Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор между 2+1 мотора...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Избор между 2+1 мотора...

Ще си я строши ако не внимава На мен си ми е екстра с мойто Сузуки Не искам и да го сменям даже. Няма по-лек мотор
    DCRT®

Коментар

Първоначално публикуван от iva_kx Преглед на мнение
      Понеже нещо хич не ми допаднаха моторите, които си избрал (видимо лъжат за годините, а парите, които са обявили за тях са неестествено много), реших да влезна в мобилето и да разгледам за кросова 125-ца в по-нормално състояние и отговаряща на годините си и ... каква беше изненадата ми НИЩО читаво няма, лъжат с по над 10 години и продават пълни бангии... и става все по-зле и по-зле предлагането
      За ценови диапазон 2000-2500 не можеш да вземеш НИЩО. Харесах си единствено едно Сузуки РМ125 за 3900 май, 2003-та. Направо се поблазних дали да не си сменя мотора и да профукам заделените пари за кола

Освен да ти пожелая успех с търсенето и най-вече късмет. Във форума има доста хора, които се надявам да могат да ти предложат нещо читаво ...

ПС: А тая хонда ако наистина се продава за 2500... и наистина смеят да я обявяват за 98-ма ... ... нямам думи просто!

Задължително преди да купиш нещо ще трябва да си намериш човек, който поне малко да отбира от тези мотори ...

+1 - Успех с търсенето, но според мен... едва ли... до сега само 1-2 машини намерих и то с компромиси!

Коментар

Re: Избор между 2+1 мотора...

Досега съм се качвал един единствен път на мотор, едно Suzuki RM 125 (старичък модел) повозих се 30тина минути около Камбаните.

Хареса ми много и се чувстах много комфортно на мотора - усещах го като колело за спускане но с газ - много яко!

Поне за момента не усещам да ме влече към горите или да го използвам за транспорт. Искам да е лека машина, да се науча да я карам, да скачам, да излизам с вратите напред от завоите... да си правя кефа когато не съм по планините с колело. Екипировка си имам от колелото, взех си и ботуши - остава само мотор....

Коментар

До: Re: Избор между 2+1 мотора...

Първоначално публикуван от c_mo Преглед на мнение
          Поне за момента не усещам да ме влече към горите или да го използвам за транспорт. Искам да е лека машина, да се науча да я карам, да скачам, да излизам с вратите напред от завоите... да си правя кефа когато не съм по планините с колело. Екипировка си имам от колелото, взех си и ботуши - остава само мотор....
          Правилно си се ориентирал. 125сс крос ще ти пасне екстра. Пък с времето ще прецениш сам, дали те влече гората. Така или иначе за мотора няма да се жениш...

Подходи внимателно, докато започнеш да усещаш машината, че 125 крос е доста сериозен мотор за човек без опит

п.п. Информация относно моделите във форума има много, потърси ако те интересува...

Коментар

Аз като го слушам май няма да има никакви затруднения с адаптирането към машината
            Това планинските спускачи са хора доста тренирани и с добър усет
            На повечето им "хлопат каските"

Дано улучиш читав екземпляр, а ако излезе нещо за продаване, няма да те пропуснеме
            DCRT®

Коментар

Ровенето от тази сутрин даде следните резултати...

http://cgi.ebay.co.uk/suzuki-rm-125_...QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.co.uk/1999-Suzuki-rm...QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.co.uk/Yamaha-YZ-125-...iewItem#photos

http://cgi.ebay.co.uk/1997-Suzuki-RM...QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.co.uk/YAMAHA-YZ125_W...QQcmdZViewItem

http://cgi.ebay.co.uk/Suzuki-RM125-M...QQcmdZViewItem

Чиста случайност e, че повечето са Suzuki. Имам няколко дни до края на търговете. Външния вид или изядена седалка не ме притеснява много.

Как ви се струват? Наясно съм, че е малко като котка в чувал да се купува каквото и да е само по снимки, но някак имам повече доверие на "тамошните" продавачи.

п.п.
              ...успях да кача мотора на едно дърво при стръмно изкачване... та вече си имам едно на ум и ще започна системно да се уча да карам, а не просто да раздавам газ напред-назад.

Коментар

Първото сузуки е малко старичко, другите биват. Не се притеснявай, дори и да им има нещо, двутактовите се ремонтират доста по-лесно и евтино. Освен ако не е надран цилиндъра, тогава е сложно.
                Проблем при сузукитата преди 97-ма особено са клапите, за това гледай да са по-новички. Иначе аз карам такова и съм предоволна от моторчето, но счупих 2 бутала заради пустите клапи.
                Как ще стане шипването до тук? Колко ще струва?

Един съвет - не бидвай поне докато не остава една минута до края на търга, и когато играеш, гледай интернета ти да е бърз, за да хванеш и последната секунда. Успех!

ПС: Всички новобранци сме толкова силни в началото, само гледай да не се изтърсиш сериозно и да се наплашиш и я карай с една идея по-внимателно
                DCRT®

Коментар

...
                  ПС: Всички новобранци сме толкова силни в началото, само гледай да не се изтърсиш сериозно и да се наплашиш и я карай с една идея по-внимателно
                  Брей кой го казва това

Нещо наистина са свършили читавите 125-ци в България Сега всичко живо залита по 4Т машините и по-нататък значи съвсем няма да може да се намират от пушещите моторчета.
                  Мотора от този линк - http://i.mobile.bg/photos/5/big/51195999729874424_1.pic е модел 1992-ра, но като го гледам е в напълно оригинално състояние (външно)
                  Поразгледах и обявите в Ибей за които има пуснати линкове по-горе, но като гледам и там подмладяват малко моторите, така че внимавай.
                  2010 CRF 250 R

Коментар

Мерси за съветите с наддаването.

Предполагам проблема с клапите може да се реши превантивно?

Шипването на 2 кубика от UK ще е около 200 лири. Единия вариант е да разчитам на транспортната компания да го натовари и укрепи като товар или един познат там да го вземе, разглоби (капли, вилка и кормило мисля, че ще спестят доста обем) и опакова в някакъв сандък или на палет.

Коментар

Е ок примерно първия YZ е 500$ ама колко ще стъпи да дойде до BG
                      [FONT=Arial Black][SIZE=4][COLOR=Red]ЕНДУРО ВАРНА[/COLOR][/SIZE][/FONT]

Коментар

Не е 500 долара а 500 паунда и да ти кажа бая си е разлика пък и тази цифра не е краина.

Коментар

Тази последната обява на СУЗУКИ от 99 ми се струва мн добра и ми изглежда поне на външен вид запазено!!

P.S --- е да ти кажа и тази обява ми се струва мн читава само кадето е повече пари но иначе изглежда мн лачен мотора и е нова година!!! http://cgi.ebay.co.uk/KTM-SX125-SX-1...ayphotohosting
                          Последно редактирано от Sa6oko; 05-12-07, 11:41.
                          [I][B][COLOR=DarkOrange]КТМ 525 ЕXC[/COLOR][/B][/I]

Коментар

Виж имам Honda MTX 125... не е точно крос, а и честно да ти кажа за парите дето трябва да искам не ми се продава... Пък и още не съм купил друг... но живот и здраве, като си взема Honda XR или Kawsaki KLX, може и да ти го дам!

Коментар

Момчето търси КРОСОВ мотор. Уточни го няколко пъти. Ендуро под каквато и да е форма не му върши работа за целите, които си е поставил.
                              125 ендуро няма да му свърши никаква работа.
                              Първо се сърдите, че "новобранците" не уточняват какво искат, сега идва човек със сигурно най-конкретното изискване появявало се в този подфорум, а тука прелива от предложения за малки и големи ендура, двутактови и четиритактови, зелени и червени ...
                              Търси се кросова 125-ца, по възможност да е Сузуки.
                              DCRT®

Коментар

Търси се кросова 125-ца, по възможност да е Сузуки.
                                Ами давай твоито пък ти на crf150 се качваш
                                MG RACING

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X