ендурото ще ти е доста по-добре.

Коментар

Абе Жоре никои не го навива за ендуро момчето мотор си търси ама ако не се е качвал до сега на мотор според мен по лесно ще си строши главата с крос.Та това имахме предвид.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X